plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Euphorbia erytrea-bestellen-bezorgen

Euphorbia erytrea aanbiedingen vergelijken

Een Euphorbia erytrea online bestellen en thuis laten leveren? Deze prachtige plant is gemakkelijk in onderhoud. Met de mooie groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Hij is er in in allerlei soorten en maten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op onze vergelijker vind je handige informatie en concrete verzorgingstips. Ook bieden wij een overzicht met populaire online tuincentra en plantenshops die jouw Cactaceae aan huis bezorgen.

  • De Euphorbia erytrea is ook bekend als: Cowboycactus en Cactus.
  • Makkelijk te verzorgen: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding.
  • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €89,95.
PlantEuphorbia erytrea
BijnaamCowboycactus
Soort kamerplantCactus
Lengte110 cm
Diameter23 cm
Verkoopprijs€89,95
BladkleurGroen
VoedingVoed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding
Water gevenGeef de plant eens per maand een beetje water
Beste standplaatsKies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht
Minimale temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Euphorbia erytrea.

Euphorbia erytrea online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze geven rust en ruimte, zijn goed voor je humeur en maken de lucht in je huis zuiver. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Cowboycactus is een aanrader. Je kunt kiezen uit tientallen soorten en maten, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste kamerplanten-webshops versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg je gegarandeerd de mooiste planten van topkwaliteit. In de tabel hieronder check je Nederlandse kamerplanten-webshops waar je goedkoop en eenvoudig kamerplanten zoals de grote of kleine Euphorbia erytrea met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Cowboycactus laten bezorgen: kan dat?

De Euphorbia erytrea thuisbezorgd krijgen is goedkoop en super eenvoudig. Selecteer de plant, afmeting, kies een bijpassende pot en selecteer een bezorgmoment. Jouw Cactus wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code weet je precies hoe laat de bezorger er is. In veel gevallen de volgende dag al bezorgd. Overweeg ook de Aglaonema diamond bay .

Euphorbia erytrea thuis laten bezorgen

  1. Zoek een geschikte bloempot uit

    Kies de gewenste maat (hoogte) en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Indien gewenst kan men ook speciale plantenvoeding of extra producten zoals extra potgrond uitzoeken.

  2. Jouw bezorgadres

    Voer de adresgegevens in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Doorgaans geldt: voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. De kosten overmaken kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

  3. Verpakking van de plant

    Je plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Euphorbia erytrea verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Op die manier blijven alle bladeren van de plant in goede staat wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

  4. Hoe wordt het geleverd?

    De plant wordt aan huis geleverd door een erkende koerierdienst. Via een track-en-trace link kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de verpakking ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Hierop kan de koerier ook letten.

  5. Geef de plant een mooie plek

    Neem de Cowboycactus voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en zet de plant op een geschikte plek neer. Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Cowboycactus online bestellen en thuis laten leveren?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingsadvies april 2024

De Euphorbia erytrea vereist niet veel onderhoud. Hieronder bieden wij een aantal verzorgingstips. Vanzelfsprekend is de standplaats het basisuitgangspunt. Het beste advies is hier: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar zorg niet voor doorweekte grond. De basisregel is: Geef de plant eens per maand een beetje water. Bekijk ook de beschikbare Cowboycactus plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Je kunt het beste beginnen met: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Let op: ruimte factoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn in elke woning anders. Het is goed om te letten op de bladeren. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In de tabel hieronder vind je een aantal symptomen die kunnen duiden op een probleem (mogelijk ook interessant: Dracaena burley).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenTe weinig water of ongedierte
Bruine vlekken/puntjes op het bladUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Omgekrulde bladerenProbeer meer water te geven
De Euphorbia erytrea verliest plots veel bladKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Verwelken van de plant & het bladTe natte grond of verkeerde potmaat
Witte vlekken op bladBladvlekkenziekte of Wolluis
Mijn plant stopt met groeienTekort aan voedingsstoffen
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Euphorbia erytrea?

Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dit is met name van belang in de groeiperiode. Onze tips voor de Cowboycactus: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Euphorbia erytrea water geven: hoeveel moet ik geven?

Zo’n Cowboycactus heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. De stelregel voor deze Cactus: Geef de plant eens per maand een beetje water. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. De waterbehoefte hangt af van de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Cowboycactus?

Een optimale standplaats is: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Wat zijn de prijzen van een Euphorbia erytrea?

De Cactaceae met hoogtes van 110 cm en een diamater van 23 cm koop je al vanaf €89,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Euphorbia erytrea thuis laten leveren. De plant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste online aanbieders leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie