plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Dracaena Anita-bestellen-bezorgen

Dracaena Anita aanbiedingen vergelijken

De Dracaena Anita gevlochten stam online bestellen en thuis laten leveren? Deze populaire kamerplant is gemakkelijk te verzorgen. Met de mooie groene bladeren een lust voor het oog. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, ook met bijpassende pot. Op plantenvergelijken.nl kan je aan de slag met praktische info en tips om ‘m te verzorgen. Tevens bieden wij een overzicht met toonaangevende online tuincentra en plantenshops die jouw Drakenbloedboom komen bezorgen.

 • De Dracaena Anita is ook bekend als: Drakenplant en Dracaena.
 • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €79,95.
PlantDracaena Anita
Andere benamingDrakenplant
Type kamerplantDracaena
Lengte120 cm
Breedte24 cm
Vanafprijs€79,95
BladkleurGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterElke 14 dagen water geven
Geschikte standplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Minimale temperatuur15°C
Alle informatie over de Dracaena Anita.

Dracaena Anita online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, houden je gefocust en maken de lucht in je huis zuiver. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar blijf je liever thuis? Online bestellen van de Drakenplant is dan een mogelijkheid. Bij online shops heb je een ruime keuze, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en het is heel voordelig. Steeds meer plantenshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo ben jij zeker van een verse plant van de beste kwekers. In de vergelijker hieronder tonen wij bekende plantenshopswaar je heel betaalbaar en snel planten zoals de grote of kleine Dracaena Anita met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Drakenplant bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Dracaena Anita aan huis bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Kies plant en maat, kies een bijpassende pot en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Dracaena wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Via een tracking link ontdek je wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Vaak kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Overweeg ook de Orchidee Bombay Paars.

Dracaena Anita thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de hoogte van jouw plant en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Uiteraard kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere plant-items zoals extra potgrond toevoegen aan de bestelling.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Voer de adresgegevens in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Meestal geldt: Nu besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. Het geld overmaken kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Leveringsvoorwaarden

  Een plan wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Dracaena Anita wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Dankzij deze verpakking blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het bezorgproces.

 4. Afleveren van de bestelling

  De doos wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgservice. Met jouw eigen track-en-trace code kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat de inhoud een plant is. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. De plant in huis zetten

  Trek de Drakenplant voorzichtig uit de omdoos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). In veel gevallen krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog wat water en voeding.

Drakenplant bestellen via internet en laten bezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant juni 2024

De Dracaena Anita is eenvoudig in onderhoud. Hieronder kun je veel verzorgingstips vinden. Allereerst is de juiste standplaats erg belangrijk. Het uitgangspunt is hier: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar overdrijf het niet. De waterbehoefte is: Elke 14 dagen water geven. Bekijk ook de beschikbare Drakenplant plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Als basisregel kan je aanhouden: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Bedenk wel: ruimte factoren zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn in ieder huis weer verschillend. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In het schema hierna vind je een aantal symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (tip: bekijk ook de Zamioculcas zamiofollia ).

SymptoomOorzaak
Onderste bladeren worden geelTe weinig water of plek in de tocht
Bruine randen aan de bladerenTeveel water of droge (radiator) lucht
Rare vorm van het bladProbeer meer water te geven
De Dracaena Anita verliest plots veel bladTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelken van de plant & het bladVerkeerde hoeveelheid water
Witte stipjes op kamerplantWolluizen
De plant wordt niet groterTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is goed voor de Dracaena Anita?

Plantenvoeding is essentieel om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Met name tijdens de groeiperiode. Ons advies voor een Drakenplant: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Dracaena Anita water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Jouw Drakenplant moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Vuistregel voor deze Dracaena: Elke 14 dagen water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is slechts een indicatie. De precieze waterbehoefte is sterk afhankelijk van de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een goede standplaats voor deze Drakenplant?

Ons advies voor de standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoe duur is de Dracaena Anita?

De Drakenbloedboom met een hoogte van 120 cm en een doorsnee van 24 cm kost ongeveer €79,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Dracaena Anita thuis laten leveren. De binnenplant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste online plantenwinkels sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie