plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Aglaonema-bestellen-bezorgen

Aglaonema aanbiedingen vergelijken

De Aglaonema online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze prachtige kamerplant is eenvoudig in de verzorging. Met de kenmerkende groene bladeren een lust voor het oog. Hij is er in in meerdere soorten en hoogtes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op deze website bekijk je handige info en tips voor het verzorgen van deze plant. Ook vergelijken wij hier erkende online tuincentra en plantenshops die jouw Aronskelk (gratis) thuisbezorgen.

  • De Aglaonema kom je soms ook tegen als: Aronskelk en Chinese Evergreen.
  • Vergt weinig onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
  • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €69,95.
PlantAglaonema
Andere benamingAronskelk
Ook bekend alsChinese Evergreen
Hoogte75 cm
Diameter30 cm
Prijsindicatie€69,95
KleurenGroen
VoedingtipEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
LichtgevoeligheidKies een licht of half schaduw plek
Min. temperatuur15°C
Alle informatie over de Aglaonema.

Aglaonema online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze stralen rust in huis uit, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en zorgen voor zuurstof in je huis. Zin in een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Aronskelk is dan ideaal. Online heb je de meeste keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel kamerplanten-webshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo ontvang jij altijd de meest verse planten van hoge kwaliteit. In de tabel hieronder tonen wij populaire plantenwinkels waar je verrassend voordelig en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Aglaonema met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Aronskelk gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Aglaonema bij je thuis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot en betaal veilig online. De Chinese Evergreen wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je precies wanneer de bezorger er is. Doorgaans kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Klik eventueel ook verder naar de Asplenium.

Aglaonema thuis laten bezorgen

  1. Zoek een geschikte bloempot uit

    Kies de hoogte van jouw plant en blader door de mooiste sierpotten. Eventueel kan je ook extra plantenvoeding of andere plant-items zoals hydrokorrels bestellen.

  2. Bezorgadres kiezen

    Voer de adresgegevens in en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Doorgaans geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. Afrekenen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

  3. Hoe wordt de plant geleverd?

    Een plan wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Aglaonema wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Op die manier blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het vervoer.

  4. Bezorging

    Het pakket wordt afgeleverd door een professionele bezorgservice. Met jouw eigen track-en-trace code zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de doos staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

  5. Maak de verpakking los

    Neem de Aronskelk voorzichtig uit de doos. Neem de (online) verzorgingstips door en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog een scheut water en de nodige voeding.

Aronskelk online bestellen en thuis laten leveren?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant verzorgingsadvies april 2024

Jouw Aglaonema is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Op deze website kun je veel verzorgingstips vinden. Allereerst is een goede standplaats van belang. De plantexpert adviseert: Kies een licht of half schaduw plek. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar geef ‘m ook niet te veel. Qua water geven moet je denken aan: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Aronskelk plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Ons advies: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Belangrijk: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn per woning weer anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In de tabel hieronder kan jij meer lezen over symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (tip: bekijk ook de Paradijsvogelplant).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig water of ongedierte
De bladeren krijgen bruine puntenUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Rare vorm van het bladGeef vaker kleinere beetjes water
De Aglaonema laat veel blad losPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
Verwelkte en dorre bladerenWortelrot of te weinig water
Witte vlekken op bladWolluizen
De plant wordt niet groterTe weinig voeding of te weinig licht
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Aglaonema?

Plantenvoeding is cruciaal voor optimale groei van de plant. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De instructie voor de Aronskelk: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Aglaonema water geven: hoeveel moet ik geven?

Jouw Aronskelk heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. De stelregel voor deze Chinese Evergreen: Iedere week een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Hoeveel je precies moet toedienen is sterk afhankelijk van standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Welke standplaats past het beste bij deze Aronskelk?

De meest ideale standplaats is: Kies een licht of half schaduw plek. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Wat kost een Aglaonema?

De Aronskelk met een hoogte van 75 cm en een breedte van 30 cm is verkrijgbaar vanaf €69,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Chinese Evergreen thuis laten leveren. De kamerplant wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste tuincentra versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.



Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie