plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Bananenplant Musa Dwarf Cavendish-bestellen-bezorgen

Bananenplant Musa Dwarf Cavendish aanbiedingen vergelijken

Een Musa Dwarf Bananenplant online bestellen en morgen laten thuisbezorgen? Dit type plant is eenvoudig in de verzorging. Met de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Verkrijgbaar in verschillende soorten en hoogtes, en met bijpassende sierpotten. Op onze vergelijker bekijk je alle info en concrete verzorgingstips. In aanvulling daarop check je hier de beste online plantenwinkels die jouw Musa aan huis bezorgen.

 • De Bananenplant Musa Dwarf Cavendish is ook bekend als: Dwarf Cavendish en Bananenplant.
 • Makkelijk te verzorgen: Zomers eens per 2 weken een beetje extra voeding bij het water.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €29,95.
PlantBananenplant Musa Dwarf Cavendish
Alternatieve benademingDwarf Cavendish
Type kamerplantBananenplant
Hoogte80 cm
Diagonaal27 cm
Actieprijs€29,95
PlantkleurGroen
VoedingtipZomers eens per 2 weken een beetje extra voeding bij het water
WaterHoud de aarde altijd licht vochtig
StandplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Min. temp15°C
Alle informatie over de Bananenplant Musa Dwarf Cavendish.

Bananenplant Musa Dwarf Cavendish online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, helpen je te concentreren en maken de lucht in je huis zuiver. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Dwarf Cavendish is een aanrader. Je kunt kiezen uit tientallen soorten en maten, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. De meeste plantenshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de meest verse planten van topkwaliteit. In de onderstaande tabel vergelijk je de beste plantenwinkels waar je verrassend voordelig en eenvoudig binnenplanten zoals de grote of kleine Bananenplant Musa Dwarf Cavendish met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Dwarf Cavendish bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Bananenplant Musa Dwarf Cavendish bij je thuis laten bezorgen gaat heel eenvoudig. Kies jouw plant, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgadres. Jouw Bananenplant wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code weet je ongeveer hoe laat de bezorger er is. In veel gevallen de volgende dag al bezorgd. Bekijk ook de Calathea zebrina.

Bananenplant Musa Dwarf Cavendish thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Bepaal welke maat je moet hebben en blader door de mooiste sierpotten. Indien gewenst kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of extra benodigdheden zoals een watermeter bestellen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Vul jouw bezorgadres in en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Vaak geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag al aan huis geleverd. De kosten overmaken doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. De plant wordt verpakt

  Een plan staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Bananenplant Musa Dwarf Cavendish wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door middel van deze verpakking blijven alle bladeren van de plant in goede staat tijdens het vervoeren van de doos.

 4. Bezorging

  De order wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Door gebruik te maken van Track-en-Trace zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de doos ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Designproces

  Haal de Dwarf Cavendish voorzichtig uit de doos. Bekijk de verzorgingsinstructies en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). In veel gevallen krijgt de plant voor verzending nog wat water en voeding.

Dwarf Cavendish online bestellen en laten bezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Verzorgingstips Kamerplant juli 2024

Deze Bananenplant Musa Dwarf Cavendish is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Op deze pagina bieden wij een aantal verzorgingstips. Ten eerste is de standplaats het basisuitgangspunt. De basisregel hier is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar geef hem niet te veel. De waterbehoefte is: Houd de aarde altijd licht vochtig. Lees ook alles over Dwarf Cavendish plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Hiervoor geldt: Zomers eens per 2 weken een beetje extra voeding bij het water. Onthoud wel: de omstandigheden zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn overal anders. De bladkleur is een goed indicator. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In het schema hierna kan jij meer lezen over symptomen die kunnen optreden (tip: bekijk ook de Vlinderorchidee geel).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine randjes aan het bladUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Omgekrulde bladerenTe weinig water of te veel licht
De Bananenplant Musa Dwarf Cavendish laat veel blad losBladuitval door ziekte of te weinig water
Verwelkte en dorre bladerenGebrek aan water of wortelrot
Witte stipjes op kamerplantWolluis
Plant wordt niet meer groterProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Bananenplant Musa Dwarf Cavendish?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van jouw plant. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Onze instructie voor een Dwarf Cavendish betreft: Zomers eens per 2 weken een beetje extra voeding bij het water. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Bananenplant Musa Dwarf Cavendish water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Jouw Dwarf Cavendish heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Basisregel voor deze Bananenplant: Houd de aarde altijd licht vochtig. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is slechts een indicatie. De precieze waterbehoefte wordt mede bepaald door de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je best wat meer of minder water geven.

Welke standplaats is geschikt voor deze Dwarf Cavendish?

Een geschikte standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Hoeveel betaal je voor een Bananenplant Musa Dwarf Cavendish?

De Musa met lengtes van 80 cm en een potmaat van 27 cm koop je al vanaf €29,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Bananenplant Musa Dwarf Cavendish thuis laten bezorgen. De kamerplant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste plantenshops sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie