plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Asparagus-bestellen-bezorgen

Asparagus aanbiedingen vergelijken

De Asparagus online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze populaire plant vereist maar weinig onderhoud. Met de kenmerkende groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Beschikbaar in meerdere lengtes, varianten, ook met bijpassende pot. Op onze plantenvergelijker bekijk je alle info en tips voor het verzorgen van deze plant. Ook vergelijk je hier bekende online tuincentra die jouw Aspergeplant (gratis) thuisbezorgen.

  • De Asparagus kom je soms ook tegen als: Aspergeplant en Sierasperge.
  • Vereist niet veel onderhoud: Eens in de twee weken wat plantenvoeding aan het water toevoegen.
  • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €24,95.
PlantAsparagus
Andere naamAspergeplant
Ook bekend alsSierasperge
Hoogte55 cm
Diameter20 cm
Prijsindicatie€24,95
KleurGroen
VoedingsinstructiesEens in de twee weken wat plantenvoeding aan het water toevoegen
WaterGeef de plant twee keer per week water
LichtgevoeligheidKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Min. temp15°C
Uitgebreide informatie over de Asparagus.

Asparagus online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze zorgen voor een fleurig huis, helpen je te concentreren en zorgen voor zuurstof in je huis. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Aspergeplant is dan een goed idee. Je hebt veel keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en het is heel goedkoop. Meer en meer plantenshops versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ben jij zeker van de meest verse planten van de beste kwekers. In de onderstaande tabel check je populaire tuincentra en shops waar je verrassend voordelig en eenvoudig planten zoals de grote of kleine Asparagus met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Aspergeplant bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Asparagus aan huis laten bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Kies plant en formaat, kies een bijpassende pot en selecteer een bezorgmoment. Jouw Sierasperge wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Via een tracking link zie je precies wanneer de bezorger er is. Doorgaans wordt de plant binnen 1 werkdag geleverd. Bekijk ook de Calathea.

Asparagus thuis laten bezorgen

  1. Kies het formaat en de pot

    Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Eventueel kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een watermeter uitzoeken.

  2. Voer een afleveradres in

    Check de ingevoerde bezorggegevens goed en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Doorgaans geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende werkdag geleverd. De betaling afronden kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

  3. Leveringsgarantie

    De gewenste plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Asparagus wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door dit proces raakt jouw binnenplant niet beschadigd wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

  4. De levering van de plant

    Het pakket wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgservice. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het pakket ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er een kamerplant in de doos zit. Dit zorgt voor maximale versheid en geen beschadigingen.

  5. De plant in huis zetten

    Neem de Aspergeplant voorzichtig uit de omdoos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). In veel gevallen krijgt de plant voor verzending nog het nodige water en voeding.

Aspergeplant online bestellen en thuis laten leveren?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant april 2024

De Asparagus is relatief makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl kun je veel verzorgingstips vinden. Vanzelfsprekend is de juiste standplaats erg belangrijk. Het beste advies is hier: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar zorg niet voor doorweekte grond. Een goede vuistregel is: Geef de plant twee keer per week water. Bekijk ook de beschikbare Aspergeplant plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Je kunt het beste beginnen met: Eens in de twee weken wat plantenvoeding aan het water toevoegen. Belangrijk: kamer-specifieke aspecten zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn per woning weer anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In de tabel hieronder delen wij een aantal symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: bekijk ook de Aspergeplant).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine vlekken op het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Bladeren krullen opGeef vaker kleinere beetjes water
De Asparagus laat veel blad losGebrek of overmatig zonlicht
Dorre en verwelkte bladerenTe natte grond of verkeerde potmaat
Witte vlekken op het bladWolluis
De plant wordt niet groterVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding is goed voor de Asparagus?

Plantenvoeding is belangrijk voor de groei van jouw plant. Dit is met name van belang in de groeiperiode. Het advies voor de Aspergeplant: Eens in de twee weken wat plantenvoeding aan het water toevoegen. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Asparagus water geven: hoeveel moet ik geven?

Een Aspergeplant moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Vuistregel voor deze Sierasperge: Geef de plant twee keer per week water. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten wordt uiteindelijk bepaald door de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Na verloop van tijd kan je best wat meer of minder water geven.

Welke standplaats past het beste bij deze Aspergeplant?

Een optimale standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Wat kost een Asparagus?

De Aspergeplant met een hoogte van 55 cm en een potmaat van 20 cm koop je al vanaf €24,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Sierasperge aan huis laten leveren. De plant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste online aanbieders sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.



Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie