plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Howea Forsteriana-bestellen-bezorgen

Howea Forsteriana aanbiedingen vergelijken

De Artstone Howea online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Dit type plant is gemakkelijk te verzorgen. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Hij is er in in meerdere lengtes, varianten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op deze pagina kan je aan de slag met bruikbare informatie en concrete verzorgingstips. Daarnaast check je hier toonaangevende online plantenwinkels die jouw Howea forsteriana komen bezorgen.

  • De Howea Forsteriana kennen we ook met de naam: Rietpalm en Kentiapalm.
  • Makkelijk te verzorgen: Gebruik iedere week een beetje palmvoeding (niet in januari en december).
  • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €139,95.
PlantHowea Forsteriana
Alternatieve benademingRietpalm
Soort kamerplantKentiapalm
Lengte180 cm
Diagonaal35 cm
Actieprijs€139,95
KleurGroen
VoedingtipGebruik iedere week een beetje palmvoeding (niet in januari en december)
WaterIedere week een beetje water geven
Ideale standplaatsZet de plant op een lichte- of halfschaduwplaats
Minimale temperatuur15°C
Alle gegevens van de Howea Forsteriana.

Howea Forsteriana online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze stralen rust in huis uit, zorgen voor een beter humeur en brengen zuurstof in je leefruimte. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Rietpalm is een aanrader. Je hebt de meeste keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel aanbieders bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ontvang jij altijd de meest verse planten van de beste kwaliteit. In de vergelijker hieronder vergelijk je erkende plantenwinkels waar je tegen lage prijzen en heel gebruiksvriendelijk binnenplanten zoals de grote of kleine Howea Forsteriana met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Rietpalm thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Howea Forsteriana bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies plant en formaat, kies een pot die past bij jouw interieur en betaal veilig online. De Kentiapalm wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo kom je er achter op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Bij veel plantenwinkels kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Check ook eens de Opuntia bleu ale.

Howea Forsteriana thuis laten bezorgen

  1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

    Bepaal welke maat je moet hebben en kies optioneel een sierpot. Optioneel kan men ook speciale plantenvoeding of andere plant-items zoals een insectenvanger bestellen.

  2. Kies een bezorgadres

    Voer de adresgegevens in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Normaal geldt: Nu besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. De betaling voldoen doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

  3. Hoe wordt de plant geleverd?

    De plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Howea Forsteriana wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door dit proces blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens het vervoer.

  4. Op welke manier wordt er bezorgd?

    De bestelling wordt vervoerd door een erkende koerier. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de doos staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

  5. Geef de plant een mooie plek

    Pak de Rietpalm voorzichtig uit de kartonnen doos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Doorgaans krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het nodige water en voeding.

Rietpalm bestellen en thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Verzorgingstips Kamerplant april 2024

Deze Howea Forsteriana is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Op deze website lees je meer informatie over de verzorging. Uiteraard moet de plant de juiste standplaats hebben. Ons advies luidt: Zet de plant op een lichte- of halfschaduwplaats. Geef de plant voldoende water, maar geef hem niet te veel. Onze specialist adviseert: Iedere week een beetje water geven. Bekijk ook de beschikbare Rietpalm plantenvoeding om de groei te stimuleren. Als basisregel kan je aanhouden: Gebruik iedere week een beetje palmvoeding (niet in januari en december). Vergeet niet: kamer-specifieke aspecten zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn per woning weer anders. Het is goed om te letten op de bladeren. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In de tabel hieronder vertellen we belangrijke symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (alternatief: Blechnum gibbum).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe veel water of te weinig zonlicht
Bruine vlekken op het bladTe droge plant (probeer andere plek)
Bladeren vervormenVaak krijgt de plant te weinig water
De Howea Forsteriana verliest plots veel bladPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
De plant gaat wegteren / verwelkenWortelrot of te weinig water
Witte vlekken op het bladSchimmelinfectie of Wolluis
De plant groeit niet meerTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Howea Forsteriana?

Plantenvoeding is belangrijk om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. Het advies voor de Rietpalm is: Gebruik iedere week een beetje palmvoeding (niet in januari en december). Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Howea Forsteriana water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Je Rietpalm heeft water nodig om te kunnen overleven. De hoofdregel voor deze Kentiapalm: Iedere week een beetje water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. Het precieze watergebruik wordt uiteindelijk bepaald door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is de ideale standplaats voor deze Rietpalm?

Een optimale standplaats is: Zet de plant op een lichte- of halfschaduwplaats. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Wat kost een Howea Forsteriana?

De Howea forsteriana met een lengte van 180 cm en een doorsnee van 35 cm kost gemiddeld €139,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Howea Forsteriana aan huis laten bezorgen. Het artikel wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste online plantenwinkels brengen de producten van kwekers naar klanten in slechts 1 dag.

Plaats een reactie