plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Polystichum tsussimense-bestellen-bezorgen

Polystichum tsussimense aanbiedingen vergelijken

Een Polystichum tsussimense online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze binnenplant is makkelijk te onderhouden. Met de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Verkrijgbaar in allerlei soorten en hoogtes, en met bijpassende sierpotten. Op deze website kan je aan de slag met alle informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Daarnaast bekijk je hier populaire plantenwinkels en tuincentra die jouw Zinkvaren (gratis) thuisbezorgen.

  • De Polystichum tsussimense kennen we ook met de naam: Smalle naaldvaren en Blauwvaren.
  • Eenvoudig in onderhoud: Gebruik elke maand voeding voor groene planten.
  • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €5,00.
PlantPolystichum tsussimense
Extra naamSmalle naaldvaren
Type kamerplantBlauwvaren
Lengte30 cm
Potmaat12 cm
Verkoopprijs€5,00
BladkleurGroen
VoedingsadviesGebruik elke maand voeding voor groene planten
WaterGeef pas water als de potgrond droog aanvoelt
Ideale standplaatsKan bijna overal staan maar pas op voor direct zonlicht
Min. temperatuur15°C
Belangrijke informatie over de Polystichum tsussimense.

Polystichum tsussimense online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn helemaal hip & trendy. Ze zorgen voor een fleurig huis, helpen je te concentreren en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar wil of kan je niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Smalle naaldvaren is een aanrader. Je hebt de meeste keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. De meeste plantenshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Op die manier ben jij verzekerd van een verse plant van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de tabel hieronder bekijk je de beste kamerplanten-webshops waar je tegen lage prijzen en snel binnenplanten zoals de grote of kleine Polystichum tsussimense met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Smalle naaldvaren gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Polystichum tsussimense bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot die past bij jouw interieur en selecteer een bezorgmoment. Jouw Blauwvaren wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Met behulp van de track&trace link weet je precies wanneer de koerier komt. Bij veel plantenwinkels heb je de plant de volgende dag in huis. Check ook eens de Philodendron bipinnatifidum little hope.

Polystichum tsussimense thuis laten bezorgen

  1. Zoek een geschikte bloempot uit

    Kies de hoogte van jouw plant en blader door de mooiste sierpotten. Eventueel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een ongediertebestrijder kiezen.

  2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

    Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies hoe jij de kamerplanten bezorgt wilt hebben. Meestal geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag in huis. De betaling afronden kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

  3. Verpakking

    Jouw plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Polystichum tsussimense komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Daardoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd tijdens de bezorging.

  4. Levering van het pakket

    De doos wordt afgeleverd door een betrouwbare bezorgservice. Door gebruik te maken van Track-en-Trace zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Hierop kan de koerier ook letten.

  5. De doos voorzichtig uitpakken

    Trek de Smalle naaldvaren voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Bekijk de verzorgingsinstructies en zet de plant op de juiste locatie neer. Meestal krijgt de plant voor verzending nog een scheut water en de nodige voeding.

Smalle naaldvaren online bestellen en laten bezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Kamerplant Verzorgingsinformatie april 2024

De Polystichum tsussimense stelt niet veel eisen. Hieronder kun je veel verzorgingstips vinden. Vanzelfsprekend moet de plant de juiste standplaats hebben. Ons advies luidt: Kan bijna overal staan maar pas op voor direct zonlicht. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar ook niet te veel. De waterbehoefte is: Geef pas water als de potgrond droog aanvoelt. Bekijk ook de beschikbare Smalle naaldvaren plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Als basisregel kan je aanhouden: Gebruik elke maand voeding voor groene planten. Let op: factoren zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn per woning weer anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. Hieronder kan jij meer lezen over symptomen die kunnen duiden op een probleem (mogelijk ook interessant: Aeschynanthus marmoratus).

SymptoomOorzaak
Onderste bladeren worden geelTe veel water of te weinig zonlicht
De bladeren krijgen bruine puntenTe weinig licht of teveel kalk in het water
Rare vorm van het bladTekort aan water
De Polystichum tsussimense laat zijn blad vallenKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Het verslappen van de plant (verwelken)Te kleine pot of te natte potgrond
Witte vlekken op het bladWitziekte / Meeldauw
Mijn plant stopt met groeienWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Polystichum tsussimense?

Plantenvoeding is essentieel om de plant gezond te houden. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. De tip voor een Smalle naaldvaren is: Gebruik elke maand voeding voor groene planten. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon is een van de meest populaire merken.

Polystichum tsussimense water geven: hoeveel moet ik geven?

De Smalle naaldvaren moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. De stelregel voor deze Blauwvaren: Geef pas water als de potgrond droog aanvoelt. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. De precieze waterbehoefte wordt beïnvloed door standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is de ideale standplaats voor deze Smalle naaldvaren?

De meest ideale standplaats is: Kan bijna overal staan maar pas op voor direct zonlicht. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoe duur is de Polystichum tsussimense?

De Zinkvaren met hoogtes van 30 cm en een breedte van 12 cm kost om en nabij de €5,00. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Polystichum tsussimense aan huis laten leveren. De kamerplant wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste online aanbieders versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie