plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Licuala grandis-bestellen-bezorgen

Licuala grandis aanbiedingen vergelijken

De Licuala grandis online bestellen en morgen laten thuisbezorgen? Deze prachtige binnenplant vereist maar weinig onderhoud. Met de mooie groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Verkrijgbaar in allerlei soorten en hoogtes, eventueel geleverd in pot. Op ons platform vind je nuttige info en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Tevens check je hier populaire online plantenwinkels die jouw Waaierpalm (gratis) thuisbezorgen.

  • De Licuala grandis noemen we ook wel: Waaierpalm en Chinese Waaier Plant.
  • Vergt weinig onderhoud: Elke twee weken pokon palmen geven.
  • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €89,95.
PlantLicuala grandis
BijnaamWaaierpalm
Ook bekend alsChinese Waaier Plant
Lengte140 cm
Breedte30 cm
Actieprijs€89,95
KleurGroen
VoedingElke twee weken pokon palmen geven
Water gevenHoud de aarde altijd licht vochtig
LichtgevoeligheidKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Min. temperatuur15°C
Alle informatie over de Licuala grandis.

Licuala grandis online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn hot. Ze stralen rust in huis uit, hebben een kalmerend effect en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Waaierpalm is dan een uitstekend alternatief. Je hebt veel keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is heel voordelig. Meer en meer plantenshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg jij de mooiste planten van de beste kwekers. In onze vergelijker check je erkende kamerplanten-webshops waar je tegen lage prijzen en gemakkelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Licuala grandis met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Waaierpalm bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Licuala grandis aan huis bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Kies jouw plant, kies een pot die past bij jouw interieur en kies een bezorgadres. De Chinese Waaier Plant wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Met behulp van de track&trace link zie je precies wanneer de bezorger er is. In veel gevallen heb je de plant de volgende dag in huis. Overweeg ook de Crassula.

Licuala grandis thuis laten bezorgen

  1. Selecteer de juiste potmaat

    Selecteer de gewenste maat en voeg optioneel een sierpot toe. Uiteraard kan je ook extra plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een gieter bestellen.

  2. Jouw bezorgadres

    Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Standaard geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. De kosten overmaken doe je met onder andere iDeal, Paypal of Creditcard.

  3. Hoe wordt de plant geleverd?

    Een plan wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Licuala grandis wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Daardoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd tijdens het vervoer.

  4. De plant wordt geleverd

    De bestelling wordt vervoerd door een betrouwbare bezorger. Met jouw eigen track-en-trace code weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het product ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

  5. Designproces

    Neem de Waaierpalm voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Check de verzorgingstips en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het nodige water en voeding.

Waaierpalm online bestellen en laten bezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Kamerplant verzorgingsadvies april 2024

Deze Licuala grandis is makkelijk te verzorgen. Op deze pagina vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Vanzelfsprekend is de standplaats heel erg van belang. Het uitgangspunt is hier: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar zorg niet voor doorweekte grond. Onze specialist adviseert: Houd de aarde altijd licht vochtig. Lees ook alles over Waaierpalm plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Je kunt het beste beginnen met: Elke twee weken pokon palmen geven. Let op: aspecten zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn per woning weer anders. Het is goed om te letten op de bladeren. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In de tabel hieronder kan jij meer lezen over symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: bekijk ook de Lepelplant).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig water of ongedierte
Bruine randen aan de bladerenTeveel water of droge (radiator) lucht
Bladeren krullen opProbeer meer water te geven
De Licuala grandis laat z’n bladeren vallenProbeer extra plantvoeding toe te voegen
De plant gaat slap hangen (verwelken)Te weinig of te veel water
Witte vlekken op bladWitziekte / Meeldauw
Plant wordt niet meer groterVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Licuala grandis?

Plantenvoeding is cruciaal voor de groei van jouw plant. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Onze instructie voor een Waaierpalm betreft: Elke twee weken pokon palmen geven. Het beste is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Licuala grandis water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Jouw Waaierpalm moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. De hoofdregel voor deze Chinese Waaier Plant: Houd de aarde altijd licht vochtig. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Het precieze watergebruik hangt af van de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Waaierpalm?

Een geschikte standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Hoe duur is de Licuala grandis?

De Waaierpalm met een lengte van 140 cm en een doorsnee van 30 cm kost ongeveer €89,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, je kunt de goedkoopste Chinese Waaier Plant thuis geleverd krijgen. Het product wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste plantenshops sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.



Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie