plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Chamaedorea Elegans-bestellen-bezorgen

Chamaedorea Elegans aanbiedingen vergelijken

De Chamaedorea Elegans M online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze prachtige plant is gemakkelijk in onderhoud. Met de kenmerkende groene bladeren een lust voor het oog. Je kunt ‘m kopen in in diverse soorten en hoogtes, eventueel geleverd in pot. Op plantenvergelijken.nl bieden wij alle informatie en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Tevens vergelijk je hier populaire tuincentra en plantenwinkels die jouw Mexicaanse bergpalm komen bezorgen.

 • De Chamaedorea Elegans staat ook bekend als: Mexicaanse Bergpalm en Chamaedorea.
 • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Voed de plant maandelijks met palm-voeding.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €44,95.
PlantChamaedorea Elegans
Alternatieve naamMexicaanse Bergpalm
Categorie kamerplantChamaedorea
Hoogte100 cm
Diameter21 cm
Vanafprijs€44,95
BladkleurGroen
VoedingsinstructiesVoed de plant maandelijks met palm-voeding
WaterGeef de plant regelmatig water en besproei het blad
Geschikte standplaatsKies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon
Min. temperatuur15°C
Belangrijke informatie over de Chamaedorea Elegans.

Chamaedorea Elegans online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, zijn goed voor je humeur en zorgen voor een schone lucht in huis. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar het tuincentrum te gaan? Online bestellen van de Mexicaanse Bergpalm is dan ideaal. Je kunt kiezen uit tientallen soorten en maten, er is vaak een gratis opmaakservice, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Meer en meer online plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de meest verse planten van de beste kwekers. Hieronder check je Nederlandse online aanbieders van kamerplanten waar je goedkoop en heel gebruiksvriendelijk binnenplanten zoals de grote of kleine Chamaedorea Elegans met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Mexicaanse Bergpalm laten bezorgen: kan dat?

De Chamaedorea Elegans aan huis bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Kies jouw plant, kies een matchende sierpot en selecteer een bezorgmoment. De Chamaedorea wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je precies hoe laat de bezorger er is. Doorgaans heb je de plant de volgende dag in huis. Overweeg ook de Agave lopantha.

Chamaedorea Elegans thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de benodigde maat en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Indien gewenst kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of andere plant-items zoals een insectenvanger uitzoeken.

 2. Jouw bezorgadres

  Vul jouw bezorgadres in en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Meestal geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. De betaling afronden doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Klaargemaakt voor verzending

  De plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Chamaedorea Elegans verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Hierdoor raakt jouw binnenplant niet beschadigd ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Bezorging

  De plant wordt afgeleverd door een erkende koerier. Via een track-en-trace link zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de verpakking ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. Maak de verpakking los

  Neem de Mexicaanse Bergpalm voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Neem de (online) verzorgingstips door en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. Meestal krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Mexicaanse Bergpalm bestellen en thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant Verzorgingsinformatie juni 2023

Deze Chamaedorea Elegans is relatief makkelijk te verzorgen. Hieronder vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Ten eerste is de standplaats het basisuitgangspunt. Het uitgangspunt is hier: Kies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar overdrijf het niet. De waterbehoefte is: Geef de plant regelmatig water en besproei het blad. Bekijk ook de beschikbare Mexicaanse Bergpalm plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Hiervoor geldt: Voed de plant maandelijks met palm-voeding. Onthoud wel: aspecten zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid zijn overal weer verschillend. De bladkleur is een goed indicator. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In de onderstaande tabel vind je een aantal symptomen die kunnen duiden op een probleem (alternatief: Epipremnum Golden Pothos).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe veel water of te weinig zonlicht
De bladeren krijgen bruine puntenTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Bladeren krullen opDe plant krijgt te weinig water
De Chamaedorea Elegans laat z’n bladeren vallenGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
De plant gaat slap hangen (verwelken)Verrotte wortels of verkeerde grond
Witte stipjes op kamerplantWolluis
Mijn plant stopt met groeienTekort aan voedingsstoffen
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Chamaedorea Elegans?

Plantenvoeding is van belang om de plant te kunnen laten doorgroeien. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De tip voor een Mexicaanse Bergpalm is: Voed de plant maandelijks met palm-voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Pokon is een van de meest populaire merken.

Chamaedorea Elegans water geven: hoeveel moet ik geven?

Een Mexicaanse Bergpalm heeft water nodig om te groeien en te bloeien. Basisregel voor deze Chamaedorea: Geef de plant regelmatig water en besproei het blad. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is slechts een indicatie. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten hangt af van de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een goede standplaats voor deze Mexicaanse Bergpalm?

De meest ideale standplaats is: Kies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Hoe duur is een Chamaedorea Elegans?

De Mexicaanse bergpalm met een grootte van 100 cm en een breedte van 21 cm kost circa €44,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Chamaedorea Elegans thuis geleverd krijgen. De kamerplant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste online aanbieders leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie