plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Laurus Nobilis Struik-bestellen-bezorgen

Laurus Nobilis Struik aanbiedingen vergelijken

Een Laurus Nobilis Struik M online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze populaire plant is eenvoudig in de verzorging. Met zijn groene bladeren een lust voor het oog. Te bestellen in allerlei maten, variaties en groottes, en met een passende pot. Op deze website kan je aan de slag met alle informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Bovendien vergelijken wij hier toonaangevende plantenwinkels en tuincentra die jouw Laurus Nobilis aan huis leveren.

 • De Laurus Nobilis Struik heeft verschillende alternatieve namen: Echte Laurier en Laurierboom.
 • Makkelijk te verzorgen: Gebruik elke maand voeding voor Mediterrane planten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €29,95.
PlantLaurus Nobilis Struik
Alternatieve benademingEchte Laurier
Type kamerplantLaurierboom
Hoogte90 cm
Diagonaal21 cm
Vanafprijs€29,95
KleurenGroen
OnderhoudGebruik elke maand voeding voor Mediterrane planten
Water gevenZorg dat de potgrond vochtig blijft (maar niet te drassig)
Ideale standplaatsZet deze plant op een lichte plek
Min. temperatuur15°C
Alle informatie over de Laurus Nobilis Struik.

Laurus Nobilis Struik online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze brengen kleur en vrolijkheid, helpen je te concentreren en houden de lucht gezond. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Echte Laurier is dan een uitstekende optie. Het aanbod is enorm groot, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste kamerplanten-webshops bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg je gegarandeerd de prachtigste planten van de beste kwaliteit. Hieronder bekijk je populaire plantenwinkels waar je goedkoop en snel kamerplanten zoals de grote of kleine Laurus Nobilis Struik met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Echte Laurier laten bezorgen: kan dat?

De Laurus Nobilis Struik aan huis bezorgen gaat heel eenvoudig. Selecteer de gewenste plant, kies een bijpassende pot en kies een bezorgadres. De Laurierboom wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo kom je er achter wanneer de koerier komt. Vaak kan je het de volgende dag al laten leveren. Lees ook verder over de Philodendron Struikvorm.

Laurus Nobilis Struik thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte en pot

  Kies de hoogte van jouw plant en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Tevens kan je ook extra plantenvoeding of extra producten zoals een snoeischaar uitzoeken.

 2. Jouw bezorgadres

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Meestal geldt: Vandaag besteld is de volgende werkdag al bezorgd. De betaling afronden kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Verpakking van de plant

  De gekozen plant staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Laurus Nobilis Struik verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Door dit proces zullen de takken en bladeren niet beschadigen tijdens het bezorgproces.

 4. Levering van het pakket

  De plant wordt afgeleverd door een gespecialiseerde koerier. Met jouw eigen track-en-trace code weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat de inhoud een plant is. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. Geef de plant een mooie plek

  Pak de Echte Laurier voorzichtig uit de kartonnen doos. Check de verzorgingstips en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Meestal krijgt de plant voor verzending nog wat water en voeding.

Echte Laurier online bestellen en laten bezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Verzorgingstips Kamerplant augustus 2022

De Laurus Nobilis Struik is relatief makkelijk te verzorgen. Hieronder bieden wij een aantal verzorgingstips. Ten eerste moet de plant de juiste standplaats hebben. De basisregel hier is: Zet deze plant op een lichte plek. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. Een goede vuistregel is: Zorg dat de potgrond vochtig blijft (maar niet te drassig). Lees ook alles over Echte Laurier plantenvoeding om de groei te stimuleren. Als basisregel kan je aanhouden: Gebruik elke maand voeding voor Mediterrane planten. Vergeet niet: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal anders. De bladkleur is een goed indicator. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In de tabel hieronder vind je een aantal symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (tip: keuze van onze redactie: Anthurium Paars).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelWatertekort
De bladeren krijgen bruine puntenTe weinig licht of teveel kalk in het water
Blad krult opGeef vaker kleinere beetjes water
De Laurus Nobilis Struik laat z’n bladeren vallenPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
De plant begint te verwelkenVerrotte wortels of verkeerde grond
Witte vlekken op het bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Laurus Nobilis Struik?

Plantenvoeding is belangrijk om de plant gezond te houden. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Ons advies voor een Echte Laurier is: Gebruik elke maand voeding voor Mediterrane planten. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Een populair merk is Pokon.

Laurus Nobilis Struik water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Zo’n Echte Laurier heeft water nodig om te groeien en te bloeien. De hoofdregel voor deze Laurierboom: Zorg dat de potgrond vochtig blijft (maar niet te drassig). Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Hoeveel je precies moet toedienen wordt uiteindelijk bepaald door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Na verloop van tijd kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een goede standplaats voor deze Echte Laurier?

Ons advies voor de standplaats is: Zet deze plant op een lichte plek. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoe duur is een Laurus Nobilis Struik?

De Laurus Nobilis met lengtes van 90 cm en een diamater van 21 cm kost gemiddeld €29,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Laurus Nobilis Struik thuisbezorgd krijgen. De kamerplant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste plantenshops sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie