fleurdirect
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar

Lepismium Houlletianum-bestellen-bezorgen

Lepismium Houlletianum aanbiedingen vergelijken

De Lepismium Houlletianum online bestellen en thuis laten leveren? Deze plant stelt niet veel eisen. Met de prachtige groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Je kunt ‘m kopen in in uiteenlopende hoogtes, varianten, en met bijpassende sierpotten. Op onze plantenvergelijker bieden wij praktische info en tips om ‘m te verzorgen. Bovendien bieden wij een overzicht met toonaangevende plantenwinkels en tuincentra die jouw Hangplant aan huis leveren.

 • De Lepismium Houlletianum heeft verschillende alternatieve namen: Woestijnplant en Lepismium.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Gebruik voeding voor Groene Kamerplanten eens per 14 dagen.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €79,95.
PlantLepismium Houlletianum
Andere benamingWoestijnplant
Type kamerplantLepismium
Lengte40 cm
Diameter28 cm
Actieprijs€79,95
PlantkleurGroen
OnderhoudGebruik voeding voor Groene Kamerplanten eens per 14 dagen
WaterKijk uit voor te natte potgrond
Geschikte standplaatsZet de plant op een lichte plek
Min. temp15°C
Belangrijke informatie over de Lepismium Houlletianum.

Lepismium Houlletianum online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze geven rust en ruimte, houden je gefocust en zorgen voor zuurstof in je huis. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar wil of kan je niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Woestijnplant is dan een goed idee. Je hebt een ruime keuze, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en het is heel goedkoop. Veel plantenwinkels bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo ben jij zeker van de allermooiste planten van de hoogste kwaliteit. In de vergelijker hieronder tonen wij landelijke kamerplanten-webshops waar je heel betaalbaar en heel gebruiksvriendelijk planten zoals de grote of kleine Lepismium Houlletianum met korting kunt bestellen.

Woestijnplant bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Lepismium Houlletianum thuis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Kies plant en formaat, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgadres. Jouw Lepismium wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code zie je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Doorgaans wordt de plant de volgende dag al geleverd. Overweeg ook de Ficus elastica robusta.

Lepismium Houlletianum thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de benodigde maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Optioneel kan men ook speciale plantenvoeding of andere artikelen zoals een insectenvanger aan de winkelmand toevoegen.

 2. Bezorgadres kiezen

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Vaak geldt: voor de middag besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. Afrekenen kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Leveringsvoorwaarden

  De plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Lepismium Houlletianum wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Op die manier zullen de takken en bladeren niet beschadigen wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Afleveren van de bestelling

  Het pakket wordt vervoerd door een gespecialiseerde bezorgservice. Met jouw eigen track-en-trace code kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de verpakking staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat het een binnenplant betreft. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Pak de Woestijnplant voorzichtig uit de verpakking. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Doorgaans krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het nodige water en voeding.

Woestijnplant online bestellen en thuis laten leveren?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Verzorgingstips Kamerplant januari 2022

De Lepismium Houlletianum is makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl lees jij alles over plantenverzorging. Allereerst moet de plant de juiste standplaats hebben. De plantexpert adviseert: Zet de plant op een lichte plek. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar overdrijf het niet. Onze specialist adviseert: Kijk uit voor te natte potgrond. Bekijk ook de beschikbare Woestijnplant plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. Je kunt het beste beginnen met: Gebruik voeding voor Groene Kamerplanten eens per 14 dagen. Vergeet niet: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn in elke woning anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Bijgaand vertellen we belangrijke symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: bekijk ook de Dracaena Stedneri Cintho).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig zon of wortelrot
Bruine vlekken op het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Bladeren krullen opGeef vaker kleinere beetjes water
De Lepismium Houlletianum verliest plots veel bladPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
Verwelken van de plant & het bladTe natte grond of verkeerde potmaat
Witte vlekken/schimmel op bladWolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantTe weinig voeding of te weinig licht
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Lepismium Houlletianum?

Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. Onze tips voor de Woestijnplant is: Gebruik voeding voor Groene Kamerplanten eens per 14 dagen. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Lepismium Houlletianum water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Jouw Woestijnplant heeft water nodig om te kunnen overleven. Ons advies voor deze Lepismium: Kijk uit voor te natte potgrond. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. De precieze waterbehoefte is sterk afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Na verloop van tijd kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een goede standplaats voor deze Woestijnplant?

Ons advies voor de standplaats is: Zet de plant op een lichte plek. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Hoeveel betaal je voor een Lepismium Houlletianum?

De Hangplant met hoogtes van 40 cm en een doorsnee van 28 cm is verkrijgbaar vanaf €79,95. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Lepismium Houlletianum thuis laten leveren. Het artikel wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste tuincentra versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie