plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Dracaena Surprise-bestellen-bezorgen

Dracaena Surprise aanbiedingen vergelijken

De Dracaena Surprise M online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze populaire kamerplant is niet moeilijk te verzorgen. Met de prachtige groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Hij is er in in allerlei lengtes, varianten, eventueel geleverd in pot. Op deze website bekijk je praktische informatie en tips om ‘m te verzorgen. Ook check je hier bekende online tuincentra en plantenshops die jouw Drakenbloedboom (gratis) thuisbezorgen.

 • De Dracaena Surprise heeft verschillende alternatieve namen: Drakenplant en Dracaena.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €29,95.
PlantDracaena Surprise
Alternatieve benademingDrakenplant
Type kamerplantDracaena
Lengte75 cm
Diagonaal21 cm
Actieprijs€29,95
KleurGroen
VoedingsadviesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenElke 14 dagen water geven
Geschikte standplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Minimale temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Dracaena Surprise.

Dracaena Surprise online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze brengen je interieur tot leven, hebben een kalmerend effect en zuiveren de lucht. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar geen zin om te zeulen met een zware plant? Online bestellen van de Drakenplant is een aanrader. Online heb je de meeste keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Meer en meer kamerplanten-webshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Op die manier ben jij verzekerd van de prachtigste planten van de beste kwaliteit. In de tabel hieronder tonen wij bekende kamerplanten-webshops waar je tegen lage prijzen en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Dracaena Surprise met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Drakenplant bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Dracaena Surprise aan huis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer plant en de gewenste hoogte, kies een matchende sierpot en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Dracaena wordt verstuurd in een plantvriendelijke verpakking zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Via een tracking link ontdek je wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Doorgaans wordt de plant de volgende dag al geleverd. Lees ook verder over de Polyscias Fabian.

Dracaena Surprise thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Selecteer de gewenste maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Tevens kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of onderhoudsartikelen zoals een watermeter uitzoeken.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Standaard geldt: voor de middag besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. Afrekenen kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Je plant staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Dracaena Surprise wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Door dit proces blijven alle bladeren van de plant in goede staat wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Levering

  De order wordt bezorgd door een professionele koerier. Door gebruik te maken van Track-en-Trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de doos ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat het om een plant gaat. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Neem de Drakenplant voorzichtig uit de verpakking. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en zet de plant op de juiste locatie neer. Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Drakenplant bestellen via internet en laten bezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant Verzorgingsinformatie juni 2023

De Dracaena Surprise stelt niet veel eisen. Op deze website kun je veel verzorgingstips vinden. Ten eerste is de standplaats het basisuitgangspunt. De plantexpert adviseert: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar ook niet te veel. Een goede vuistregel is: Elke 14 dagen water geven. Kies ook voor Drakenplant plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Als basisregel kan je aanhouden: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Onthoud wel: factoren zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn per woning weer anders. Het is goed om te letten op de bladeren. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In het schema hierna vind je een aantal symptomen die kunnen optreden (tip: bekijk ook de Zamioculcas Zenzi).

SymptoomOorzaak
Onderste bladeren worden geelTe weinig zon of wortelrot
Bruine punten op de plantTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Bladeren vervormenVaak krijgt de plant te weinig water
De Dracaena Surprise laat veel blad losTeveel of te weinig water of wortelrot
Dorre en verwelkte bladerenVerkeerde hoeveelheid water
Witte vlekken/schimmel op bladWitziekte / Meeldauw
Plant groeit niet meerKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding is goed voor de Dracaena Surprise?

Plantenvoeding is belangrijk om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Het advies voor de Drakenplant: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Dracaena Surprise water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Jouw Drakenplant heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. De stelregel voor deze Dracaena: Elke 14 dagen water geven. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is slechts een indicatie. Het precieze watergebruik wordt mede bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je best wat meer of minder water geven.

Welke standplaats is geschikt voor deze Drakenplant?

De meest ideale standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoe duur is een Dracaena Surprise?

De Drakenbloedboom met hoogtes van 75 cm en een diamater van 21 cm kost gemiddeld €29,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Dracaena Surprise thuisbezorgd krijgen. Het artikel wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste tuincentra bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie