plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Lepismium bolivianum-bestellen-bezorgen

Lepismium bolivianum aanbiedingen vergelijken

De Lepismium bolivianum online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Dit type plant is gemakkelijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Beschikbaar in meerdere lengtes, varianten, en met een passende pot. Op plantenvergelijken.nl kan je aan de slag met praktische info en belangrijke verzorgingstips. Daarnaast vind je hier populaire plantenwinkels en tuincentra die jouw Hangplant komen bezorgen.

 • De Lepismium bolivianum kennen we ook met de naam: Rhipsalis bolivianum en Lepismium.
 • Makkelijk te verzorgen: Gebruik voeding voor Groene Kamerplanten eens per 14 dagen.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €19,00.
PlantLepismium bolivianum
Extra naamRhipsalis bolivianum
Type kamerplantLepismium
Grootte40 cm
Diameter17 cm
Actieprijs€19,00
KleurenGroen
VoedingsinstructiesGebruik voeding voor Groene Kamerplanten eens per 14 dagen
Water gevenKijk uit voor te natte potgrond
LichtgevoeligheidZet de plant op een lichte plek
Min. temp15°C
Belangrijkste gegevens van de Lepismium bolivianum.

Lepismium bolivianum online bestellen? Vergelijk webshops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze geven rust en ruimte, zijn goed voor je humeur en zorgen voor zuurstof in je huis. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Rhipsalis bolivianum is dan een goed idee. Bij online shops heb je een ruime keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. De meeste aanbieders bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de meest verse planten van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de onderstaande tabel vind je Nederlandse tuincentra en shops waar je verrassend voordelig en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Lepismium bolivianum met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Rhipsalis bolivianum bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Lepismium bolivianum aan huis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies een pot die past bij jouw interieur en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Lepismium wordt in een beschermende verpakking bezorgd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt kom je er achter hoe laat de bezorger er is. In veel gevallen kan je het de volgende dag al laten leveren. Overweeg ook de Crassula Sunset.

Lepismium bolivianum thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Selecteer de gewenste maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien gewenst kan je ook extra plantenvoeding of andere artikelen zoals extra potgrond bestellen.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Vaak geldt: Nu besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. Afrekenen doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Verpakking van de plant

  De gekozen plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Lepismium bolivianum wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Op die manier blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd tijdens de bezorging.

 4. De levering van de plant

  De order wordt bezorgd door een landelijke koerier. Met de track-en-trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het pakket staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat de inhoud een plant is. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Maak de verpakking los

  Neem de Rhipsalis bolivianum voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Bekijk de verzorgingsinstructies en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Rhipsalis bolivianum bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Verzorgingstips Kamerplant augustus 2022

Deze Lepismium bolivianum stelt niet veel eisen. Hier lees je meer informatie over de verzorging. Vanzelfsprekend is de standplaats heel erg van belang. Ons advies luidt: Zet de plant op een lichte plek. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar let op dat het niet te nat wordt. Qua water geven moet je denken aan: Kijk uit voor te natte potgrond. Gebruik ook speciale Rhipsalis bolivianum plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Onze specialisten zeggen: Gebruik voeding voor Groene Kamerplanten eens per 14 dagen. Bedenk wel: factoren zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid verschillen vaak per situatie. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna lees je verschillende symptomen die kunnen duiden op een probleem (mogelijk ook interessant: Strelitzia Nicolai).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe veel water of te weinig zonlicht
Bruine vlekken/puntjes op het bladTe weinig licht of teveel kalk in het water
Rare vorm van het bladVaak krijgt de plant te weinig water
De Lepismium bolivianum laat veel blad losGebrek of overmatig zonlicht
De plant gaat wegteren / verwelkenVerrotte wortels of verkeerde grond
Witte vlekken/schimmel op bladHagelschotziekte of Wolluis
Plant stopt plots met groeienTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Lepismium bolivianum?

Plantenvoeding is van belang om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. De instructie voor de Rhipsalis bolivianum: Gebruik voeding voor Groene Kamerplanten eens per 14 dagen. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Lepismium bolivianum water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Een Rhipsalis bolivianum heeft water nodig om te kunnen overleven. Vuistregel voor deze Lepismium: Kijk uit voor te natte potgrond. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten wordt uiteindelijk bepaald door de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is de ideale standplaats voor deze Rhipsalis bolivianum?

De beste standplaats is: Zet de plant op een lichte plek. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoeveel betaal je voor een Lepismium bolivianum?

De Hangplant met lengtes van 40 cm en een breedte van 17 cm is verkrijgbaar vanaf €19,00. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Lepismium bolivianum thuis geleverd krijgen. Het artikel wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat deze optimaal bij je thuis aankomt. Veel online plantenshops werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie