plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Euphorbia avasmontana-bestellen-bezorgen

Euphorbia avasmontana aanbiedingen vergelijken

Een Euphorbia avasmontana online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze prachtige binnenplant is niet moeilijk te verzorgen. Met de prachtige groene bladeren een lust voor het oog. Je kunt ‘m kopen in in diverse hoogtes, varianten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op onze vergelijker vind je uitgebreide informatie en belangrijke verzorgingstips. Ook vergelijken wij hier Nederlandse plantenshops en online tuincentra die jouw Cactaceae aan huis leveren.

  • De Euphorbia avasmontana staat ook bekend als: Cowboycactus en Cactus.
  • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding.
  • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €165,00.
PlantEuphorbia avasmontana
Extra naamCowboycactus
Type kamerplantCactus
Grootte45 cm
Potmaat27 cm
Prijsindicatie€165,00
KleurGroen
OnderhoudVoed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding
Water gevenGeef de plant eens per maand een beetje water
LichtgevoeligheidKies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht
Minimale temp15°C
Belangrijke informatie over de Euphorbia avasmontana.

Euphorbia avasmontana online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze zorgen voor een fleurig huis, verminderen stress en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Zin in een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar het tuincentrum te gaan? Online bestellen van de Cowboycactus is dan een uitstekende optie. Je hebt de meeste keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en het is heel goedkoop. Meer en meer plantenwinkels bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo ontvang jij altijd de meest verse planten van hoge kwaliteit. In de vergelijker hieronder check je bekende kamerplanten-shops waar je goedkoop en zonder gedoe kamerplanten zoals de grote of kleine Euphorbia avasmontana met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Cowboycactus laten bezorgen: kan dat?

De Euphorbia avasmontana bij je thuis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer de plant, afmeting, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgmoment. De Cactus wordt verstuurd in een plantvriendelijke verpakking zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Via een tracking link ontdek je op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Bij veel plantenwinkels wordt de plant de volgende dag al geleverd. Overweeg ook de Alocasia Cuprea Red Secret.

Euphorbia avasmontana thuis laten bezorgen

  1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

    Kies de hoogte van jouw plant en voeg optioneel een sierpot toe. Indien nodig kan jij ook een assortiment plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een ongediertebestrijder bestellen.

  2. Voer een afleveradres in

    Vul jouw bezorgadres in en maak eventueel een keuze uit de bezorgtijden. Meestal geldt: Nu besteld is de volgende dag in huis. Betalen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

  3. Verpakking

    De plant staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Euphorbia avasmontana wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door dit proces blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens de bezorging.

  4. De levering van de plant

    Het pakket wordt afgeleverd door een snelle koerierdienst. Met jouw eigen track-en-trace code weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de doos ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het om een plant gaat. Dit zorgt voor maximale versheid en geen beschadigingen.

  5. Uitpakken

    Pak de Cowboycactus voorzichtig uit de doos. Bekijk de verzorgingsinstructies en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Vaak krijgt de plant voor verzending nog het nodige water en voeding.

Cowboycactus online bestellen en laten bezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Verzorgingstips Kamerplant april 2024

De Euphorbia avasmontana is relatief makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl lees je meer informatie over de verzorging. Uiteraard is een goede standplaats van belang. De plantexpert adviseert: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Geef de plant voldoende water, maar overdrijf het niet. Een goede vuistregel is: Geef de plant eens per maand een beetje water. Bestel ook zeker Cowboycactus plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Je kunt het beste beginnen met: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Vergeet niet: aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal anders. Check altijd goed de bladeren. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Hieronder kan jij meer lezen over symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (tip: bekijk ook de Cactus).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig water of ongedierte
Bruine randjes aan het bladTe weinig licht of teveel kalk in het water
Blad krult opVerkeerde potgrond of te weinig water
De Euphorbia avasmontana laat bladeren losBladuitval door ziekte of te weinig water
Dorre en verwelkte bladerenWortelrot of te weinig water
Witte stipjes op kamerplantHagelschotziekte of Wolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Euphorbia avasmontana?

Plantenvoeding is cruciaal voor de groei van jouw plant. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. De instructie voor de Cowboycactus is: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Wij raden altijd Pokon aan.

Euphorbia avasmontana water geven: hoeveel moet ik geven?

De Cowboycactus moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Ons advies voor deze Cactus: Geef de plant eens per maand een beetje water. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is slechts een indicatie. Hoeveel je precies moet toedienen wordt uiteindelijk bepaald door de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een goede standplaats voor deze Cowboycactus?

Een optimale standplaats is: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Wat kost een Euphorbia avasmontana?

De Cactaceae met een grootte van 45 cm en een diamater van 27 cm is verkrijgbaar vanaf €165,00. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Euphorbia avasmontana thuis laten leveren. De plant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze optimaal bij je thuis aankomt. De meeste tuincentra werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie