plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Amorphophallus Atroviridis-bestellen-bezorgen

Amorphophallus Atroviridis aanbiedingen vergelijken

De Amorphophallus Atroviridis online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Dit type binnenplant is makkelijk te onderhouden. Met de kenmerkende groene bladeren een lust voor het oog. Je kunt ‘m kopen in in uiteenlopende hoogtes, varianten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op deze website bieden wij praktische informatie en tips om ‘m te verzorgen. Daarbij vergelijken wij hier populaire online tuincentra die jouw Aroid komen bezorgen.

 • De Amorphophallus Atroviridis staat ook bekend als: Aroid en Amorphophallus.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €34,95.
PlantAmorphophallus Atroviridis
Andere benamingAroid
Categorie kamerplantAmorphophallus
Grootte70 cm
Breedte19 cm
Prijsindicatie€34,95
KleurGroen
VoedingEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenGeef de plant 1 keer per week water
StandplaatsDeze plant houdt van een zeer lichte plek
Minimale temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Amorphophallus Atroviridis.

Amorphophallus Atroviridis online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zijn hot. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, zijn goed voor je humeur en maken de lucht in je huis zuiver. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar vermijd je liever de plantenwinkels en tuincentra? Online bestellen van de Aroid is dan een uitstekend alternatief. Je kunt kiezen uit tientallen soorten en maten, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Meer en meer plantenwinkels werken direct samen met kwekerijen. Zo ben jij zeker van de allermooiste planten van de hoogste kwaliteit. In de tabel hieronder vind je erkende plantenshopswaar je goedkoop en snel planten zoals de grote of kleine Amorphophallus Atroviridis met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Aroid bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Amorphophallus Atroviridis bij je thuis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Kies plant en maat, kies een pot die past bij jouw stijl en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Amorphophallus wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Dankzij een track&trace code weet je ongeveer wanneer de koerier komt. Bij veel plantenwinkels kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Lees ook verder over de Orchidee Cascade roze.

Amorphophallus Atroviridis thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Bepaal welke maat je moet hebben en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Optioneel kan je ook extra plantenvoeding of handige accessoires zoals een insectenvanger kiezen.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Standaard geldt: Vandaag besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. De betaling voldoen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Verpakking

  De gewenste plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Amorphophallus Atroviridis wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door middel van deze verpakking blijft jouw plant in perfecte staat ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Bezorging

  De order wordt aan huis geleverd door een landelijke koerierdienst. Met jouw eigen track-en-trace code kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er in de verpakking een plant zit. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Designproces

  Pak de Aroid voorzichtig uit de omdoos. Neem de (online) verzorgingstips door en zet de plant op de juiste locatie neer. In veel gevallen krijgt de plant voor verzending nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Aroid online bestellen en thuis laten leveren?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Kamerplant verzorgingsadvies augustus 2022

Deze Amorphophallus Atroviridis is makkelijk te verzorgen. Hier bieden wij een aantal verzorgingstips. Ten eerste is de standplaats heel erg van belang. Ons advies luidt: Deze plant houdt van een zeer lichte plek. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar overdrijf het niet. Onze specialist adviseert: Geef de plant 1 keer per week water. Lees ook alles over Aroid plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Je kunt het beste beginnen met: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Reminder: kamer-specifieke aspecten zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur verschillen vaak per situatie. De bladkleur is een goed indicator. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In de tabel hieronder kan jij meer lezen over symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (mogelijk ook interessant: Echeveria Miranda).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenTe weinig zon of wortelrot
Bruine punten op de plantTeveel water of droge (radiator) lucht
Opkrullend bladProbeer meer water te geven
De Amorphophallus Atroviridis laat veel blad losKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Dorre en verwelkte bladerenGebrek aan water of wortelrot
Witte vlekken op het bladSpint of Wolluis
De plant wordt niet groterKies voor een grotere potmaat
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Amorphophallus Atroviridis?

Plantenvoeding is van belang om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dit is met name van belang in de groeiperiode. De tip voor een Aroid: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Amorphophallus Atroviridis water geven: hoeveel moet ik geven?

Een Aroid heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Basisregel voor deze Amorphophallus: Geef de plant 1 keer per week water. Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De exacte waterbehoefte wordt uiteindelijk bepaald door standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je best wat meer of minder water geven.

Welke standplaats past het beste bij deze Aroid?

De meest ideale standplaats is: Deze plant houdt van een zeer lichte plek. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Hoeveel betaal je voor een Amorphophallus Atroviridis?

De Aroid met een hoogte van 70 cm en een potmaat van 19 cm koop je al vanaf €34,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Amorphophallus Atroviridis aan huis laten leveren. Het artikel wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste online plantenwinkels brengen de producten van kwekers naar klanten in slechts 1 dag.

Plaats een reactie