fleurdirect
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar

Aglaomorpha coronans-bestellen-bezorgen

Aglaomorpha coronans aanbiedingen vergelijken

Een Aglaomorpha coronans online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze prachtige plant is gemakkelijk te verzorgen. Met zijn groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Je kunt ‘m kopen in in verschillende soorten en hoogtes, en met een passende pot. Op plantenvergelijken.nl lees je uitgebreide info en belangrijke verzorgingstips. Bovendien check je hier bekende online tuincentra die jouw Zinkvaren thuisbezorgen.

 • De Aglaomorpha coronans noemen we ook wel: Snake Leaf en Blauwvaren.
 • Vereist niet veel onderhoud: Gebruik elke maand voeding voor groene planten.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €8,00.
PlantAglaomorpha coronans
BijnaamSnake Leaf
Categorie kamerplantBlauwvaren
Hoogte30 cm
Potmaat12 cm
Verkoopprijs€8,00
PlantkleurGroen
VoedingsinstructiesGebruik elke maand voeding voor groene planten
Water gevenGeef pas water als de potgrond droog aanvoelt
LichtgevoeligheidKan bijna overal staan maar pas op voor direct zonlicht
Minimale temp15°C
Alle informatie over de Aglaomorpha coronans.

Aglaomorpha coronans online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze geven rust en ruimte, verhogen de productiviteit en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar blijf je liever thuis? Online bestellen van de Snake Leaf is dan een mogelijkheid. Online heb je de meeste keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel plantenwinkels bieden planten rechtstreeks van de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de allermooiste planten van toonaangevende kwekerijen. In de vergelijker hieronder tonen wij Nederlandse kamerplanten-webshops waar je tegen lage prijzen en zonder gedoe binnenplanten zoals de grote of kleine Aglaomorpha coronans met korting thuis kunt laten bezorgen.

Snake Leaf bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Aglaomorpha coronans aan huis bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer de gewenste plant, kies een pot die past bij jouw interieur en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Blauwvaren wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Met behulp van de track&trace link weet je precies wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Doorgaans kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Check ook eens de Scindapsus Pictus.

Aglaomorpha coronans thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de hoogte van jouw plant en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Optioneel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere plant-items zoals extra potgrond aan de winkelmand toevoegen.

 2. Kies een bezorgadres

  Kies het gewenste bezorgadres en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Vaak geldt: voor de middag besteld is de volgende werkdag al bezorgd. Het geld overmaken doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Klaargemaakt voor verzending

  De gekozen plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Aglaomorpha coronans verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Dankzij deze verpakking blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het bezorgproces.

 4. De levering van de plant

  De bestelling wordt thuisbezorgd door een erkende koerierdienst. Door middel van Track-en-Trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het product ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De plant in huis zetten

  Pak de Snake Leaf voorzichtig uit de kartonnen doos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog wat water en voeding.

Snake Leaf online bestellen en thuis laten leveren?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Verzorgingstips Kamerplant januari 2022

Jouw Aglaomorpha coronans is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Op deze pagina lees jij alles over plantenverzorging. Ten eerste is de standplaats heel erg van belang. Ons advies luidt: Kan bijna overal staan maar pas op voor direct zonlicht. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar ook niet te veel. Qua water geven moet je denken aan: Geef pas water als de potgrond droog aanvoelt. Bestel ook zeker Snake Leaf plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. De basis vuistregel is: Gebruik elke maand voeding voor groene planten. Reminder: aspecten zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid zijn in ieder huis weer verschillend. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna vind je een aantal symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: bekijk ook de Asplenium Antiquum).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe weinig water of ongedierte
Bruine vlekken/puntjes op het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Blad krult opVaak krijgt de plant te weinig water
De Aglaomorpha coronans verliest plots veel bladTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelkte bladeren Watergebrek of soms wortelrot
Witte vlekken op het bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
De plant is gestopt met groeienVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Aglaomorpha coronans?

Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant gezond te houden. Met name tijdens de groeiperiode. Ons advies voor een Snake Leaf: Gebruik elke maand voeding voor groene planten. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Aglaomorpha coronans water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

De Snake Leaf heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Het belangrijkste voor deze Blauwvaren: Geef pas water als de potgrond droog aanvoelt. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is slechts een indicatie. De precieze waterbehoefte is sterk afhankelijk van de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Welke standplaats past het beste bij deze Snake Leaf?

Een geschikte standplaats is: Kan bijna overal staan maar pas op voor direct zonlicht. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Wat zijn de prijzen van een Aglaomorpha coronans?

De Zinkvaren met een lengte van 30 cm en een breedte van 12 cm kost om en nabij de €8,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Aglaomorpha coronans thuis geleverd krijgen. De plant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste tuincentra sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie