plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Peperomia Obtusifolia-bestellen-bezorgen

Peperomia Obtusifolia aanbiedingen vergelijken

De Peperomia Obtusifolia Hangplant online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze prachtige kamerplant stelt niet veel eisen. Met de prachtige groene bladeren een lust voor het oog. Verkrijgbaar in verschillende maten, variaties en groottes, en met bijpassende sierpotten. Op onze plantenvergelijker bieden wij handige informatie en concrete verzorgingstips. In aanvulling daarop bieden wij een overzicht met de beste tuincentra en plantenwinkels die jouw Dwergpeper komen bezorgen.

 • De Peperomia Obtusifolia kennen we ook met de naam: Green Gold en Peperomia.
 • Vergt weinig onderhoud: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €24,95.
PlantPeperomia Obtusifolia
Andere benamingGreen Gold
Categorie kamerplantPeperomia
Grootte50 cm
Diameter20 cm
Prijsindicatie€24,95
KleurenGroen
VoedingGebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten
WaterGeef de plant eens per 2 weken water
Ideale standplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Min. temp15°C
Alle gegevens van de Peperomia Obtusifolia.

Peperomia Obtusifolia online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze brengen sfeer aan de ruimte, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en brengen zuurstof in je leefruimte. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Green Gold kan dan uitkomst bieden. Je hebt een ruime keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Veel kamerplanten-webshops werken direct samen met kwekerijen. Zo krijg je gegarandeerd een verse plant van de hoogste kwaliteit. In de tabel hieronder bekijk je landelijke plantenwinkels waar je voordelig en heel gebruiksvriendelijk planten zoals de grote of kleine Peperomia Obtusifolia met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Green Gold thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Peperomia Obtusifolia thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies plant en maat, kies een matchende sierpot en selecteer een bezorgmoment. Jouw Peperomia wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo kom je er achter hoe laat de bezorger er is. Vaak wordt de plant binnen 1 werkdag geleverd. Overweeg ook de Myrtillocactus geometrizans.

Peperomia Obtusifolia thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte en pot

  Kies de benodigde maat en blader door de mooiste sierpotten. Tevens kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra producten zoals extra potgrond aan de winkelmand toevoegen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Doorgaans geldt: voor de middag besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. De kosten overmaken doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. De plant wordt verpakt

  De gewenste plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Peperomia Obtusifolia wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door deze innovatie blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Bezorging

  De bestelling wordt vervoerd door een professionele bezorger. Via een track-en-trace link kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op de verpakking ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het om een plant gaat. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Haal de Green Gold voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Check de verzorgingstips en zet de plant op een geschikte plek neer. Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voor verzending nog water en voeding.

Green Gold bestellen en thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingstips maart 2024

De Peperomia Obtusifolia is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Hieronder kun je veel verzorgingstips vinden. Allereerst is de standplaats het basisuitgangspunt. De plantexpert adviseert: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. Je kunt het beste beginnen met: Geef de plant eens per 2 weken water. Gebruik ook speciale Green Gold plantenvoeding om de groei te stimuleren. Ons advies: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten. Onthoud wel: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn per woning weer anders. Check altijd goed de bladeren. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Onderstaand lees je verschillende symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (tip: bekijk ook de Yucca Elephantipes).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig water of plek in de tocht
Bruine vlekken/puntjes op het bladDroge potgrond (probeer te letten op water/licht)
Omgekrulde bladerenDe plant krijgt te weinig water
De Peperomia Obtusifolia verliest plots veel bladKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Dorre en verwelkte bladerenTe weinig of te veel water
Witte vlekjes op het bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant stopt plots met groeienProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Peperomia Obtusifolia?

Plantenvoeding is van belang om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dit is met name van belang in de groeiperiode. De tip voor een Green Gold: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Een populair merk is Pokon.

Peperomia Obtusifolia water geven: hoeveel moet ik geven?

Zo’n Green Gold moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. De hoofdregel voor deze Peperomia: Geef de plant eens per 2 weken water. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Hoeveel je precies moet toedienen wordt uiteindelijk bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Na verloop van tijd kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is een goede standplaats voor deze Green Gold?

Een geschikte standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoeveel betaal je voor een Peperomia Obtusifolia?

De Dwergpeper 50 cm en een diamater van 20 cm kost om en nabij de €24,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Peperomia Obtusifolia thuis laten bezorgen. De plant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. Veel plantenwinkels werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie