plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Dracaena Carroussel-bestellen-bezorgen

Dracaena Carroussel aanbiedingen vergelijken

De Dracaena Carroussel XL online bestellen en morgen laten thuisbezorgen? Dit type plant is gemakkelijk in onderhoud. Met de prachtige groene bladeren een lust voor het oog. Hij is er in in diverse soorten en hoogtes, en met bijpassende sierpotten. Op deze website kan je aan de slag met nuttige informatie en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Tevens bekijk je hier bekende tuincentra en plantenwinkels die jouw Drakenbloedboom aan huis bezorgen.

 • De Dracaena Carroussel kennen we ook met de naam: Drakenplant en Dracaena.
 • Vereist niet veel onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €59,95.
PlantDracaena Carroussel
Andere benamingDrakenplant
Type kamerplantDracaena
Hoogte180 cm
Breedte30 cm
Vanafprijs€59,95
PlantkleurGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenGeef de plant eens per 2 weken water
Geschikte standplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Min. temperatuur15°C
Belangrijkste gegevens van de Dracaena Carroussel.

Dracaena Carroussel online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze brengen je interieur tot leven, helpen je te concentreren en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar het tuincentrum te gaan? Online bestellen van de Drakenplant kan dan uitkomst bieden. Je hebt een ruime keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Veel online plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg jij de prachtigste planten van toonaangevende kwekerijen. Hieronder vind je populaire plantenwinkels waar je heel betaalbaar en gemakkelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Dracaena Carroussel met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Drakenplant bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Dracaena Carroussel thuis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Kies plant en maat, kies (eventueel) een sierpot en selecteer een bezorgmoment. De Dracaena wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Doorgaans wordt de plant de volgende dag al geleverd. Overweeg ook de Calathea Roseopicta Silvia.

Dracaena Carroussel thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Kies de gewenste maat (hoogte) en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere artikelen zoals een snoeischaar meebestellen.

 2. Bezorgadres kiezen

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Doorgaans geldt: voor 15:00 besteld is de volgende werkdag al bezorgd. De betaling voldoen doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Verpakking van de plant

  De gewenste plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Dracaena Carroussel wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door middel van deze verpakking blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Bezorging

  Het pakket wordt vervoerd door een landelijke bezorgdienst. Door gebruik te maken van Track-en-Trace zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de verpakking ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er een kamerplant in de doos zit. Dit zorgt voor maximale versheid en geen beschadigingen.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Trek de Drakenplant voorzichtig uit de doos. Bekijk de verzorgingsinstructies en zet de plant op de juiste locatie neer. In veel gevallen krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Drakenplant bestellen via internet en laten bezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant verzorgingstips juni 2024

Deze Dracaena Carroussel is eenvoudig in onderhoud. Hier lees je meer informatie over de verzorging. Vanzelfsprekend is een goede standplaats van belang. De basisregel hier is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar ook niet te veel. Je kunt het beste beginnen met: Geef de plant eens per 2 weken water. Gebruik ook speciale Drakenplant plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. De basis vuistregel is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Belangrijk: omgevingsfactoren zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn overal weer verschillend. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. In het schema hierna kan jij meer lezen over symptomen die kunnen duiden op een probleem (mogelijk ook interessant: Philodendron Xanadu M).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe weinig water of plek in de tocht
Bruine randjes aan het bladLage luchtvochtigheid of te weinig licht
Het blad krult opMeestal een tekort aan water
De Dracaena Carroussel laat z’n bladeren vallenGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Verwelken van de plant & het bladTe kleine pot of te natte potgrond
Witte vlekken op het bladWitziekte / Meeldauw
Mijn plant stopt met groeienVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding is goed voor de Dracaena Carroussel?

Plantenvoeding is belangrijk om de plant gezond te houden. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De instructie voor de Drakenplant is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het beste is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Dracaena Carroussel water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Zo’n Drakenplant moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. Vuistregel voor deze Dracaena: Geef de plant eens per 2 weken water. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Het precieze watergebruik wordt beïnvloed door licht/schaduw, grond, type bloempot, temperatuur en lucht. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is de ideale standplaats voor deze Drakenplant?

Ons advies voor de standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoe duur is de Dracaena Carroussel?

De Drakenbloedboom met lengtes van 180 cm en een potmaat van 30 cm kost om en nabij de €59,95. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Dracaena Carroussel thuis laten bezorgen. Het product wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste online plantenwinkels sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie