plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Ficus Elastica Tineke-bestellen-bezorgen

Ficus Elastica Tineke aanbiedingen vergelijken

De Ficus Elastica online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Dit type binnenplant is eenvoudig in de verzorging. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Hij is er in in allerlei soorten en hoogtes, en met een passende pot. Op deze pagina bieden wij uitgebreide info en verzorgingstips. Daarnaast bieden wij een overzicht met erkende plantenshops en online tuincentra die jouw Vijg (gratis) thuisbezorgen.

  • De Ficus Elastica Tineke is ook bekend als: Rubberboom en Ficus.
  • Makkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
  • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €44,95.
PlantFicus Elastica Tineke
Andere benamingRubberboom
Type kamerplantFicus
Grootte60 cm
Breedte21 cm
Actieprijs€44,95
KleurenGroen
VoedingsinstructiesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
Ideale standplaatsEen plek met indirect zonlicht (halfscaduw)
Min. temperatuur15°C
Alle gegevens van de Ficus Elastica Tineke.

Ficus Elastica Tineke online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn helemaal hip & trendy. Ze brengen kleur en vrolijkheid, zijn goed voor je humeur en brengen zuurstof in je leefruimte. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Rubberboom kan dan uitkomst bieden. Het aanbod is enorm groot, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is heel voordelig. De meeste plantenwinkels werken direct samen met kwekerijen. Op die manier ben jij verzekerd van de mooiste planten van de hoogste kwaliteit. In de onderstaande tabel check je bekende kamerplanten-webshops waar je heel betaalbaar en zonder gedoe binnenplanten zoals de grote of kleine Ficus Elastica Tineke met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Rubberboom laten bezorgen: kan dat?

De Ficus Elastica Tineke thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Kies plant en maat, kies een matchende sierpot en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Ficus wordt verstuurd in een plantvriendelijke verpakking zodat de plant niet beschadigd raakt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je ongeveer wanneer de bezorger er is. Meestal kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Overweeg ook de Cordyline tango.

Ficus Elastica Tineke thuis laten bezorgen

  1. Selecteer de juiste potmaat

    Kies de gewenste maat (hoogte) en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Optioneel kan men ook speciale plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een insectenvanger meebestellen.

  2. Geef een correct bezorgadres in

    Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Standaard geldt: Nu besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. Afrekenen kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

  3. Verpakking

    De gewenste plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Ficus Elastica Tineke wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Daardoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

  4. De plant wordt geleverd

    De doos wordt aan huis geleverd door een landelijke bezorgdienst. Met de track-en-trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de verpakking staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

  5. Maak de verpakking los

    Neem de Rubberboom voorzichtig uit de kartonnen doos. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en zet de plant op een geschikte plek neer. Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Rubberboom bestellen en thuisbezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Kamerplant Verzorgingsinformatie april 2024

Jouw Ficus Elastica Tineke stelt niet veel eisen. Op deze website vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Ten eerste is de standplaats het basisuitgangspunt. Het uitgangspunt is hier: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar overdrijf het niet. Qua water geven moet je denken aan: Iedere week een beetje water geven. Lees ook alles over Rubberboom plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Hiervoor geldt: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Let op: de omstandigheden zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn in elke woning anders. De bladkleur is een goed indicator. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. In het schema hierna kan jij meer lezen over symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: bekijk ook de Alocasia).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig licht of te weinig water
Bruine vlekken op het bladTe weinig licht of teveel kalk in het water
Het blad krult opVaak krijgt de plant te weinig water
De Ficus Elastica Tineke laat z’n bladeren vallenTekort aan voedingsstoffen of mogelijk wortelrot
Dorre en verwelkte bladerenWortelrot of te weinig water
Witte vlekken/schimmel op bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant stopt plots met groeienTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Ficus Elastica Tineke?

Plantenvoeding is noodzakelijk voor de groei van een plant. Dit is met name van belang in de groeiperiode. De instructie voor de Rubberboom is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Pokon is een van de meest populaire merken.

Ficus Elastica Tineke water geven: hoeveel moet ik geven?

Je Rubberboom moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Ons advies voor deze Ficus: Iedere week een beetje water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is slechts een indicatie. Op welke momenten je water moet geven wordt mede bepaald door licht/schaduw, grond, type bloempot, temperatuur en lucht. Na verloop van tijd kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Rubberboom?

Ons advies voor de standplaats is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoeveel betaal je voor een Ficus Elastica Tineke?

De Vijg met een grootte van 60 cm en een doorsnee van 21 cm kost circa €44,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Ficus Elastica Tineke thuisbezorgd krijgen. De kamerplant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat deze optimaal bij je thuis aankomt. De meeste online plantenwinkels brengen de producten van kwekers naar klanten in slechts 1 dag.

Plaats een reactie