plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Dracaena reflexa Song of Jamaica-bestellen-bezorgen

Dracaena reflexa Song of Jamaica aanbiedingen vergelijken

De Dracaena reflexa Song of Jamaica online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Deze prachtige binnenplant is niet moeilijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Verkrijgbaar in diverse maten, variaties en groottes, en met een passende pot. Op plantenvergelijken.nl kan je aan de slag met handige informatie en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Daarnaast bekijk je hier bekende kamerplanten-shops die jouw Drakenbloedboom aan huis bezorgen.

 • De Dracaena reflexa Song of Jamaica is ook bekend als: Drakenbloedboom en Dracaena.
 • Eenvoudig in onderhoud: Een klein beetje voeding in voorjaar of zomer.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €170,00.
PlantDracaena reflexa Song of Jamaica
Andere benamingDrakenbloedboom
Type kamerplantDracaena
Lengte140 cm
Diameter34 cm
Prijsindicatie€170,00
KleurGroen
VoedingsinstructiesEen klein beetje voeding in voorjaar of zomer
Water gevenHoud de aarde altijd licht vochtig
Geschikte standplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Min. temp15°C
Tabel met informatie over de Dracaena reflexa Song of Jamaica.

Dracaena reflexa Song of Jamaica online bestellen? Vergelijk online shops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze brengen kleur en vrolijkheid, zorgen voor een beter humeur en zuiveren de lucht. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar het tuincentrum te gaan? Online bestellen van de Drakenbloedboom is dan een uitstekend alternatief. Online heb je de meeste keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Veel aanbieders bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de prachtigste planten van toonaangevende kwekerijen. In de tabel hieronder vind je bekende plantenwinkels waar je goedkoop en heel gebruiksvriendelijk binnenplanten zoals de grote of kleine Dracaena reflexa Song of Jamaica met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Drakenbloedboom bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Dracaena reflexa Song of Jamaica aan huis laten bezorgen gaat heel eenvoudig. Kies plant en formaat, kies een pot die past bij jouw interieur en betaal veilig online. De Dracaena wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt weet je ongeveer wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Bij veel plantenwinkels wordt de plant de volgende dag al geleverd. Lees ook verder over de Dracaena Surprise.

Dracaena reflexa Song of Jamaica thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Kies de benodigde maat en voeg optioneel een sierpot toe. Tevens kan men ook speciale plantenvoeding of extra producten zoals een mosstok uitzoeken.

 2. Bezorgadres kiezen

  Voer de adresgegevens in en kies hoe jij de kamerplanten bezorgt wilt hebben. Standaard geldt: Nu besteld is de volgende werkdag geleverd. Afrekenen kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Verpakking van de plant

  Jouw plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Dracaena reflexa Song of Jamaica komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Hierdoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Hoe wordt het geleverd?

  De order wordt afgeleverd door een betrouwbare bezorgservice. Met de track-en-trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het product ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Pak de Drakenbloedboom voorzichtig uit de verpakking. Bekijk de verzorgingsinstructies en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). In veel gevallen krijgt de plant voordat deze weggaat nog water en voeding.

Drakenbloedboom online bestellen en thuis laten leveren?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant juni 2023

Deze Dracaena reflexa Song of Jamaica vereist niet veel onderhoud. Op deze website vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Allereerst moet de plant de juiste standplaats hebben. Het beste advies is hier: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar ook niet te veel. Een goede vuistregel is: Houd de aarde altijd licht vochtig. Lees ook alles over Drakenbloedboom plantenvoeding om de groei te stimuleren. Ons advies: Een klein beetje voeding in voorjaar of zomer. Belangrijk: factoren zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn in elke woning anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In het schema hierna vertellen we belangrijke symptomen die kunnen optreden (tip: keuze van onze redactie: Tradescantia Quadricolor).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine randen aan de bladerenLage luchtvochtigheid of te weinig licht
Bladeren krullen opVaak krijgt de plant te weinig water
De Dracaena reflexa Song of Jamaica laat z’n bladeren vallenGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Dorre en verwelkte bladerenWatergebrek of soms wortelrot
Witte stipjes op kamerplantBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant wordt niet meer groterKies voor een grotere potmaat
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Dracaena reflexa Song of Jamaica?

Plantenvoeding is belangrijk voor de groei van jouw plant. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Onze tips voor de Drakenbloedboom is: Een klein beetje voeding in voorjaar of zomer. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Dracaena reflexa Song of Jamaica water geven: hoe vaak moet dat?

Een Drakenbloedboom moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Basisregel voor deze Dracaena: Houd de aarde altijd licht vochtig. Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Het precieze watergebruik wordt uiteindelijk bepaald door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Drakenbloedboom?

De meest ideale standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Verplaats de plant niet te vaak. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoeveel betaal je voor een Dracaena reflexa Song of Jamaica?

De Drakenbloedboom met lengtes van 140 cm en een doorsnee van 34 cm koop je al vanaf €170,00. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Dracaena reflexa Song of Jamaica thuis laten bezorgen. Het artikel wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze optimaal bij je thuis aankomt. Veel online plantenshops sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie