plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Aeschynanthus Pink Polka-bestellen-bezorgen

Aeschynanthus Pink Polka aanbiedingen vergelijken

De Aeschynanthus Roze Polka online bestellen lekker makkelijk laten thuisbezorgen? Deze plant stelt niet veel eisen. Met de mooie groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Hij is er in in allerlei soorten en maten, ook met bijpassende pot. Op ons platform bieden wij handige informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. In aanvulling daarop vergelijk je hier erkende plantenwinkels en tuincentra die jouw Schaamrood thuisbezorgen.

  • De Aeschynanthus Pink Polka staat ook bekend als: Schaamrood en Aeschynanthus.
  • Eenvoudig in onderhoud: Gebruik voeding voor Bloeiende Planten eens per 14 dagen.
  • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €19,95.
PlantAeschynanthus Pink Polka
Alternatieve benademingSchaamrood
Soort kamerplantAeschynanthus
Grootte40 cm
Diameter15 cm
Vanafprijs€19,95
PlantkleurGroen
VoedingsadviesGebruik voeding voor Bloeiende Planten eens per 14 dagen
WaterDe potgrond mag licht uitgedroogd zijn wanneer je opnieuw water geeft (niet te drassig)
Geschikte standplaatsPlaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk
Min. temperatuur15°C
Alle informatie over de Aeschynanthus Pink Polka.

Aeschynanthus Pink Polka online bestellen? Vergelijk webshops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze geven rust en ruimte, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en maken de lucht in je huis zuiver. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar geen zin om te zeulen met een zware plant? Online bestellen van de Schaamrood kan dan uitkomst bieden. Je hebt een ruime keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Veel plantenshops bieden planten rechtstreeks van de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de mooiste planten van de hoogst mogelijke kwaliteit. In onze vergelijker vind je de beste plantenshopswaar je verrassend voordelig en snel binnenplanten zoals de grote of kleine Aeschynanthus Pink Polka met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Schaamrood thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Aeschynanthus Pink Polka bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot en kies een bezorgmoment. Jouw Aeschynanthus wordt in een beschermende verpakking bezorgd zodat de plant niet beschadigd raakt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt weet je ongeveer wanneer en hoe laat de postbezorger er is. In veel gevallen de volgende dag al bezorgd. Lees ook verder over de Calathea Makoyana.

Aeschynanthus Pink Polka thuis laten bezorgen

  1. Selecteer de juiste potmaat

    Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Tevens kan je ook extra plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een ongediertebestrijder uitzoeken.

  2. Voer een afleveradres in

    Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Vaak geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. De betaling afronden kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

  3. Klaargemaakt voor verzending

    Je plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Aeschynanthus Pink Polka verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Daardoor zullen de takken en bladeren niet beschadigen tijdens het vervoer.

  4. De levering van de plant

    De bestelling wordt afgeleverd door een erkende bezorgdienst. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op het pakket staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat het een binnenplant betreft. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

  5. De plant thuis uitpakken

    Haal de Schaamrood voorzichtig uit de kartonnen doos. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Vaak krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog een scheut water en de nodige voeding.

Schaamrood online bestellen en laten bezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant april 2024

Deze Aeschynanthus Pink Polka vereist niet veel onderhoud. Op deze website bieden wij een aantal verzorgingstips. Ten eerste is een goede standplaats van belang. Het beste advies is hier: Plaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk. Geef de plant voldoende water, maar let op dat het niet te nat wordt. Qua water geven moet je denken aan: De potgrond mag licht uitgedroogd zijn wanneer je opnieuw water geeft (niet te drassig). Kies ook voor Schaamrood plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Je kunt het beste beginnen met: Gebruik voeding voor Bloeiende Planten eens per 14 dagen. Bedenk wel: aspecten zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn in ieder huis weer verschillend. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Het blad zegt veel over de staat van de plant. Onderstaand delen wij een aantal symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (alternatief: Rhapis Excelsa M).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig water of plek in de tocht
Bruine randjes aan het bladTeveel water of droge (radiator) lucht
Het blad krult opTekort aan water
De Aeschynanthus Pink Polka laat veel blad losTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelkte en dorre bladerenVerrotte wortels of verkeerde grond
Witte vlekken/schimmel op bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant groeit niet meerProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Aeschynanthus Pink Polka?

Plantenvoeding is belangrijk om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Onze tips voor de Schaamrood betreft: Gebruik voeding voor Bloeiende Planten eens per 14 dagen. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Aeschynanthus Pink Polka water geven: hoeveel moet ik geven?

Een Schaamrood moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. De stelregel voor deze Aeschynanthus: De potgrond mag licht uitgedroogd zijn wanneer je opnieuw water geeft (niet te drassig). Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. De exacte waterbehoefte wordt mede bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Na verloop van tijd kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een goede standplaats voor deze Schaamrood?

Een geschikte standplaats is: Plaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoe duur is de Aeschynanthus Pink Polka?

De Schaamrood met hoogtes van 40 cm en een potmaat van 15 cm kost gemiddeld €19,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Aeschynanthus Pink Polka thuis laten bezorgen. Het artikel wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste online aanbieders leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie