plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Echeveria Garoto-bestellen-bezorgen

Echeveria Garoto aanbiedingen vergelijken

De Echeveria Garoto online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Dit type plant is eenvoudig in de verzorging. Met de kenmerkende blauwe bladeren een lust voor het oog. Verkrijgbaar in diverse hoogtes, varianten, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op ons platform bieden wij praktische info en belangrijke verzorgingstips. Ook vergelijk je hier de beste plantenwinkels en tuincentra die jouw Vetplant aan huis leveren.

  • De Echeveria Garoto kennen we ook met de naam: Succulent en Echeveria.
  • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Elke twee weken pokon vetplanten geven.
  • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €4,00.
PlantEcheveria Garoto
Andere naamSucculent
Categorie kamerplantEcheveria
Lengte15 cm
Diagonaal12 cm
Verkoopprijs€4,00
KleurenBlauw/Groen
VoedingElke twee weken pokon vetplanten geven
WaterElke 2 – 4 dagen een beetje water geven
Beste standplaatsZet de plant in halfschaduw
Min. temp15°C
Tabel met informatie over de Echeveria Garoto.

Echeveria Garoto online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn hot. Ze brengen jouw huis tot leven, houden je gefocust en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Succulent is dan ideaal. Bij online shops heb je een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel aanbieders bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg jij de mooiste planten van hoge kwaliteit. In de onderstaande tabel check je Nederlandse plantenshopswaar je goedkoop en zonder gedoe kamerplanten zoals de grote of kleine Echeveria Garoto met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Succulent gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Echeveria Garoto bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies plant en maat, kies een matchende sierpot en selecteer een bezorgmoment. De Echeveria wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code ontdek je wanneer de koerier komt. Meestal kan je het de volgende dag al laten leveren. Overweeg ook de Lepismium bolivianum.

Echeveria Garoto thuis laten bezorgen

  1. Kies jouw maat en pot

    Kies de gewenste maat (hoogte) en kies optioneel een sierpot. Indien nodig kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of andere artikelen zoals een vochtmetermeebestellen.

  2. Kies een bezorgadres

    Kies het gewenste bezorgadres en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Doorgaans geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende werkdag geleverd. De betaling afronden kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

  3. Verpakking van de plant

    Jouw plant staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Echeveria Garoto wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door deze innovatie blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

  4. De levering van de plant

    De plant wordt vervoerd door een professionele bezorgservice. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het pakket staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat de inhoud een plant is. Hierop kan de koerier ook letten.

  5. De plant in huis zetten

    Pak de Succulent voorzichtig uit de verpakking. Neem de (online) verzorgingstips door en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Meestal ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog het nodige water en voeding.

Succulent bestellen via internet en laten bezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Verzorgingstips Kamerplant april 2024

Jouw Echeveria Garoto stelt niet veel eisen. Op deze pagina vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Om te beginnen moet je een goede standplaats kiezen. De plantexpert adviseert: Zet de plant in halfschaduw. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar ook niet te veel. Qua water geven moet je denken aan: Elke 2 – 4 dagen een beetje water geven. Kies ook voor Succulent plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Je kunt het beste beginnen met: Elke twee weken pokon vetplanten geven. Let op: aspecten zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn overal anders. De bladkleur is een goed indicator. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna vertellen we belangrijke symptomen die kunnen duiden op een probleem (andere planten-optie: Cactus Echinocactus Ingens).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig zon of wortelrot
Bruine punten op de plantLage luchtvochtigheid of te weinig licht
Opkrullend bladVerkeerde potgrond of te weinig water
De Echeveria Garoto verliest plots veel bladKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Het verslappen van de plant (verwelken)Wortelrot of te weinig water
Witte stipjes op kamerplantSchimmelinfectie of Wolluis
De plant wordt niet groterVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Echeveria Garoto?

Plantenvoeding is essentieel om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. Onze instructie voor een Succulent betreft: Elke twee weken pokon vetplanten geven. Het beste is vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Echeveria Garoto water geven: hoe vaak moet dat?

De Succulent heeft water nodig om te kunnen overleven. Basisregel voor deze Echeveria: Elke 2 – 4 dagen een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. De exacte waterbehoefte wordt beïnvloed door standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Na verloop van tijd kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een goede standplaats voor deze Succulent?

De beste standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Verplaats de plant niet te vaak. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoeveel betaal je voor een Echeveria Garoto?

De Vetplant 15 cm en een potmaat van 12 cm is verkrijgbaar vanaf €4,00. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Echeveria Garoto aan huis laten leveren. De kamerplant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste plantenshops werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie