plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Orchidee Lisa roze-bestellen-bezorgen

Orchidee Lisa roze aanbiedingen vergelijken

De Orchidee Lisa Cascade roze online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze populaire plant is sterk en gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de mooie witte bladeren een eyecatcher in jouw huis. Je kunt ‘m kopen in in verschillende soorten en hoogtes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op deze pagina kan je aan de slag met handige informatie en concrete verzorgingstips. Daarbij bekijk je hier Nederlandse kamerplanten-shops die jouw Phalaenopsis komen bezorgen.

  • De Orchidee Lisa roze kom je soms ook tegen als: Orchidaceae en Orchidee.
  • Eenvoudig in onderhoud: Gebruik eens per twee weken een beetje orchideeënvoeding.
  • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €29,95.
PlantOrchidee Lisa roze
Extra naamOrchidaceae
Categorie kamerplantOrchidee
Grootte55 cm
Breedte17 cm
Prijsindicatie€29,95
BladkleurWit
VoedingsinstructiesGebruik eens per twee weken een beetje orchideeënvoeding
WaterEens per 10 dagen onderdompelen in lauw water
LichtgevoeligheidZet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon
Minimale temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Orchidee Lisa roze.

Orchidee Lisa roze online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn helemaal hip & trendy. Ze stralen rust in huis uit, zorgen voor een beter humeur en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Orchidaceae is dan een uitstekend alternatief. Je hebt een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Steeds meer online plantenwinkels bieden planten rechtstreeks van de kweker. Zo krijg je gegarandeerd een verse plant van de hoogst mogelijke kwaliteit. In onze vergelijker bekijk je erkende online aanbieders van kamerplanten waar je verrassend voordelig en snel binnenplanten zoals de grote of kleine Orchidee Lisa roze met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Orchidaceae bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Orchidee Lisa roze aan huis bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Kies plant en maat, kies een pot die past bij jouw interieur en betaal veilig online. Jouw Orchidee wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Via een tracking link weet je precies wanneer de koerier komt. Bij veel plantenwinkels wordt de plant de volgende dag al geleverd. Overweeg ook de Callistemon Laevis.

Orchidee Lisa roze thuis laten bezorgen

  1. Kies het formaat en de pot

    Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Eventueel kan men ook speciale plantenvoeding of handige accessoires zoals een watermeter toevoegen aan de bestelling.

  2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

    Voer de adresgegevens in en kies hoe jij de kamerplanten bezorgt wilt hebben. Meestal geldt: Vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd. De betaling voldoen kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

  3. Leveringsvoorwaarden

    De plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Orchidee Lisa roze verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Op die manier blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd tijdens het bezorgproces.

  4. Levering

    Het pakket wordt afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgservice. Door middel van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op de doos staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat de inhoud een plant is. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

  5. De doos voorzichtig uitpakken

    Trek de Orchidaceae voorzichtig uit de omdoos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en plaats de plant op een goede plek in huis. In veel gevallen krijgt de plant voordat deze weggaat nog water en voeding.

Orchidaceae bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Verzorgingstips Kamerplant april 2024

Deze Orchidee Lisa roze vereist niet veel onderhoud. Op deze website vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Uiteraard is de standplaats het basisuitgangspunt. Het uitgangspunt is hier: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar overdrijf het niet. Qua water geven moet je denken aan: Eens per 10 dagen onderdompelen in lauw water. Lees ook alles over Orchidaceae plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. Je kunt het beste beginnen met: Gebruik eens per twee weken een beetje orchideeënvoeding. Belangrijk: de omstandigheden zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn in ieder huis weer verschillend. Het is goed om te letten op de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. Onderstaand lees je verschillende symptomen die kunnen duiden op een probleem (alternatief: Ficus Lyrata Ficus Bambino L).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenWatertekort
Bruine randen aan de bladerenUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Bladeren vervormenTekort aan water
De Orchidee Lisa roze laat z’n bladeren vallenGebrek of overmatig zonlicht
Verwelkte bladeren Te kleine pot of te natte potgrond
Witte stipjes op kamerplantSpint of Wolluis
De plant is gestopt met groeienWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding is goed voor de Orchidee Lisa roze?

Plantenvoeding is essentieel voor optimale groei van de plant. Dit is belangrijk in de lente en zomer. De instructie voor de Orchidaceae is: Gebruik eens per twee weken een beetje orchideeënvoeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Wij raden altijd Pokon aan.

Orchidee Lisa roze water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Zo’n Orchidaceae moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. De hoofdregel voor deze Orchidee: Eens per 10 dagen onderdompelen in lauw water. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten hangt af van de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Orchidaceae?

Een geschikte standplaats is: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoe duur is de Orchidee Lisa roze?

De Phalaenopsis met hoogtes van 55 cm en een diamater van 17 cm koop je al vanaf €29,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Orchidee Lisa roze aan huis laten bezorgen. Het artikel wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste online aanbieders sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie