plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Laurus Nobilis Stam-bestellen-bezorgen

Laurus Nobilis Stam aanbiedingen vergelijken

De Laurus Nobilis Stam M online bestellen lekker makkelijk laten thuisbezorgen? Dit type plant is gemakkelijk in onderhoud. Met de mooie groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Te bestellen in uiteenlopende lengtes, varianten, en met bijpassende sierpotten. Op onze plantenvergelijker vind je nuttige info en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Daarnaast bieden wij een overzicht met bekende tuincentra en plantenwinkels die jouw Laurus Nobilis aan huis bezorgen.

 • De Laurus Nobilis Stam is ook bekend als: Echte Laurier en Laurierboom.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Gebruik elke maand voeding voor Mediterrane planten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €29,95.
PlantLaurus Nobilis Stam
BijnaamEchte Laurier
Type kamerplantLaurierboom
Grootte85 cm
Potmaat21 cm
Vanafprijs€29,95
KleurGroen
OnderhoudGebruik elke maand voeding voor Mediterrane planten
Water gevenZorg dat de potgrond vochtig blijft (maar niet te drassig)
Ideale standplaatsZet deze plant op een lichte plek
Minimale temp15°C
Uitgebreide informatie over de Laurus Nobilis Stam.

Laurus Nobilis Stam online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze brengen kleur en vrolijkheid, houden je gefocust en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar heb je geen auto? Online bestellen van de Echte Laurier is dan een uitstekende optie. Online heb je de meeste keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Meer en meer kamerplanten-webshops bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg jij de meest verse planten van toonaangevende kwekerijen. In de onderstaande tabel bekijk je landelijke kamerplanten-shops waar je verrassend voordelig en zonder gedoe binnenplanten zoals de grote of kleine Laurus Nobilis Stam met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Echte Laurier bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Laurus Nobilis Stam aan huis bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer plant en de gewenste hoogte, kies een pot die je mooi vind en betaal veilig online. Jouw Laurierboom wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt zie je precies wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Doorgaans kan je het de volgende dag al laten leveren. Klik eventueel ook verder naar de Aglaonema Silver Moon.

Laurus Nobilis Stam thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien gewenst kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of extra benodigdheden zoals een watermeter bestellen.

 2. Bezorgadres kiezen

  Kies het gewenste bezorgadres en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Doorgaans geldt: Nu besteld is de volgende werkdag geleverd. De betaling voldoen kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Manier van leveren

  De plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Laurus Nobilis Stam verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Op die manier blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens het bezorgproces.

 4. Hoe wordt het geleverd?

  De plant wordt aan huis geleverd door een landelijke bezorgdienst. Door gebruik te maken van Track-en-Trace kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op het product ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Haal de Echte Laurier voorzichtig uit de omdoos. Check de verzorgingstips en zet de plant op een geschikte plek neer. Meestal krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog een scheut water en de nodige voeding.

Echte Laurier bestellen en laten thuisbezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant Verzorgingsinformatie augustus 2022

De Laurus Nobilis Stam is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl bieden wij een aantal verzorgingstips. Allereerst is de standplaats het basisuitgangspunt. Het uitgangspunt is hier: Zet deze plant op een lichte plek. Geef de plant voldoende water, maar geef hem niet te veel. De basisregel is: Zorg dat de potgrond vochtig blijft (maar niet te drassig). Bekijk ook de beschikbare Echte Laurier plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. De basis vuistregel is: Gebruik elke maand voeding voor Mediterrane planten. Belangrijk: factoren zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid zijn in ieder huis weer verschillend. Check altijd goed de bladeren. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In de tabel hieronder vertellen we belangrijke symptomen die kunnen optreden (mogelijk ook interessant: Dracaena Lemon Lime).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenWatertekort
De bladeren krijgen bruine puntenTeveel water of droge (radiator) lucht
Opkrullend bladVerkeerde potgrond of te weinig water
De Laurus Nobilis Stam laat veel blad losGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Het verslappen van de plant (verwelken)Verkeerde hoeveelheid water
Witte stipjes op kamerplantWolluis
Mijn plant stopt met groeienTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is goed voor de Laurus Nobilis Stam?

Plantenvoeding is belangrijk voor optimale groei van de plant. Dit is belangrijk in de lente en zomer. Het advies voor de Echte Laurier betreft: Gebruik elke maand voeding voor Mediterrane planten. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Pokon is een van de meest populaire merken.

Laurus Nobilis Stam water geven: hoeveel moet ik geven?

Je Echte Laurier moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. De hoofdregel voor deze Laurierboom: Zorg dat de potgrond vochtig blijft (maar niet te drassig). Het liefst water op kamertemperatuur. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Hoeveel je precies moet toedienen wordt beïnvloed door licht/schaduw, grond, type bloempot, temperatuur en lucht. Na verloop van tijd kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Echte Laurier?

Een geschikte standplaats is: Zet deze plant op een lichte plek. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Wat kost een Laurus Nobilis Stam?

De Laurus Nobilis met lengtes van 85 cm en een potmaat van 21 cm is verkrijgbaar vanaf €29,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Laurus Nobilis Stam aan huis laten bezorgen. De plant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat deze optimaal bij je thuis aankomt. Veel plantenwinkels sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie