plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Calathea Gecko Pink-bestellen-bezorgen

Calathea Gecko Pink aanbiedingen vergelijken

Een Calathea Gecko Pink online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze prachtige kamerplant is niet moeilijk te verzorgen. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Je kunt ‘m kopen in in allerlei maten, variaties en groottes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op onze vergelijker lees je uitgebreide informatie en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Daarbij vergelijken wij hier erkende kamerplanten-shops die jouw Marantaceae thuisbezorgen.

 • De Calathea Gecko Pink noemen we ook wel: Pauwenplant en Calathea.
 • Eenvoudig in onderhoud: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €21,00.
PlantCalathea Gecko Pink
Andere benamingPauwenplant
Type kamerplantCalathea
Lengte60 cm
Diagonaal17 cm
Actieprijs€21,00
KleurGroen
VoedingsinstructiesVoed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
LichtgevoeligheidKies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon
Min. temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Calathea Gecko Pink.

Calathea Gecko Pink online bestellen? Vergelijk webshops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze brengen sfeer in huis, zijn goed voor je mentale gezondheid en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar blijf je liever thuis? Online bestellen van de Pauwenplant is dan een uitstekend alternatief. Het aanbod is enorm groot, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is heel voordelig. Meer en meer plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de allermooiste planten van hoge kwaliteit. In onze vergelijker bekijk je populaire online plantenwinkels waar je heel betaalbaar en gemakkelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Calathea Gecko Pink met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Pauwenplant laten bezorgen: kan dat?

De Calathea Gecko Pink aan huis bezorgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot en betaal veilig online. Jouw Calathea wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Via een tracking link weet je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Bij veel plantenwinkels kan je het de volgende dag al laten leveren. Klik eventueel ook verder naar de Sanguinea Triostar.

Calathea Gecko Pink thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de benodigde maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een vochtmeterbestellen.

 2. Jouw bezorgadres

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Standaard geldt: Nu besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De betaling voldoen kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Leveringsgarantie

  De plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Calathea Gecko Pink wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door deze innovatie blijven alle bladeren van de plant in goede staat tijdens het vervoeren van de doos.

 4. Op welke manier wordt er bezorgd?

  De bestelling wordt aan huis geleverd door een betrouwbare koerierdienst. Met jouw eigen track-en-trace code heb je een indicatie van de aflevertijd. Op de verpakking ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De plant in huis zetten

  Haal de Pauwenplant voorzichtig uit de omdoos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en plaats de plant op een goede plek in huis. Doorgaans krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog wat water en voeding.

Pauwenplant bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant augustus 2022

De Calathea Gecko Pink is relatief makkelijk te verzorgen. Hieronder bieden wij een aantal verzorgingstips. Uiteraard is een goede standplaats van belang. Ons advies luidt: Kies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. Een goede vuistregel is: Iedere week een beetje water geven. Bekijk ook de beschikbare Pauwenplant plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Hiervoor geldt: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding. Reminder: de omstandigheden zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur verschillen vaak per situatie. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. Hieronder lees je verschillende symptomen die kunnen duiden op een probleem (alternatief: Dracaena Song of India M).

SymptoomOorzaak
Onderste bladeren worden geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine vlekken op het bladTeveel water of droge (radiator) lucht
Opkrullend bladGeef vaker kleinere beetjes water
De Calathea Gecko Pink laat veel blad losKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Verwelkte en dorre bladerenWatergebrek of soms wortelrot
Witte vlekken/schimmel op bladSpint of Wolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantWortelrot of te weinig voedingsstoffen
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Calathea Gecko Pink?

Plantenvoeding is noodzakelijk om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Het advies voor de Pauwenplant: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Pokon is een van de meest populaire merken.

Calathea Gecko Pink water geven: hoe vaak moet dat?

Een Pauwenplant heeft water nodig om te kunnen overleven. Vuistregel voor deze Calathea: Iedere week een beetje water geven. Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten hangt af van de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Na verloop van tijd kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Pauwenplant?

Een geschikte standplaats is: Kies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Wat kost een Calathea Gecko Pink?

De Marantaceae met een grootte van 60 cm en een breedte van 17 cm kost gemiddeld €21,00. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Calathea Gecko Pink aan huis laten bezorgen. De binnenplant wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste tuincentra bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie