plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Rhipsalis ramulosa red coral-bestellen-bezorgen

Rhipsalis ramulosa red coral aanbiedingen vergelijken

De Rhipsalis ramulosa red coral online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Deze binnenplant is sterk en gemakkelijk in onderhoud. Met de mooie groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Je kunt ‘m kopen in in verschillende hoogtes, varianten, en met een passende pot. Op onze vergelijker kan je aan de slag met alle info en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Daarnaast vind je hier Nederlandse kamerplanten-shops die jouw Koraalcactus thuisbezorgen.

  • De Rhipsalis ramulosa red coral heeft verschillende alternatieve namen: Rhipsalis ramulosa en Rhipsalis.
  • Gemakkelijk in onderhoud: Gebruik speciale voeding voor cactus en vetplant (een keer per maand).
  • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €57,00.
PlantRhipsalis ramulosa red coral
Extra naamRhipsalis ramulosa
Categorie kamerplantRhipsalis
Lengte45 cm
Breedte21 cm
Vanafprijs€57,00
KleurGroen
VoedingsadviesGebruik speciale voeding voor cactus en vetplant (een keer per maand)
WaterElke 14 dagen water geven
StandplaatsKan zowel in de schaduw als in de zon
Min. temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Rhipsalis ramulosa red coral.

Rhipsalis ramulosa red coral online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze brengen een natuurlijk gevoel in huis, zijn goed voor je humeur en zorgen voor zuurstof in je huis. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar geen zin om te zeulen met een zware plant? Online bestellen van de Rhipsalis ramulosa is een aanrader. Je hebt veel keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en het is heel voordelig. De meeste plantenwinkels bieden planten rechtstreeks van de kweker. Zo krijg jij de allermooiste planten van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de tabel hieronder check je bekende plantenwinkels waar je tegen lage prijzen en eenvoudig kamerplanten zoals de grote of kleine Rhipsalis ramulosa red coral met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Rhipsalis ramulosa laten bezorgen: kan dat?

De Rhipsalis ramulosa red coral aan huis laten bezorgen gaat heel eenvoudig. Kies jouw plant, kies een pot die je mooi vind en selecteer een bezorgmoment. De Rhipsalis wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code ontdek je op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Bij veel plantenwinkels wordt de plant de volgende dag al geleverd. Check ook eens de Schefflera Bush.

Rhipsalis ramulosa red coral thuis laten bezorgen

  1. Kies jouw maat en pot

    Bepaal welke maat je moet hebben en blader door de mooiste sierpotten. Indien nodig kan men ook speciale plantenvoeding of andere extra’s zoals hydrokorrels meebestellen.

  2. Voer een afleveradres in

    Vul jouw bezorgadres in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Normaal geldt: Nu besteld is de volgende werkdag geleverd. Het geld overmaken doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

  3. Verpakking

    Deze plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Rhipsalis ramulosa red coral wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Hierdoor raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens de bezorging.

  4. Bezorging

    Het pakket wordt thuisbezorgd door een snelle koerier. Via een track-en-trace link weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de doos staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat het om een plant gaat. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

  5. Uitpakken

    Neem de Rhipsalis ramulosa voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Vaak krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog water en voeding.

Rhipsalis ramulosa online bestellen en laten bezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant verzorgingsadvies april 2024

De Rhipsalis ramulosa red coral is makkelijk te verzorgen. Hier vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Ten eerste is de juiste standplaats erg belangrijk. De plantexpert adviseert: Kan zowel in de schaduw als in de zon. Geef de plant voldoende water, maar let op dat het niet te nat wordt. Een goede vuistregel is: Elke 14 dagen water geven. Bestel ook zeker Rhipsalis ramulosa plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Je kunt het beste beginnen met: Gebruik speciale voeding voor cactus en vetplant (een keer per maand). Let op: aspecten zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn in elke woning anders. De bladkleur is een goed indicator. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Bijgaand kan jij meer lezen over symptomen die kunnen optreden (alternatief: Sansevieria Laurentii).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig zon of wortelrot
Bruine vlekken op het bladUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Bladeren vervormenVaak krijgt de plant te weinig water
De Rhipsalis ramulosa red coral verliest plots veel bladKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Plant droogt uit en verwelktVerrotte wortels of verkeerde grond
Witte stipjes op kamerplantWolluizen
Plant wordt niet meer groterTekort aan voedingsstoffen
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Rhipsalis ramulosa red coral?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van een plant. Dit is belangrijk in de lente en zomer. Het advies voor de Rhipsalis ramulosa: Gebruik speciale voeding voor cactus en vetplant (een keer per maand). Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Rhipsalis ramulosa red coral water geven: hoeveel moet ik geven?

Zo’n Rhipsalis ramulosa heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Het belangrijkste voor deze Rhipsalis: Elke 14 dagen water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. De exacte waterbehoefte is sterk afhankelijk van de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Rhipsalis ramulosa?

De meest ideale standplaats is: Kan zowel in de schaduw als in de zon. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Wat zijn de prijzen van een Rhipsalis ramulosa red coral?

De Koraalcactus 45 cm en een breedte van 21 cm kost circa €57,00. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Rhipsalis ramulosa red coral aan huis laten leveren. De binnenplant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste plantenshops sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie