plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Dracaena Fragans-bestellen-bezorgen

Dracaena Fragans aanbiedingen vergelijken

De Dracaena Fragans M online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze populaire binnenplant is gemakkelijk te verzorgen. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Verkrijgbaar in allerlei lengtes, varianten, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op onze plantenvergelijker bekijk je nuttige info en tips om ‘m te verzorgen. Ook vergelijk je hier Nederlandse tuincentra en plantenwinkels die jouw Drakenbloedboom aan huis bezorgen.

 • De Dracaena Fragans kom je soms ook tegen als: Drakenplant en Dracaena.
 • Gemakkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €44,95.
PlantDracaena Fragans
Andere benamingDrakenplant
Categorie kamerplantDracaena
Lengte130 cm
Breedte24 cm
Verkoopprijs€44,95
KleurGroen
VoedingtipEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenElke 14 dagen water geven
LichtgevoeligheidHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Min. temp15°C
Tabel met informatie over de Dracaena Fragans.

Dracaena Fragans online bestellen? Vergelijk aanbieders

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze zorgen voor een fleurig huis, helpen je te concentreren en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Drakenplant is dan een mogelijkheid. Je hebt veel keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en het is heel voordelig. Veel plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg je gegarandeerd een verse plant van toonaangevende kwekerijen. In de vergelijker hieronder vergelijk je populaire plantenwinkels waar je heel betaalbaar en zonder gedoe kamerplanten zoals de grote of kleine Dracaena Fragans met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Drakenplant bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Dracaena Fragans thuisbezorgd krijgen is goedkoop en super eenvoudig. Selecteer de plant, afmeting, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgmoment. Jouw Dracaena wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Met behulp van de track&trace link ontdek je hoe laat de bezorger er is. Doorgaans heb je de plant de volgende dag in huis. Lees ook verder over de Rhipsalis cashero.

Dracaena Fragans thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de hoogte van jouw plant en voeg optioneel een sierpot toe. Optioneel kan je ook extra plantenvoeding of handige accessoires zoals een insectenvanger aan de winkelmand toevoegen.

 2. Kies een bezorgadres

  Vul jouw bezorgadres in en kies hoe jij de kamerplanten bezorgt wilt hebben. Vaak geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De kosten overmaken doe je met onder andere iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. De plant wordt verpakt

  De gekozen plant staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Dracaena Fragans verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Door middel van deze verpakking zullen de takken en bladeren niet beschadigen wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Afleveren van de bestelling

  De order wordt bezorgd door een erkende koerier. Met jouw eigen track-en-trace code zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op het pakket staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat de inhoud een plant is. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. De plant thuis uitpakken

  Haal de Drakenplant voorzichtig uit de verpakking. Check de verzorgingstips en zet de plant op de juiste locatie neer. Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voor verzending nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Drakenplant bestellen en thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant verzorgingstips april 2024

Jouw Dracaena Fragans is eenvoudig in onderhoud. Hieronder vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Om te beginnen is een goede standplaats van belang. De basisregel hier is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar let op dat het niet te nat wordt. Een goede vuistregel is: Elke 14 dagen water geven. Gebruik ook speciale Drakenplant plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Onze specialisten zeggen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Let op: de omstandigheden zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht verschillen vaak per situatie. De bladkleur is een goed indicator. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. Bijgaand lees je verschillende symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (alternatief: Peperomia Angulata).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe veel water of te weinig zonlicht
Bruine vlekken op het bladUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Blad krult opZorg voor een constanter waterpeil
De Dracaena Fragans laat bladeren losKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Het verslappen van de plant (verwelken)Verkeerde hoeveelheid water
Witte vlekken/schimmel op bladWitziekte / Meeldauw
De plant is gestopt met groeienKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Dracaena Fragans?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van een plant. Met name tijdens de groeiperiode. Onze instructie voor een Drakenplant is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Dracaena Fragans water geven: hoeveel moet ik geven?

Je Drakenplant heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Basisregel voor deze Dracaena: Elke 14 dagen water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Het precieze watergebruik wordt mede bepaald door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Welke standplaats past het beste bij deze Drakenplant?

De meest ideale standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoe duur is een Dracaena Fragans?

De Drakenbloedboom met een hoogte van 130 cm en een breedte van 24 cm kost ongeveer €44,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Dracaena Fragans thuis laten bezorgen. De kamerplant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste online plantenwinkels bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie