plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Licuala Waaierpalm-bestellen-bezorgen

Licuala Waaierpalm aanbiedingen vergelijken

Een Licuala grandis Waaierpalm online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze plant vereist maar weinig onderhoud. Dankzij de mooie groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Te bestellen in diverse soorten en hoogtes, en met een pot die past bij jouw interieur. Op deze pagina bekijk je bruikbare informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Ook vergelijken wij hier Nederlandse online tuincentra en plantenshops die jouw Waaierpalm thuisbezorgen.

  • De Licuala Waaierpalm noemen we ook wel: Chinese Waaier Plant en Licuala grandis.
  • Gemakkelijk in onderhoud: Elke twee weken pokon palmen geven.
  • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €99,95.
PlantLicuala Waaierpalm
Alternatieve benademingChinese Waaier Plant
Type kamerplantLicuala grandis
Grootte110 cm
Diameter30 cm
Vanafprijs€99,95
KleurGroen
VoedingElke twee weken pokon palmen geven
WaterHoud de aarde altijd licht vochtig
StandplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Minimale temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Licuala Waaierpalm.

Licuala Waaierpalm online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn hot. Ze stralen rust in huis uit, hebben een kalmerend effect en zorgen voor een schone lucht in huis. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar geen zin om naar het tuincentrum te gaan? Online bestellen van de Chinese Waaier Plant is dan ideaal. Bij online shops heb je een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel plantenshops werken direct samen met kwekerijen. Zo krijg jij de prachtigste planten van de beste kwaliteit. In onze vergelijker check je populaire plantenwinkels waar je voordelig en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Licuala Waaierpalm met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Chinese Waaier Plant gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Licuala Waaierpalm aan huis bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Selecteer de gewenste plant, kies een pot die past bij jouw interieur en kies een bezorgmoment. De Licuala grandis wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Met behulp van de track&trace link kom je er achter op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Bij veel plantenwinkels kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Check ook eens de Caryota Mitis.

Licuala Waaierpalm thuis laten bezorgen

  1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

    Kies de hoogte van jouw plant en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Uiteraard kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere artikelen zoals een watermeter kiezen.

  2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

    Vul jouw bezorgadres in en maak eventueel een keuze uit de bezorgtijden. Normaal geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende werkdag al bezorgd. Het geld overmaken kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

  3. Verpakking

    Een plan wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Licuala Waaierpalm wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door dit proces blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens het vervoer.

  4. De levering van de plant

    De bestelling wordt vervoerd door een snelle bezorgservice. Door gebruik te maken van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het pakket staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

  5. De plant thuis uitpakken

    Trek de Chinese Waaier Plant voorzichtig uit de doos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). In veel gevallen krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog water en voeding.

Chinese Waaier Plant online bestellen en thuis laten leveren?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Kamerplant Verzorgingsinformatie april 2024

De Licuala Waaierpalm is relatief makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl lees jij alles over plantenverzorging. Om te beginnen is een goede standplaats van belang. Het beste advies is hier: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar ook niet te veel. Onze specialist adviseert: Houd de aarde altijd licht vochtig. Kies ook voor Chinese Waaier Plant plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Je kunt het beste beginnen met: Elke twee weken pokon palmen geven. Bedenk wel: omgevingsfactoren zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn overal weer verschillend. Check altijd goed de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. Hieronder vertellen we belangrijke symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (mogelijk ook interessant: Dracaena reflexa Song of Jamaica).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe veel water of te weinig zonlicht
Bruine punten op de plantTeveel water of droge (radiator) lucht
Bladeren krullen opZorg voor een constanter waterpeil
De Licuala Waaierpalm laat z’n bladeren vallenBladuitval door ziekte of te weinig water
De plant begint te verwelkenTe kleine pot of te natte potgrond
Witte vlekjes op het bladRouwvliegjes of Wolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantVerplant het in een nieuwe pot
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Licuala Waaierpalm?

Plantenvoeding is essentieel om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Het advies voor de Chinese Waaier Plant: Elke twee weken pokon palmen geven. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Een populair merk is Pokon.

Licuala Waaierpalm water geven: hoe vaak moet dat?

Zo’n Chinese Waaier Plant heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Basisregel voor deze Licuala grandis: Houd de aarde altijd licht vochtig. Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Hoeveel je precies moet toedienen is sterk afhankelijk van de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is de ideale standplaats voor deze Chinese Waaier Plant?

De beste standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Wat zijn de prijzen van een Licuala Waaierpalm?

De Waaierpalm met een hoogte van 110 cm en een doorsnee van 30 cm kost om en nabij de €99,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Licuala Waaierpalm thuis laten bezorgen. De kamerplant wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste tuincentra werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie