plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Anthurium Antingo-bestellen-bezorgen

Anthurium Antingo aanbiedingen vergelijken

Een Anthurium Antingo online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze populaire plant is gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Hij is er in in uiteenlopende soorten en hoogtes, ook met bijpassende pot. Op plantenvergelijken.nl vind je bruikbare informatie en belangrijke verzorgingstips. Bovendien bieden wij een overzicht met bekende online plantenwinkels die jouw Flamingoplant komen bezorgen.

  • De Anthurium Antingo noemen we ook wel: Flamingoplant en Anthurium.
  • Makkelijk in onderhoud: Eens per maand een beetje plantenvoeding gebruiken.
  • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €35,00.
PlantAnthurium Antingo
Alternatieve naamFlamingoplant
Categorie kamerplantAnthurium
Grootte60 cm
Potmaat21 cm
Verkoopprijs€35,00
KleurenGroen
VoedingtipEens per maand een beetje plantenvoeding gebruiken
WaterIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsZet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon
Minimale temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Anthurium Antingo.

Anthurium Antingo online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze stralen rust in huis uit, zijn goed voor je mentale gezondheid en brengen zuurstof in je leefruimte. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Flamingoplant is dan een uitstekende optie. Je hebt een ruime keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste aanbieders bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo ontvang jij altijd een verse plant van de beste kwaliteit. Hieronder check je Nederlandse kamerplanten-shops waar je voordelig en eenvoudig planten zoals de grote of kleine Anthurium Antingo met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Flamingoplant thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Anthurium Antingo thuis laten bezorgen gaat heel eenvoudig. Kies de plant en de maat, kies een matchende sierpot en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Anthurium wordt verstuurd in een plantvriendelijke verpakking zodat de plant niet beschadigd raakt. Met behulp van de track&trace link ontdek je wanneer de bezorger er is. Vaak kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Lees ook verder over de Dracaena arturo.

Anthurium Antingo thuis laten bezorgen

  1. Selecteer de juiste potmaat

    Kies de benodigde maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Uiteraard kan men ook speciale plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een snoeischaar toevoegen aan de bestelling.

  2. Kies een bezorgadres

    Check de ingevoerde bezorggegevens goed en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Normaal geldt: voor 15:00 besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. Afrekenen kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

  3. Hoe wordt de plant geleverd?

    Je plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Anthurium Antingo wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Door dit proces zullen de takken en bladeren niet beschadigen ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

  4. Afleveren van de bestelling

    Het pakket wordt vervoerd door een landelijke bezorger. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de verpakking ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het om een plant gaat. Dit zorgt voor maximale versheid en geen beschadigingen.

  5. Geef de plant een mooie plek

    Neem de Flamingoplant voorzichtig uit de verpakking. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en plaats de plant op een goede plek in huis. Meestal ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog een scheut water en de nodige voeding.

Flamingoplant online bestellen en laten bezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant Verzorgingsinformatie april 2024

De Anthurium Antingo vereist niet veel onderhoud. Op deze pagina kun je veel verzorgingstips vinden. Vanzelfsprekend is een goede standplaats van belang. Het beste advies is hier: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar let op dat het niet te nat wordt. De basisregel is: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Flamingoplant plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. De basis vuistregel is: Eens per maand een beetje plantenvoeding gebruiken. Belangrijk: de omstandigheden zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn in elke woning anders. De bladkleur is een goed indicator. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna vertellen we belangrijke symptomen die kunnen duiden op een probleem (andere planten-optie: Anthurium Regale).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine vlekken/puntjes op het bladTe weinig licht of teveel kalk in het water
Rare vorm van het bladDe plant krijgt te weinig water
De Anthurium Antingo verliest plots veel bladGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Het verslappen van de plant (verwelken)Wortelrot of te weinig water
Witte vlekken op het bladSchimmelinfectie of Wolluis
Plant wordt niet meer groterVoeg extra plantvoeding toe
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Anthurium Antingo?

Plantenvoeding is cruciaal om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Ons advies voor een Flamingoplant is: Eens per maand een beetje plantenvoeding gebruiken. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Een populair merk is Pokon.

Anthurium Antingo water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Je Flamingoplant heeft water nodig om te groeien en te bloeien. De hoofdregel voor deze Anthurium: Iedere week een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Hoeveel je precies moet toedienen is sterk afhankelijk van de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Na verloop van tijd kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is een goede standplaats voor deze Flamingoplant?

De meest ideale standplaats is: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Verplaats de plant niet te vaak. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Wat zijn de prijzen van een Anthurium Antingo?

De Flamingoplant met een lengte van 60 cm en een potmaat van 21 cm kost ongeveer €35,00. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Anthurium Antingo thuis geleverd krijgen. De kamerplant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste tuincentra bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie