plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Aeschynanthus Lobbianus Twister-bestellen-bezorgen

Aeschynanthus Lobbianus Twister aanbiedingen vergelijken

Een Aeschynanthus Twister online bestellen lekker makkelijk laten thuisbezorgen? Deze kamerplant vereist maar weinig onderhoud. Met de kenmerkende groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Je kunt ‘m kopen in in uiteenlopende soorten en hoogtes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op dit portaal bekijk je bruikbare info en tips voor het verzorgen van deze plant. In aanvulling daarop bieden wij een overzicht met erkende tuincentra en plantenwinkels die jouw Schaamrood aan huis leveren.

 • De Aeschynanthus Lobbianus Twister kennen we ook met de naam: Schaamrood en Aeschynanthus.
 • Vereist niet veel onderhoud: Gebruik voeding voor Bloeiende Planten eens per 14 dagen.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €19,95.
PlantAeschynanthus Lobbianus Twister
Andere naamSchaamrood
Categorie kamerplantAeschynanthus
Grootte50 cm
Diagonaal15 cm
Actieprijs€19,95
KleurenGroen
OnderhoudGebruik voeding voor Bloeiende Planten eens per 14 dagen
WaterDe potgrond mag licht uitgedroogd zijn wanneer je opnieuw water geeft (niet te drassig)
Beste standplaatsPlaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk
Minimale temp15°C
Tabel met informatie over de Aeschynanthus Lobbianus Twister.

Aeschynanthus Lobbianus Twister online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn hot. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, hebben een kalmerend effect en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar vermijd je liever de plantenwinkels en tuincentra? Online bestellen van de Schaamrood is een aanrader. Online heb je de meeste keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is heel goedkoop. Veel plantenshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg jij de allermooiste planten van de beste kwekers. In de tabel hieronder vind je Nederlandse kamerplanten-shops waar je tegen lage prijzen en eenvoudig planten zoals de grote of kleine Aeschynanthus Lobbianus Twister met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Schaamrood bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Aeschynanthus Lobbianus Twister aan huis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Kies plant en maat, kies een pot die past bij jouw interieur en kies een bezorgadres. Jouw Aeschynanthus wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Met behulp van de track&trace link zie je precies wanneer de koerier komt. Bij veel plantenwinkels kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Check ook eens de Dracaena Song of India.

Aeschynanthus Lobbianus Twister thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de hoogte van jouw plant en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een gieter toevoegen aan de bestelling.

 2. Bezorgadres kiezen

  Kies het gewenste bezorgadres en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Standaard geldt: Nu besteld is de volgende dag in huis. Het geld overmaken kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Leveringsvoorwaarden

  Jouw plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Aeschynanthus Lobbianus Twister wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Dankzij deze verpakking blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens het bezorgproces.

 4. Levering

  De bestelling wordt vervoerd door een betrouwbare bezorgdienst. Via een track-en-trace link kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op het pakket ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het om een plant gaat. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. De plant thuis uitpakken

  Neem de Schaamrood voorzichtig uit de kartonnen doos. Check de verzorgingstips en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Schaamrood online bestellen en thuis laten leveren?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Verzorgingstips Kamerplant september 2023

De Aeschynanthus Lobbianus Twister is relatief makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl lees jij alles over plantenverzorging. Vanzelfsprekend is een goede standplaats van belang. Het beste advies is hier: Plaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk. Geef de plant voldoende water, maar overdrijf het niet. Qua water geven moet je denken aan: De potgrond mag licht uitgedroogd zijn wanneer je opnieuw water geeft (niet te drassig). Lees ook alles over Schaamrood plantenvoeding om de kleur mooi te houden. De basis vuistregel is: Gebruik voeding voor Bloeiende Planten eens per 14 dagen. Vergeet niet: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval verschillen vaak per situatie. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Onderstaand vertellen we belangrijke symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (tip: keuze van onze redactie: Anthurium wit).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig licht of te weinig water
Bruine vlekken/puntjes op het bladUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Rare vorm van het bladVaak krijgt de plant te weinig water
De Aeschynanthus Lobbianus Twister laat zijn blad vallenProbeer extra plantvoeding toe te voegen
De plant begint te verwelkenTe kleine pot of te natte potgrond
Witte vlekjes op het bladSchimmelinfectie of Wolluis
De plant is gestopt met groeienTe weinig voeding of te weinig licht
Welke plantenvoeding is goed voor de Aeschynanthus Lobbianus Twister?

Plantenvoeding is cruciaal om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. De instructie voor de Schaamrood betreft: Gebruik voeding voor Bloeiende Planten eens per 14 dagen. Je kunt het beste gebruik maken van vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Wij raden altijd Pokon aan.

Aeschynanthus Lobbianus Twister water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Je Schaamrood heeft water nodig om te kunnen overleven. Basisregel voor deze Aeschynanthus: De potgrond mag licht uitgedroogd zijn wanneer je opnieuw water geeft (niet te drassig). Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Op welke momenten je water moet geven hangt af van de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Na verloop van tijd kun je op basis van gevoel wat variëren.

Welke standplaats is geschikt voor deze Schaamrood?

De beste standplaats is: Plaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Wat zijn de prijzen van een Aeschynanthus Lobbianus Twister?

De Schaamrood met lengtes van 50 cm en een diamater van 15 cm is verkrijgbaar vanaf €19,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Aeschynanthus Lobbianus Twister aan huis laten leveren. Het artikel wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste online aanbieders sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie