plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Euphorbia tirucalli-bestellen-bezorgen

Euphorbia tirucalli aanbiedingen vergelijken

De Euphorbia tirucalli online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze prachtige plant vereist maar weinig onderhoud. Met de mooie groene bladeren een lust voor het oog. Hij is er in in verschillende maten, variaties en groottes, ook met bijpassende pot. Op deze pagina vind je alle info en tips om ‘m te verzorgen. Tevens bekijk je hier bekende plantenshops en online tuincentra die jouw Cactaceae aan huis leveren.

 • De Euphorbia tirucalli kom je soms ook tegen als: Woestijnplant en Cactus.
 • Makkelijk te verzorgen: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €89,95.
PlantEuphorbia tirucalli
Andere benamingWoestijnplant
Type kamerplantCactus
Grootte85 cm
Diagonaal24 cm
Prijsindicatie€89,95
KleurGroen
VoedingVoed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding
Water gevenGeef de plant eens per maand een beetje water
LichtgevoeligheidKies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht
Min. temperatuur15°C
Belangrijke informatie over de Euphorbia tirucalli.

Euphorbia tirucalli online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze brengen jouw huis tot leven, verminderen stress en verbeteren de luchtkwaliteit. Zin in een nieuwe kamerplant, maar blijf je liever thuis? Online bestellen van de Woestijnplant is een aanrader. Je hebt een ruime keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Veel plantenshops werken direct samen met kwekerijen. Zo ben jij zeker van de meest verse planten van toonaangevende kwekerijen. In de onderstaande tabel check je bekende plantenwinkels waar je heel betaalbaar en eenvoudig planten zoals de grote of kleine Euphorbia tirucalli met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Woestijnplant thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Euphorbia tirucalli aan huis bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot die past bij jouw stijl en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Cactus wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat deze in perfecte conditie aankomt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt zie je precies wanneer de bezorger er is. Doorgaans kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Klik eventueel ook verder naar de Rhipsalis Pilocarpia.

Euphorbia tirucalli thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Bepaal welke maat je moet hebben en kies optioneel een sierpot. Eventueel kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een insectenvanger kiezen.

 2. Jouw bezorgadres

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Meestal geldt: voor de middag besteld is de volgende werkdag al bezorgd. Betalen doe je veilig en snel middels iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Verpakking van de plant

  De gewenste plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Euphorbia tirucalli verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Door dit proces raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens het bezorgproces.

 4. De plant wordt geleverd

  De order wordt aan huis geleverd door een landelijke koerierdienst. Met jouw eigen track-en-trace code heb je een indicatie van de aflevertijd. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat de inhoud een plant is. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. Geef de plant een mooie plek

  Trek de Woestijnplant voorzichtig uit de omdoos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en plaats de plant op een goede plek in huis. Meestal krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog water en voeding.

Woestijnplant bestellen via internet en laten bezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Verzorgingstips Kamerplant augustus 2022

De Euphorbia tirucalli is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Hieronder kun je veel verzorgingstips vinden. Uiteraard moet je een goede standplaats kiezen. De plantexpert adviseert: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar overdrijf het niet. Onze specialist adviseert: Geef de plant eens per maand een beetje water. Lees ook alles over Woestijnplant plantenvoeding om de groei te stimuleren. Als basisregel kan je aanhouden: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Bedenk wel: de omstandigheden zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn overal anders. De bladkleur is een goed indicator. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In de tabel hieronder lees je verschillende symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (tip: bekijk ook de Anthurium Rainbow M).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe weinig water of plek in de tocht
De bladeren krijgen bruine puntenLage luchtvochtigheid of te weinig licht
Blad krult opProbeer meer water te geven
De Euphorbia tirucalli laat zijn blad vallenGebrek of overmatig zonlicht
Verwelkte bladeren Wortelrot of te weinig water
Witte vlekken op bladWolluizen
Mijn plant stopt met groeienWortelrot of te weinig voedingsstoffen
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Euphorbia tirucalli?

Plantenvoeding is van belang voor de groei van een plant. Met name tijdens de groeiperiode. Ons advies voor een Woestijnplant betreft: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Euphorbia tirucalli water geven: hoe vaak moet dat?

De Woestijnplant heeft water nodig om te kunnen overleven. Het belangrijkste voor deze Cactus: Geef de plant eens per maand een beetje water. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is slechts een indicatie. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten hangt af van de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Woestijnplant?

Ons advies voor de standplaats is: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoeveel betaal je voor een Euphorbia tirucalli?

De Cactaceae met een hoogte van 85 cm en een breedte van 24 cm kost gemiddeld €89,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Euphorbia tirucalli thuisbezorgd krijgen. De binnenplant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. Veel online plantenshops versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie