plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Cordyline Kiwi-bestellen-bezorgen

Cordyline Kiwi aanbiedingen vergelijken

Een Cordyline Kiwi online bestellen lekker makkelijk laten thuisbezorgen? Deze prachtige kamerplant vereist maar weinig onderhoud. Met de kenmerkende groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Beschikbaar in uiteenlopende maten, variaties en groottes, en met een pot die past bij jouw interieur. Op onze vergelijker kan je aan de slag met bruikbare informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Daarbij check je hier populaire online plantenwinkels die jouw TI-plant aan huis bezorgen.

 • De Cordyline Kiwi kennen we ook met de naam: Geluksplant en Cordyline.
 • Eenvoudig in onderhoud: Heeft weinig voeding nodig. Universele kamerplanten voeding volstaat.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €20,00.
PlantCordyline Kiwi
Alternatieve naamGeluksplant
Soort kamerplantCordyline
Lengte55 cm
Potmaat19 cm
Vanafprijs€20,00
PlantkleurGroen
VoedingHeeft weinig voeding nodig. Universele kamerplanten voeding volstaat
Water geven2 keer per week in voorjaar en zomer, 1 keer per week in najaar en winter
LichtgevoeligheidZet de plant in half schaduw
Min. temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Cordyline Kiwi.

Cordyline Kiwi online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze brengen je interieur tot leven, helpen je te concentreren en brengen zuurstof in je leefruimte. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar wil of kan je niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Geluksplant is dan een uitstekende optie. Je hebt een ruime keuze, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Veel kamerplanten-webshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg jij de meest verse planten van toonaangevende kwekerijen. In de vergelijker hieronder bekijk je landelijke plantenshopswaar je tegen lage prijzen en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Cordyline Kiwi met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Geluksplant bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Cordyline Kiwi thuisbezorgd krijgen is goedkoop en super eenvoudig. Kies de plant en de maat, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgadres. De Cordyline wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt ontdek je hoe laat de bezorger er is. Doorgaans wordt de plant de volgende dag al geleverd. Lees ook verder over de Croton Tamara.

Cordyline Kiwi thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Selecteer de gewenste maat en voeg optioneel een sierpot toe. Indien nodig kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een mosstok kiezen.

 2. Kies een bezorgadres

  Vul jouw bezorgadres in en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Vaak geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Afrekenen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Deze plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Cordyline Kiwi wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Daardoor raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens het bezorgproces.

 4. Afleveren van de bestelling

  Het pakket wordt bezorgd door een gespecialiseerde koerier. Met jouw eigen track-en-trace code kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat de inhoud een plant is. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. Maak de verpakking los

  Haal de Geluksplant voorzichtig uit de kartonnen doos. Bekijk de verzorgingsinstructies en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog het nodige water en voeding.

Geluksplant bestellen en laten thuisbezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant Verzorgingsinformatie juli 2024

Deze Cordyline Kiwi is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Om te beginnen moet de plant de juiste standplaats hebben. De plantexpert adviseert: Zet de plant in half schaduw. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar overdrijf het niet. Je kunt het beste beginnen met: 2 keer per week in voorjaar en zomer, 1 keer per week in najaar en winter. Bestel ook zeker Geluksplant plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Je kunt het beste beginnen met: Heeft weinig voeding nodig. Universele kamerplanten voeding volstaat. Bedenk wel: aspecten zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn per woning weer anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Bijgaand lees je verschillende symptomen die kunnen optreden (tip: keuze van onze redactie: Calathea oppenheimiana).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe veel water of te weinig zonlicht
Bruine vlekken op het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Het blad krult opTe weinig water of te veel licht
De Cordyline Kiwi laat zijn blad vallenKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
De plant gaat slap hangen (verwelken)Gebrek aan water of wortelrot
Witte vlekjes op het bladSpint of Wolluis
De plant is gestopt met groeienWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Cordyline Kiwi?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van jouw plant. Met name tijdens de groeiperiode. Ons advies voor een Geluksplant is: Heeft weinig voeding nodig. Universele kamerplanten voeding volstaat. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Pokon is een van de meest populaire merken.

Cordyline Kiwi water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

De Geluksplant heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. De hoofdregel voor deze Cordyline: 2 keer per week in voorjaar en zomer, 1 keer per week in najaar en winter. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Hoeveel je precies moet toedienen hangt af van standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Na verloop van tijd kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is de ideale standplaats voor deze Geluksplant?

De meest ideale standplaats is: Zet de plant in half schaduw. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Wat zijn de prijzen van een Cordyline Kiwi?

De TI-plant met een grootte van 55 cm en een doorsnee van 19 cm kost om en nabij de €20,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Cordyline Kiwi thuis laten bezorgen. De kamerplant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat deze optimaal bij je thuis aankomt. De meeste online plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie