plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Euphorbia ingens-bestellen-bezorgen

Euphorbia ingens aanbiedingen vergelijken

De Euphorbia ingens online bestellen en thuis laten leveren? Deze prachtige kamerplant is gemakkelijk in onderhoud. Met de kenmerkende groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Je kunt ‘m kopen in in uiteenlopende hoogtes, varianten, eventueel geleverd in pot. Op dit portaal lees je praktische informatie en concrete verzorgingstips. In aanvulling daarop vergelijken wij hier de beste online plantenwinkels die jouw Cactaceae aan huis bezorgen.

 • De Euphorbia ingens kennen we ook met de naam: Cowboycactus en Cactus.
 • Eenvoudig in onderhoud: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €99,95.
PlantEuphorbia ingens
BijnaamCowboycactus
Categorie kamerplantCactus
Lengte90 cm
Diameter29 cm
Actieprijs€99,95
KleurGroen
VoedingtipVoed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding
Water gevenGeef de plant eens per maand een beetje water
Ideale standplaatsKies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht
Minimale temp15°C
Belangrijkste gegevens van de Euphorbia ingens.

Euphorbia ingens online bestellen? Vergelijk online shops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze stralen rust in huis uit, helpen je te concentreren en zorgen voor zuurstof in je huis. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar wil of kan je niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Cowboycactus is dan een mogelijkheid. Het aanbod is enorm groot, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het is heel goedkoop. Meer en meer kamerplanten-webshops bieden planten rechtstreeks van de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de mooiste planten van hoge kwaliteit. Hieronder vergelijk je Nederlandse plantenshopswaar je tegen lage prijzen en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Euphorbia ingens met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Cowboycactus bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Euphorbia ingens thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Kies plant en formaat, kies (eventueel) een sierpot en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Cactus wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je ongeveer op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Meestal kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Overweeg ook de Ficus Benghalensis Audrey.

Euphorbia ingens thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Kies de benodigde maat en kies optioneel een sierpot. Optioneel kan men ook speciale plantenvoeding of handige accessoires zoals een watermeter uitzoeken.

 2. Jouw bezorgadres

  Vul jouw bezorgadres in en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Vaak geldt: voor de middag besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. Betalen kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Manier van leveren

  De gekozen plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Euphorbia ingens wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Daardoor blijven alle bladeren van de plant in goede staat tijdens het vervoeren van de doos.

 4. De levering van de plant

  De plant wordt vervoerd door een professionele bezorger. Door gebruik te maken van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het pakket ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het een binnenplant betreft. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Trek de Cowboycactus voorzichtig uit de doos. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en zet de plant op de juiste locatie neer. Bij veel plantenwinkels ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog wat water en voeding.

Cowboycactus bestellen via internet en laten bezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant verzorgingstips augustus 2022

Jouw Euphorbia ingens is eenvoudig in onderhoud. Op deze pagina vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Allereerst is de juiste standplaats erg belangrijk. De plantexpert adviseert: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar geef hem niet te veel. Een goede vuistregel is: Geef de plant eens per maand een beetje water. Bekijk ook de beschikbare Cowboycactus plantenvoeding om de groei te stimuleren. De basis vuistregel is: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Bedenk wel: ruimte factoren zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn in ieder huis weer verschillend. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. In het schema hierna kan jij meer lezen over symptomen die kunnen optreden (mogelijk ook interessant: Euphorbia erytrea candelabrum).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig water of ongedierte
De bladeren krijgen bruine puntenTeveel water of droge (radiator) lucht
Omgekrulde bladerenGeef vaker kleinere beetjes water
De Euphorbia ingens laat zijn blad vallenGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
De plant begint te verwelkenTe natte grond of verkeerde potmaat
Witte vlekjes op het bladSchimmelinfectie of Wolluis
Mijn plant stopt met groeienWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Euphorbia ingens?

Plantenvoeding is belangrijk voor optimale groei van de plant. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. Ons advies voor een Cowboycactus is: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Euphorbia ingens water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

De Cowboycactus heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. De stelregel voor deze Cactus: Geef de plant eens per maand een beetje water. Het liefst water op kamertemperatuur. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Hoeveel je precies moet toedienen wordt mede bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Cowboycactus?

De beste standplaats is: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Wat kost een Euphorbia ingens?

De Cactaceae met een hoogte van 90 cm en een doorsnee van 29 cm kost gemiddeld €99,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, je kunt de goedkoopste Euphorbia ingens thuis laten leveren. Het artikel wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste tuincentra sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie