plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Orchidee Lexie Wit-bestellen-bezorgen

Orchidee Lexie Wit aanbiedingen vergelijken

De Phalaenopsis online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze populaire binnenplant is makkelijk te onderhouden. Met de kenmerkende witte bladeren een aanwinst voor elke woning. Je kunt ‘m kopen in in verschillende soorten en hoogtes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op dit portaal kan je aan de slag met handige informatie en tips om ‘m te verzorgen. Ook check je hier populaire online tuincentra die jouw Phalaenopsis aan huis leveren.

 • De Orchidee Lexie Wit heeft verschillende alternatieve namen: Orchidaceae en Orchidee.
 • Eenvoudig in onderhoud: Gebruik eens per twee weken een beetje orchideeënvoeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €29,95.
PlantOrchidee Lexie Wit
Extra naamOrchidaceae
Categorie kamerplantOrchidee
Lengte55 cm
Diagonaal17 cm
Prijsindicatie€29,95
KleurenWit
VoedingGebruik eens per twee weken een beetje orchideeënvoeding
Water gevenEens per 10 dagen onderdompelen in lauw water
LichtgevoeligheidZet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon
Min. temperatuur15°C
Belangrijke informatie over de Orchidee Lexie Wit.

Orchidee Lexie Wit online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn hot. Ze geven rust en ruimte, zijn goed voor je mentale gezondheid en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar geen zin om te zeulen met een zware plant? Online bestellen van de Orchidaceae is dan een goed idee. Het aanbod is enorm groot, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. De meeste kamerplanten-webshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de prachtigste planten van de hoogste kwaliteit. In de onderstaande tabel vind je populaire online plantenwinkels waar je verrassend voordelig en gemakkelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Orchidee Lexie Wit met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Orchidaceae bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Orchidee Lexie Wit thuis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer plant en de gewenste hoogte, kies een pot en kies een bezorgadres. Jouw Orchidee wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code weet je ongeveer wanneer de koerier komt. Doorgaans de volgende dag al bezorgd. Bekijk ook de Rhipsalis Heteroclada.

Orchidee Lexie Wit thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte en pot

  Kies de gewenste maat (hoogte) en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kan men ook speciale plantenvoeding of extra benodigdheden zoals extra potgrond toevoegen aan de bestelling.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Vul jouw bezorgadres in en maak eventueel een keuze uit de bezorgtijden. Meestal geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag in huis. Het geld overmaken kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Verpakking

  De gekozen plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Orchidee Lexie Wit wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door dit proces blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het vervoer.

 4. Levering van het pakket

  De plant wordt afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Met de track-en-trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Haal de Orchidaceae voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en plaats de plant op een goede plek in huis. Meestal krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Orchidaceae bestellen en thuisbezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Kamerplant verzorgingstips april 2024

Jouw Orchidee Lexie Wit is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Op deze pagina kun je veel verzorgingstips vinden. Ten eerste is de standplaats heel erg van belang. De plantexpert adviseert: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar geef ‘m ook niet te veel. De waterbehoefte is: Eens per 10 dagen onderdompelen in lauw water. Lees ook alles over Orchidaceae plantenvoeding om de groei te stimuleren. De basis vuistregel is: Gebruik eens per twee weken een beetje orchideeënvoeding. Belangrijk: aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn per woning weer anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna delen wij een aantal symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (alternatief: Crassula Hobbit).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe veel of te weinig water
Bruine uiteinden of randen van bladerenTe droge plant (probeer andere plek)
Het blad krult opDe plant krijgt te weinig water
De Orchidee Lexie Wit verliest plots veel bladPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
Verwelkte bladeren Verkeerde hoeveelheid water
Witte stipjes op kamerplantWitziekte / Meeldauw
De plant groeit niet meerTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Orchidee Lexie Wit?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van een plant. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. Onze tips voor de Orchidaceae: Gebruik eens per twee weken een beetje orchideeënvoeding. Het beste is vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Orchidee Lexie Wit water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Een Orchidaceae heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Het belangrijkste voor deze Orchidee: Eens per 10 dagen onderdompelen in lauw water. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is slechts een indicatie. De exacte waterbehoefte wordt beïnvloed door de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is de ideale standplaats voor deze Orchidaceae?

Ons advies voor de standplaats is: Zet hem op een lichte plek maar nooit in de volle zon. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Wat zijn de prijzen van een Orchidee Lexie Wit?

De Phalaenopsis met lengtes van 55 cm en een potmaat van 17 cm kost gemiddeld €29,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Orchidee Lexie Wit aan huis laten leveren. De kamerplant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste online aanbieders werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie