plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Dracaena arturo-bestellen-bezorgen

Dracaena arturo aanbiedingen vergelijken

De Dracaena arturo online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Dit type binnenplant is makkelijk te onderhouden. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Hij is er in in diverse soorten en hoogtes, en met een passende pot. Op ons platform bekijk je nuttige informatie en belangrijke verzorgingstips. Bovendien vergelijk je hier de beste online tuincentra en plantenshops die jouw Drakenbloedboom thuisbezorgen.

 • De Dracaena arturo noemen we ook wel: Drakenbloedboom en Dracaena.
 • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Een klein beetje voeding in voorjaar of zomer.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €110,00.
PlantDracaena arturo
Alternatieve benademingDrakenbloedboom
Type kamerplantDracaena
Hoogte160 cm
Potmaat30 cm
Vanafprijs€110,00
BladkleurGroen
VoedingsinstructiesEen klein beetje voeding in voorjaar of zomer
Water gevenHoud de aarde altijd licht vochtig
Geschikte standplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Minimale temp15°C
Uitgebreide informatie over de Dracaena arturo.

Dracaena arturo online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, houden je gefocust en zorgen voor een schone lucht in huis. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar vermijd je liever de plantenwinkels en tuincentra? Online bestellen van de Drakenbloedboom kan dan uitkomst bieden. Je hebt veel keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste online plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ontvang jij altijd de meest verse planten van de beste kwaliteit. In de tabel hieronder vind je de beste kamerplanten-shops waar je verrassend voordelig en heel gebruiksvriendelijk binnenplanten zoals de grote of kleine Dracaena arturo met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Drakenbloedboom thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Dracaena arturo thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies de plant en de maat, kies een pot die je mooi vind en kies een bezorgadres. De Dracaena wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je precies wanneer de bezorger er is. Vaak kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Lees ook verder over de Opuntia capocentra.

Dracaena arturo thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Eventueel kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of extra benodigdheden zoals hydrokorrels meebestellen.

 2. Voer een afleveradres in

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies hoe jij de kamerplanten bezorgt wilt hebben. Doorgaans geldt: Vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd. Afrekenen kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Leveringsvoorwaarden

  De gekozen plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Dracaena arturo komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Door deze innovatie zullen de takken en bladeren niet beschadigen wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Hoe wordt het geleverd?

  De order wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde koerierdienst. Via een track-en-trace link kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het pakket ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er een kamerplant in de doos zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Haal de Drakenbloedboom voorzichtig uit de doos. Check de verzorgingstips en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). In veel gevallen krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog water en voeding.

Drakenbloedboom bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Kamerplant Verzorgingsinformatie juni 2023

Jouw Dracaena arturo is eenvoudig in onderhoud. Op deze website lees je meer informatie over de verzorging. Vanzelfsprekend is de standplaats heel erg van belang. De plantexpert adviseert: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar geef hem niet te veel. Je kunt het beste beginnen met: Houd de aarde altijd licht vochtig. Bestel ook zeker Drakenbloedboom plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Onze specialisten zeggen: Een klein beetje voeding in voorjaar of zomer. Vergeet niet: de omstandigheden zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn overal weer verschillend. De bladkleur is een goed indicator. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna vertellen we belangrijke symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (tip: bekijk ook de Ficus alii).

SymptoomOorzaak
Onderste bladeren worden geelWatertekort
Bruine vlekken op het bladTe droge plant (probeer andere plek)
Het blad krult opMeestal een tekort aan water
De Dracaena arturo laat zijn blad vallenTeveel of te weinig water of wortelrot
Dorre en verwelkte bladerenVerkeerde hoeveelheid water
Witte stipjes op kamerplantSchimmelinfectie of Wolluis
Mijn plant stopt met groeienTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is goed voor de Dracaena arturo?

Plantenvoeding is cruciaal voor de groei van jouw plant. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De tip voor een Drakenbloedboom: Een klein beetje voeding in voorjaar of zomer. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Een populair merk is Pokon.

Dracaena arturo water geven: hoeveel moet ik geven?

De Drakenbloedboom heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Ons advies voor deze Dracaena: Houd de aarde altijd licht vochtig. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De waterbehoefte is sterk afhankelijk van de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Drakenbloedboom?

Ons advies voor de standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoe duur is de Dracaena arturo?

De Drakenbloedboom met lengtes van 160 cm en een breedte van 30 cm is verkrijgbaar vanaf €110,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Dracaena arturo thuis laten bezorgen. De plant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. Veel plantenwinkels bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie