plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Calathea Network-bestellen-bezorgen

Calathea Network aanbiedingen vergelijken

De Calathea Network online bestellen en thuis laten leveren? Deze populaire binnenplant is gemakkelijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Hij is er in in uiteenlopende maten, variaties en groottes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op deze pagina bieden wij alle informatie en verzorgingstips. Tevens vind je hier Nederlandse tuincentra en plantenwinkels die jouw Marantaceae aan huis leveren.

 • De Calathea Network heeft verschillende alternatieve namen: Pauwenplant en Calathea.
 • Makkelijk in onderhoud: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €22,00.
PlantCalathea Network
BijnaamPauwenplant
Categorie kamerplantCalathea
Lengte65 cm
Diagonaal17 cm
Vanafprijs€22,00
BladkleurGroen
OnderhoudVoed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding
WaterIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsKies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon
Minimale temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Calathea Network.

Calathea Network online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn hot. Ze brengen sfeer in huis, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en houden de lucht gezond. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Pauwenplant is dan een goed idee. Je hebt veel keuze, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste plantenshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo ben jij zeker van een verse plant van de hoogste kwaliteit. In de tabel hieronder tonen wij bekende kamerplanten-shops waar je verrassend voordelig en gemakkelijk binnenplanten zoals de grote of kleine Calathea Network met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Pauwenplant bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Calathea Network thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies een bijpassende pot en betaal veilig online. De Calathea wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code zie je precies hoe laat de bezorger er is. Meestal wordt de plant de volgende dag al geleverd. Overweeg ook de Phlebodium davana.

Calathea Network thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de benodigde maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien gewenst kan men ook speciale plantenvoeding of extra producten zoals een watermeter kiezen.

 2. Voer een afleveradres in

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en maak eventueel een keuze uit de bezorgtijden. Meestal geldt: voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. De kosten overmaken doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Manier van leveren

  Je plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Calathea Network verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Hierdoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. De levering van de plant

  De plant wordt vervoerd door een professionele bezorger. Door gebruik te maken van Track-en-Trace kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op het pakket ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat de inhoud een plant is. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. Uitpakken

  Pak de Pauwenplant voorzichtig uit de kartonnen doos. Check de verzorgingstips en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. Doorgaans krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Pauwenplant bestellen en thuisbezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant augustus 2022

Deze Calathea Network is makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl bieden wij een aantal verzorgingstips. Om te beginnen moet de plant de juiste standplaats hebben. De basisregel hier is: Kies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar ook niet te veel. Qua water geven moet je denken aan: Iedere week een beetje water geven. Bestel ook zeker Pauwenplant plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Je kunt het beste beginnen met: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding. Onthoud wel: ruimte factoren zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn overal anders. Check altijd goed de bladeren. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In de onderstaande tabel vind je een aantal symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (tip: bekijk ook de Calathea lancifolia).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenTe weinig zon of wortelrot
Bruine punten op de plantUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Blad krult opDe plant krijgt te weinig water
De Calathea Network laat zijn blad vallenGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Verwelkte bladeren Wortelrot of te weinig water
Witte vlekken op bladSchimmelinfectie of Wolluis
Plant groeit niet meerWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Calathea Network?

Plantenvoeding is noodzakelijk voor de groei van een plant. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Het advies voor de Pauwenplant betreft: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Calathea Network water geven: hoeveel moet ik geven?

Jouw Pauwenplant moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. De stelregel voor deze Calathea: Iedere week een beetje water geven. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is slechts een indicatie. Op welke momenten je water moet geven wordt mede bepaald door de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Pauwenplant?

De meest ideale standplaats is: Kies een lichte plek (of half schaduw), maar vermijd de volle zon. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Wat zijn de prijzen van een Calathea Network?

De Marantaceae met lengtes van 65 cm en een potmaat van 17 cm is verkrijgbaar vanaf €22,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Calathea Network thuis laten bezorgen. Het product wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste online aanbieders versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie