plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Asparagus falcatus-bestellen-bezorgen

Asparagus falcatus aanbiedingen vergelijken

Een Asparagus Sprengeri online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Dit type plant stelt niet veel eisen. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Hij is er in in meerdere lengtes, varianten, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op onze plantenvergelijker vind je nuttige informatie en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. In aanvulling daarop vind je hier populaire online tuincentra en plantenshops die jouw Aspergeplant (gratis) thuisbezorgen.

 • De Asparagus falcatus kom je soms ook tegen als: Sierasperge en Asparagus.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens in de twee weken wat plantenvoeding aan het water toevoegen.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €6,00.
PlantAsparagus falcatus
BijnaamSierasperge
Soort kamerplantAsparagus
Lengte35 cm
Diagonaal12 cm
Verkoopprijs€6,00
KleurGroen
OnderhoudEens in de twee weken wat plantenvoeding aan het water toevoegen
WaterGeef de plant twee keer per week water
StandplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Minimale temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Asparagus falcatus.

Asparagus falcatus online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn helemaal hip & trendy. Ze zorgen voor een fleurig huis, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en brengen zuurstof in je leefruimte. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Sierasperge is dan een uitstekende optie. Je kunt kiezen uit tientallen soorten en maten, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en het is heel goedkoop. Veel online plantenwinkels bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg je gegarandeerd de meest verse planten van hoge kwaliteit. In de tabel hieronder bekijk je landelijke plantenwinkels waar je tegen lage prijzen en eenvoudig planten zoals de grote of kleine Asparagus falcatus met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Sierasperge bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Asparagus falcatus aan huis bezorgen gaat heel eenvoudig. Selecteer de gewenste plant, kies een matchende sierpot en kies een bezorgmoment. De Asparagus wordt in een beschermende verpakking bezorgd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Via een tracking link kom je er achter op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Doorgaans kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Lees ook verder over de Scindapsus n’joy.

Asparagus falcatus thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Kies de benodigde maat en kies optioneel een sierpot. Eventueel kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of andere extra’s zoals een insectenvanger toevoegen aan de bestelling.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Vaak geldt: voor de middag besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. Betalen doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Verpakking

  Een plan wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Asparagus falcatus komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Door middel van deze verpakking raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens het vervoeren van de doos.

 4. Afleveren van de bestelling

  De doos wordt vervoerd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Met jouw eigen track-en-trace code heb je een indicatie van de aflevertijd. Op de doos ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er een kamerplant in de doos zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. Geef de plant een mooie plek

  Pak de Sierasperge voorzichtig uit de verpakking. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Doorgaans krijgt de plant voordat deze weggaat nog water en voeding.

Sierasperge bestellen via internet en laten bezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Verzorgingstips Kamerplant maart 2023

Jouw Asparagus falcatus is relatief makkelijk te verzorgen. Op deze website lees jij alles over plantenverzorging. Om te beginnen is de standplaats heel erg van belang. Ons advies luidt: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Geef de plant voldoende water, maar zorg niet voor doorweekte grond. De basisregel is: Geef de plant twee keer per week water. Bekijk ook de beschikbare Sierasperge plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Ons advies: Eens in de twee weken wat plantenvoeding aan het water toevoegen. Reminder: ruimte factoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn per woning weer anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Het blad zegt veel over de staat van de plant. Onderstaand vertellen we belangrijke symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: keuze van onze redactie: Dracaena Bicolor M).

SymptoomOorzaak
Onderste bladeren worden geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine randen aan de bladerenTe droge plant (probeer andere plek)
Blad krult opDe plant krijgt te weinig water
De Asparagus falcatus laat zijn blad vallenKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
De plant begint te verwelkenTe kleine pot of te natte potgrond
Witte stipjes op kamerplantWolluis
Plant groeit niet meerProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Asparagus falcatus?

Plantenvoeding is van belang om de plant gezond te houden. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. Onze instructie voor een Sierasperge is: Eens in de twee weken wat plantenvoeding aan het water toevoegen. Het beste is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Asparagus falcatus water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Jouw Sierasperge heeft water nodig om te groeien en te bloeien. De stelregel voor deze Asparagus: Geef de plant twee keer per week water. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten wordt beïnvloed door de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Sierasperge?

Een geschikte standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoe duur is de Asparagus falcatus?

De Aspergeplant met een hoogte van 35 cm en een potmaat van 12 cm is verkrijgbaar vanaf €6,00. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Asparagus falcatus thuisbezorgd krijgen. De binnenplant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. Veel plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie