plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Asplenium Antiquum-bestellen-bezorgen

Asplenium Antiquum aanbiedingen vergelijken

Een Asplenium Antiquum online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze binnenplant is niet moeilijk te verzorgen. Dankzij de mooie groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Verkrijgbaar in meerdere maten, variaties en groottes, en met bijpassende sierpotten. Op onze plantenvergelijker kan je aan de slag met handige info en concrete verzorgingstips. Tevens vind je hier Nederlandse online tuincentra en plantenshops die jouw Streepvaren thuisbezorgen.

 • De Asplenium Antiquum is ook bekend als: Vogelnestvaren en Asplenium.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €89,95.
PlantAsplenium Antiquum
Alternatieve naamVogelnestvaren
Soort kamerplantAsplenium
Lengte70 cm
Diameter38 cm
Prijsindicatie€89,95
PlantkleurGroen
VoedingsadviesGebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten
WaterZorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks
Beste standplaatsZet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon
Minimale temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Asplenium Antiquum.

Asplenium Antiquum online bestellen? Vergelijk aanbieders

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze brengen kleur en vrolijkheid, zijn goed voor je mentale gezondheid en zorgen voor zuurstof in je huis. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Vogelnestvaren is dan een uitstekend alternatief. Je hebt de meeste keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Meer en meer kamerplanten-webshops bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg jij de prachtigste planten van de hoogste kwaliteit. Hieronder tonen wij bekende tuincentra en shops waar je verrassend voordelig en heel gebruiksvriendelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Asplenium Antiquum met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Vogelnestvaren bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Asplenium Antiquum aan huis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Selecteer de gewenste plant, kies een pot die past bij jouw stijl en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Asplenium wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Via een tracking link ontdek je wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Doorgaans heb je de plant de volgende dag in huis. Bekijk ook de Calathea picturata.

Asplenium Antiquum thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Kies de gewenste maat (hoogte) en kies optioneel een sierpot. Indien gewenst kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of handige accessoires zoals hydrokorrels kiezen.

 2. Voer een afleveradres in

  Kies het gewenste bezorgadres en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Normaal geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende werkdag al bezorgd. Afrekenen kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Deze plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Asplenium Antiquum wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door middel van deze verpakking blijft jouw plant in perfecte staat wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Afleveren van de bestelling

  De order wordt vervoerd door een betrouwbare koerierdienst. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de verpakking staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat het een binnenplant betreft. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Haal de Vogelnestvaren voorzichtig uit de verpakking. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Doorgaans krijgt de plant voor verzending nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Vogelnestvaren bestellen en thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingstips augustus 2022

Jouw Asplenium Antiquum is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Op deze pagina bieden wij een aantal verzorgingstips. Ten eerste moet je een goede standplaats kiezen. Het beste advies is hier: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Geef de plant voldoende water, maar ook niet te veel. Je kunt het beste beginnen met: Zorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks. Kies ook voor Vogelnestvaren plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Hiervoor geldt: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten. Vergeet niet: ruimte factoren zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid zijn in ieder huis weer verschillend. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In de onderstaande tabel vertellen we belangrijke symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (andere planten-optie: Cissus Rotundifolia).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine randjes aan het bladUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Het blad krult opDe plant krijgt te weinig water
De Asplenium Antiquum laat z’n bladeren vallenBladuitval door ziekte of te weinig water
Verwelkte bladeren Te weinig of te veel water
Witte vlekjes op het bladWolluis
De plant groeit niet meerTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Asplenium Antiquum?

Plantenvoeding is noodzakelijk om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. De tip voor een Vogelnestvaren betreft: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten. Het beste is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Asplenium Antiquum water geven: hoeveel moet ik geven?

Een Vogelnestvaren heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Vuistregel voor deze Asplenium: Zorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. De exacte waterbehoefte wordt mede bepaald door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Vogelnestvaren?

Een optimale standplaats is: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoe duur is de Asplenium Antiquum?

De Streepvaren 70 cm en een breedte van 38 cm is verkrijgbaar vanaf €89,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Asplenium Antiquum thuisbezorgd krijgen. De kamerplant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. Veel plantenwinkels sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie