plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Asplenium nidus campio-bestellen-bezorgen

Asplenium nidus campio aanbiedingen vergelijken

Een Asplenium nidus campio online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze prachtige plant is eenvoudig in de verzorging. Met de mooie groene bladeren een lust voor het oog. Hij is er in in diverse soorten en hoogtes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op ons platform kan je aan de slag met nuttige informatie en belangrijke verzorgingstips. Ook vergelijken wij hier toonaangevende online tuincentra en plantenshops die jouw Streepvaren aan huis leveren.

 • De Asplenium nidus campio is ook bekend als: Vogelnestvaren en Asplenium.
 • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €6,00.
PlantAsplenium nidus campio
Alternatieve benademingVogelnestvaren
Categorie kamerplantAsplenium
Lengte30 cm
Breedte12 cm
Verkoopprijs€6,00
KleurGroen
VoedingsinstructiesGebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten
WaterZorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks
Beste standplaatsZet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon
Min. temperatuur15°C
Belangrijkste gegevens van de Asplenium nidus campio.

Asplenium nidus campio online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn hot. Ze stralen rust in huis uit, zorgen voor een beter humeur en zorgen voor zuurstof in je huis. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Vogelnestvaren is dan een uitstekend alternatief. Je hebt veel keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Steeds meer online plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg jij de meest verse planten van toonaangevende kwekerijen. Hieronder vind je populaire tuincentra en shops waar je verrassend voordelig en zonder gedoe kamerplanten zoals de grote of kleine Asplenium nidus campio met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Vogelnestvaren thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Asplenium nidus campio aan huis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer de plant, afmeting, kies (eventueel) een sierpot en selecteer een bezorgmoment. Jouw Asplenium wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je ongeveer hoe laat de bezorger er is. Meestal de volgende dag al bezorgd. Lees ook verder over de Chamaedorea Elegans.

Asplenium nidus campio thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Kies de hoogte van jouw plant en kies optioneel een sierpot. Tevens kan je ook extra plantenvoeding of extra producten zoals een mosstok aan de winkelmand toevoegen.

 2. Voer een afleveradres in

  Vul jouw bezorgadres in en maak eventueel een keuze uit de bezorgtijden. Normaal geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende werkdag geleverd. Betalen doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Manier van leveren

  De gewenste plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Asplenium nidus campio komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Door dit proces raakt jouw binnenplant niet beschadigd wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. De levering van de plant

  De order wordt bezorgd door een landelijke bezorger. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op de doos staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er een kamerplant in de doos zit. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Haal de Vogelnestvaren voorzichtig uit de verpakking. Bekijk de verzorgingsinstructies en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. In veel gevallen krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Vogelnestvaren bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Kamerplant verzorgingstips augustus 2022

Deze Asplenium nidus campio is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Op deze pagina bieden wij een aantal verzorgingstips. Ten eerste moet je een goede standplaats kiezen. Het beste advies is hier: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Geef de plant voldoende water, maar overdrijf het niet. Qua water geven moet je denken aan: Zorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks. Bekijk ook de beschikbare Vogelnestvaren plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. Ons advies: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten. Belangrijk: de omstandigheden zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn in elke woning anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In het schema hierna lees je verschillende symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (tip: bekijk ook de Aspidistra Eliator M).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe veel of te weinig water
Bruine punten op de plantTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Het blad krult opGeef vaker kleinere beetjes water
De Asplenium nidus campio laat veel blad losProbeer extra plantvoeding toe te voegen
De plant gaat slap hangen (verwelken)Te weinig of te veel water
Witte vlekken op het bladSchimmelinfectie of Wolluis
Plant stopt plots met groeienVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding is goed voor de Asplenium nidus campio?

Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De tip voor een Vogelnestvaren is: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Asplenium nidus campio water geven: hoeveel moet ik geven?

Een Vogelnestvaren heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Het belangrijkste voor deze Asplenium: Zorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks. Het liefst water op kamertemperatuur. Gebruik dit alleen als vuistregel. Hoeveel je precies moet toedienen wordt uiteindelijk bepaald door standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Nadat je de plant een aantal weken hebt kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Welke standplaats past het beste bij deze Vogelnestvaren?

Een geschikte standplaats is: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoeveel betaal je voor een Asplenium nidus campio?

De Streepvaren met hoogtes van 30 cm en een potmaat van 12 cm koop je al vanaf €6,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Asplenium nidus campio aan huis laten leveren. Het artikel wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste tuincentra versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie