plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Asplenium parvati-bestellen-bezorgen

Asplenium parvati aanbiedingen vergelijken

Een Asplenium parvati online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze populaire binnenplant stelt niet veel eisen. Met de prachtige groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Te bestellen in verschillende soorten en hoogtes, en met een pot die past bij jouw interieur. Op plantenvergelijken.nl kan je aan de slag met alle informatie en verzorgingstips. Bovendien bieden wij een overzicht met de beste tuincentra en plantenwinkels die jouw Streepvaren komen bezorgen.

 • De Asplenium parvati heeft verschillende alternatieve namen: Streepvaren en Asplenium.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €16,00.
PlantAsplenium parvati
BijnaamStreepvaren
Type kamerplantAsplenium
Grootte40 cm
Diagonaal17 cm
Prijsindicatie€16,00
KleurGroen
OnderhoudGebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten
Water gevenZorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks
StandplaatsZet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon
Minimale temperatuur15°C
Alle gegevens van de Asplenium parvati.

Asplenium parvati online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn helemaal hip & trendy. Ze brengen je interieur tot leven, verminderen stress en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Streepvaren kan dan uitkomst bieden. Je hebt de meeste keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is heel voordelig. De meeste aanbieders bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de mooiste planten van hoge kwaliteit. In de vergelijker hieronder bekijk je de beste kamerplanten-webshops waar je heel betaalbaar en heel gebruiksvriendelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Asplenium parvati met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Streepvaren bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Asplenium parvati thuisbezorgd krijgen is goedkoop en super eenvoudig. Selecteer de gewenste plant, kies een pot en kies een bezorgadres. De Asplenium wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt zie je precies wanneer de bezorger er is. Bij veel plantenwinkels kan je het de volgende dag al laten leveren. Bekijk ook de Crassula Hobbit.

Asplenium parvati thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Optioneel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra producten zoals een gieter bestellen.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Kies het gewenste bezorgadres en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Meestal geldt: Vandaag besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De kosten overmaken doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. De plant wordt verpakt

  De gewenste plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Asplenium parvati komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Op die manier raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens het vervoer.

 4. De plant wordt geleverd

  De doos wordt vervoerd door een betrouwbare bezorgdienst. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het pakket staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. Designproces

  Pak de Streepvaren voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Vaak ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog water en voeding.

Streepvaren online bestellen en thuis laten leveren?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingstips augustus 2022

De Asplenium parvati is makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl bieden wij een aantal verzorgingstips. Vanzelfsprekend is de standplaats het basisuitgangspunt. Het uitgangspunt is hier: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar ook niet te veel. Onze specialist adviseert: Zorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks. Bekijk ook de beschikbare Streepvaren plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Als basisregel kan je aanhouden: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten. Reminder: de omstandigheden zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht verschillen vaak per situatie. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In het schema hierna kan jij meer lezen over symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: bekijk ook de Aglaonema freedman).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelWatertekort
Bruine randjes aan het bladTe droge plant (probeer andere plek)
Omgekrulde bladerenDe plant krijgt te weinig water
De Asplenium parvati laat veel blad losProbeer extra plantvoeding toe te voegen
Plant droogt uit en verwelktWortelrot of te weinig water
Witte vlekken op bladBladvlekkenziekte of Wolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantTe weinig voeding of te weinig licht
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Asplenium parvati?

Plantenvoeding is noodzakelijk voor de groei van jouw plant. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Onze instructie voor een Streepvaren is: Gebruik eens per 5 – 6 weken voeding voor groene planten. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Asplenium parvati water geven: hoe vaak moet dat?

Een Streepvaren heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Basisregel voor deze Asplenium: Zorg dat de potgrond vochtig blijft en besproei wekelijks. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is slechts een indicatie. Hoeveel je precies moet toedienen wordt beïnvloed door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Streepvaren?

Een geschikte standplaats is: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Hoe duur is een Asplenium parvati?

De Streepvaren met lengtes van 40 cm en een potmaat van 17 cm kost ongeveer €16,00. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Asplenium parvati thuis laten leveren. De kamerplant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste tuincentra brengen de producten van kwekers naar klanten in slechts 1 dag.

Plaats een reactie