plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Maori Silver Leaf-bestellen-bezorgen

Maori Silver Leaf aanbiedingen vergelijken

De Maori Silver Leaf online bestellen en thuis laten leveren? Deze populaire binnenplant vereist maar weinig onderhoud. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Beschikbaar in allerlei lengtes, varianten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op dit portaal kan je aan de slag met uitgebreide informatie en verzorgingstips. Tevens vergelijken wij hier populaire tuincentra en plantenwinkels die jouw Corokia Maori Zigzagstruik aan huis leveren.

 • De Maori Silver Leaf is ook bekend als: Corokia Maori Zigzagstruik en Corokia.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Gebruik voeding voor Groene Planten eens per 14 dagen.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €17,95.
PlantMaori Silver Leaf
Alternatieve naamCorokia Maori Zigzagstruik
Ook bekend alsCorokia
Grootte50 cm
Diameter14 cm
Actieprijs€17,95
PlantkleurGroen
VoedingsinstructiesGebruik voeding voor Groene Planten eens per 14 dagen
Water gevenElke week 200 ml water
Geschikte standplaatsZet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon
Minimale temp5°C
Alle informatie over de Maori Silver Leaf.

Maori Silver Leaf online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze brengen sfeer in huis, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar vermijd je liever de plantenwinkels en tuincentra? Online bestellen van de Corokia Maori Zigzagstruik kan dan uitkomst bieden. Bij online shops heb je een ruime keuze, er is vaak een gratis opmaakservice, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Veel plantenwinkels werken direct samen met kwekerijen. Zo ontvang jij altijd de prachtigste planten van toonaangevende kwekerijen. Hieronder vind je populaire plantenshopswaar je voordelig en eenvoudig binnenplanten zoals de grote of kleine Maori Silver Leaf met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Corokia Maori Zigzagstruik gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Maori Silver Leaf aan huis bezorgen gaat heel eenvoudig. Selecteer plant en de gewenste hoogte, kies een pot die past bij jouw stijl en selecteer een bezorgmoment. Jouw Corokia wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Via een tracking link weet je precies hoe laat de bezorger er is. Doorgaans heb je de plant de volgende dag in huis. Lees ook verder over de Chamaerops.

Maori Silver Leaf thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Kies de gewenste maat (hoogte) en voeg optioneel een sierpot toe. Eventueel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of handige accessoires zoals extra potgrond kiezen.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Voer de adresgegevens in en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Standaard geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag al aan huis geleverd. Afrekenen kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Leveringsgarantie

  De plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Maori Silver Leaf verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Hierdoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd tijdens de bezorging.

 4. Levering van het pakket

  De bestelling wordt afgeleverd door een gespecialiseerde koerier. Via een track-en-trace link kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op de verpakking ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat er een kamerplant in de doos zit. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. Uitpakken

  Pak de Corokia Maori Zigzagstruik voorzichtig uit de omdoos. Neem de (online) verzorgingstips door en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Doorgaans ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog het nodige water en voeding.

Corokia Maori Zigzagstruik online bestellen en laten bezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Kamerplant Verzorgingsinformatie juli 2024

Deze Maori Silver Leaf is eenvoudig in onderhoud. Hier vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Uiteraard moet je een goede standplaats kiezen. Het beste advies is hier: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar zorg niet voor doorweekte grond. De basisregel is: Elke week 200 ml water. Gebruik ook speciale Corokia Maori Zigzagstruik plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. De basis vuistregel is: Gebruik voeding voor Groene Planten eens per 14 dagen. Bedenk wel: omgevingsfactoren zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn in elke woning anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. Bijgaand vertellen we belangrijke symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (tip: bekijk ook de Koraalcactus).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine uiteinden of randen van bladerenTe droge plant (probeer andere plek)
Opkrullend bladDe plant krijgt te weinig water
De Maori Silver Leaf verliest plots veel bladTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelkte bladeren Te kleine pot of te natte potgrond
Witte vlekken op bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant wordt niet meer groterVoeg extra plantvoeding toe
Welke plantenvoeding is goed voor de Maori Silver Leaf?

Plantenvoeding is van belang om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Dit is met name van belang in de groeiperiode. Onze instructie voor een Corokia Maori Zigzagstruik is: Gebruik voeding voor Groene Planten eens per 14 dagen. Je kunt het beste gebruik maken van vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Maori Silver Leaf water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Jouw Corokia Maori Zigzagstruik moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. Het belangrijkste voor deze Corokia: Elke week 200 ml water. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Het precieze watergebruik wordt beïnvloed door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Corokia Maori Zigzagstruik?

Ons advies voor de standplaats is: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Hoe duur is een Maori Silver Leaf?

De Corokia Maori Zigzagstruik met hoogtes van 50 cm en een breedte van 14 cm kost gemiddeld €17,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Corokia aan huis laten leveren. De kamerplant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste online plantenwinkels werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie