plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron bipinnatifidum little hope-bestellen-bezorgen

Philodendron bipinnatifidum little hope aanbiedingen vergelijken

De Philodendron bipinnatifidum little hope online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze prachtige binnenplant is sterk en gemakkelijk in onderhoud. Met de kenmerkende groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Te bestellen in verschillende hoogtes, varianten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op ons platform kan je aan de slag met handige info en concrete verzorgingstips. Bovendien vergelijk je hier toonaangevende online plantenwinkels die jouw Araceae thuisbezorgen.

 • De Philodendron bipinnatifidum little hope kennen we ook met de naam: Philodendron Hope en Philodendron.
 • Makkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €30,00.
PlantPhilodendron bipinnatifidum little hope
Andere naamPhilodendron Hope
Type kamerplantPhilodendron
Hoogte65 cm
Breedte21 cm
Vanafprijs€30,00
KleurGroen
VoedingsinstructiesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterIedere week een beetje water geven
LichtgevoeligheidZet de plant in halfschaduw
Min. temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Philodendron bipinnatifidum little hope.

Philodendron bipinnatifidum little hope online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze zorgen voor een fleurig huis, verhogen de productiviteit en brengen zuurstof in je leefruimte. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar vermijd je liever de plantenwinkels en tuincentra? Online bestellen van de Philodendron Hope is dan ideaal. Bij online shops heb je een ruime keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is heel goedkoop. Veel kamerplanten-webshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg je gegarandeerd de mooiste planten van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de vergelijker hieronder vergelijk je Nederlandse kamerplanten-shops waar je verrassend voordelig en snel kamerplanten zoals de grote of kleine Philodendron bipinnatifidum little hope met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philodendron Hope gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Philodendron bipinnatifidum little hope aan huis laten bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Kies jouw plant, kies een pot die past bij jouw interieur en betaal veilig online. Jouw Philodendron wordt verstuurd in een plantvriendelijke verpakking zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Via een tracking link weet je ongeveer wanneer de bezorger er is. Meestal heb je de plant de volgende dag in huis. Check ook eens de Calathea Ornata.

Philodendron bipinnatifidum little hope thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de gewenste maat (hoogte) en blader door de mooiste sierpotten. Uiteraard kan jij ook een assortiment plantenvoeding of handige accessoires zoals een watermeter uitzoeken.

 2. Voer een afleveradres in

  Vul jouw bezorgadres in en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Standaard geldt: voor de middag besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De betaling voldoen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Leveringsgarantie

  Een plan wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Philodendron bipinnatifidum little hope wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door deze innovatie raakt jouw binnenplant niet beschadigd wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. De levering van de plant

  De bestelling wordt bezorgd door een landelijke bezorgdienst. Door gebruik te maken van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het product ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat de inhoud een plant is. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. Maak de verpakking los

  Neem de Philodendron Hope voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en zet de plant op de juiste locatie neer. Bij veel plantenwinkels ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog wat water en voeding.

Philodendron Hope bestellen via internet en laten bezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant verzorgingsadvies maart 2024

Jouw Philodendron bipinnatifidum little hope is relatief makkelijk te verzorgen. Op deze website kun je veel verzorgingstips vinden. Om te beginnen moet je een goede standplaats kiezen. Het beste advies is hier: Zet de plant in halfschaduw. Geef de plant voldoende water, maar zorg niet voor doorweekte grond. Onze specialist adviseert: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Philodendron Hope plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Als basisregel kan je aanhouden: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Bedenk wel: omgevingsfactoren zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid zijn in ieder huis weer verschillend. Check altijd goed de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. Onderstaand vind je een aantal symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (andere planten-optie: Chamaerops Humilis M).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenTe veel water of te weinig zonlicht
Bruine punten op de plantUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Bladeren vervormenMeestal een tekort aan water
De Philodendron bipinnatifidum little hope laat z’n bladeren vallenProbeer extra plantvoeding toe te voegen
De plant begint te verwelkenWatergebrek of soms wortelrot
Witte vlekjes op het bladWitziekte / Meeldauw
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Philodendron bipinnatifidum little hope?

Plantenvoeding is van belang voor de groei van jouw plant. Met name tijdens de groeiperiode. Onze tips voor de Philodendron Hope betreft: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Philodendron bipinnatifidum little hope water geven: hoe vaak moet dat?

Een Philodendron Hope heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Basisregel voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. De precieze waterbehoefte wordt beïnvloed door de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Probeer het enkele weken uit. Daarna kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Welke standplaats past het beste bij deze Philodendron Hope?

Een optimale standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Wat kost een Philodendron bipinnatifidum little hope?

De Araceae met lengtes van 65 cm en een potmaat van 21 cm kost gemiddeld €30,00. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Philodendron bipinnatifidum little hope thuis laten bezorgen. De plant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste tuincentra bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie