plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Asplenium Amy-bestellen-bezorgen

Asplenium Amy aanbiedingen vergelijken

Een Asplenium Amy online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze populaire kamerplant vereist maar weinig onderhoud. Met zijn groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Hij is er in in diverse lengtes, varianten, en met bijpassende sierpotten. Op dit portaal bieden wij praktische info en concrete verzorgingstips. Daarbij bieden wij een overzicht met populaire plantenshops en online tuincentra die jouw Streepvaren thuisbezorgen.

 • De Asplenium Amy kennen we ook met de naam: Vogelnestvaren en Asplenium.
 • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €24,95.
PlantAsplenium Amy
Alternatieve benademingVogelnestvaren
Categorie kamerplantAsplenium
Lengte70 cm
Diameter38 cm
Prijsindicatie€24,95
PlantkleurGroen
VoedingsadviesGebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten
WaterZorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks
Beste standplaatsZet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon
Minimale temp15°C
Tabel met informatie over de Asplenium Amy.

Asplenium Amy online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze zorgen voor een fleurig huis, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en houden de lucht gezond. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Vogelnestvaren is dan ideaal. Bij online shops heb je een ruime keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het is heel goedkoop. Veel online plantenwinkels bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de meest verse planten van de beste kwaliteit. In de tabel hieronder bekijk je landelijke tuincentra en shops waar je heel betaalbaar en eenvoudig binnenplanten zoals de grote of kleine Asplenium Amy met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Vogelnestvaren bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Asplenium Amy aan huis bezorgen gaat heel eenvoudig. Kies plant en maat, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgadres. Jouw Asplenium wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code zie je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Vaak kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Lees ook verder over de Peperomia pepperspot.

Asplenium Amy thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Bepaal welke maat je moet hebben en blader door de mooiste sierpotten. Indien gewenst kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere artikelen zoals een insectenvanger uitzoeken.

 2. Voer een afleveradres in

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Meestal geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. Het geld overmaken doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Leveringsgarantie

  Deze plant staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Asplenium Amy komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Daardoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd tijdens het vervoer.

 4. De levering van de plant

  De order wordt vervoerd door een snelle bezorgdienst. Door gebruik te maken van Track-en-Trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het pakket staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat het om een plant gaat. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. Uitpakken

  Trek de Vogelnestvaren voorzichtig uit de omdoos. Neem de (online) verzorgingstips door en plaats de plant op een goede plek in huis. Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voor verzending nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Vogelnestvaren bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Verzorgingstips Kamerplant augustus 2022

Jouw Asplenium Amy is relatief makkelijk te verzorgen. Hier vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Uiteraard is de juiste standplaats erg belangrijk. Het beste advies is hier: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar let op dat het niet te nat wordt. De basisregel is: Zorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks. Gebruik ook speciale Vogelnestvaren plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Je kunt het beste beginnen met: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten. Let op: omgevingsfactoren zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn in ieder huis weer verschillend. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. Bijgaand vind je een aantal symptomen die kunnen duiden op een probleem (alternatief: Cordyline Rumba).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenTe weinig licht of te weinig water
Bruine vlekken/puntjes op het bladTe droge plant (probeer andere plek)
Blad krult opZorg voor een constanter waterpeil
De Asplenium Amy laat veel blad losGebrek of overmatig zonlicht
Het verslappen van de plant (verwelken)Verkeerde hoeveelheid water
Witte vlekken/schimmel op bladWolluis
De plant wordt niet groterVoeg extra plantvoeding toe
Welke plantenvoeding is goed voor de Asplenium Amy?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van een plant. Dit is met name van belang in de groeiperiode. Onze instructie voor een Vogelnestvaren is: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Wij raden altijd Pokon aan.

Asplenium Amy water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

De Vogelnestvaren heeft water nodig om te groeien en te bloeien. Basisregel voor deze Asplenium: Zorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks. Het liefst water op kamertemperatuur. Gebruik dit alleen als vuistregel. De waterbehoefte wordt beïnvloed door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Vogelnestvaren?

De meest ideale standplaats is: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Verplaats de plant niet te vaak. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Hoeveel betaal je voor een Asplenium Amy?

De Streepvaren met lengtes van 70 cm en een doorsnee van 38 cm koop je al vanaf €24,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Asplenium Amy thuis laten bezorgen. Het product wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. Veel plantenwinkels sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie