plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Platycerium-bestellen-bezorgen

Platycerium aanbiedingen vergelijken

Een Platycerium online bestellen en thuis laten leveren? Deze binnenplant is niet moeilijk te verzorgen. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Verkrijgbaar in uiteenlopende soorten en hoogtes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op deze pagina bekijk je bruikbare informatie en belangrijke verzorgingstips. Daarnaast bekijk je hier bekende tuincentra en plantenwinkels die jouw Hertshoornvaren thuisbezorgen.

 • De Platycerium kennen we ook met de naam: Hertshoornvaren en Varen.
 • Vereist niet veel onderhoud: Elke 3 weken voeden met plantenvoeding voor groene kamerplanten..
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €74,95.
PlantPlatycerium
BijnaamHertshoornvaren
Ook bekend alsVaren
Grootte60 cm
Diameter28 cm
Actieprijs€74,95
KleurGroen
VoedingsadviesElke 3 weken voeden met plantenvoeding voor groene kamerplanten.
WaterHoudt de potgrond nat, maar pas op voor een te drassige grond
StandplaatsZet de plant in halfschaduw
Minimale temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Platycerium.

Platycerium online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze stralen rust in huis uit, verhogen de productiviteit en maken de lucht in je huis zuiver. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar vermijd je liever de plantenwinkels en tuincentra? Online bestellen van de Hertshoornvaren kan dan uitkomst bieden. Je hebt veel keuze, er is vaak een gratis opmaakservice, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Steeds meer aanbieders werken direct samen met kwekerijen. Zo krijg jij de prachtigste planten van de beste kwekers. In de tabel hieronder bekijk je landelijke plantenshopswaar je tegen lage prijzen en gemakkelijk binnenplanten zoals de grote of kleine Platycerium met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Hertshoornvaren laten bezorgen: kan dat?

De Platycerium thuis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer de gewenste plant, kies een pot en betaal veilig online. Jouw Varen wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt zie je precies wanneer de bezorger er is. Vaak heb je de plant de volgende dag in huis. Check ook eens de Dracaena.

Platycerium thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte en pot

  Kies de benodigde maat en blader door de mooiste sierpotten. Optioneel kan je ook extra plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een ongediertebestrijder bestellen.

 2. Bezorgadres kiezen

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Normaal geldt: Vandaag besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. Betalen kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Leveringsgarantie

  Jouw plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Platycerium komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Dankzij deze verpakking blijven alle bladeren van de plant in goede staat ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Levering van het pakket

  De order wordt thuisbezorgd door een snelle bezorgservice. Met de track-en-trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het pakket staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat het om een plant gaat. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Pak de Hertshoornvaren voorzichtig uit de doos. Neem de (online) verzorgingstips door en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Meestal krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Hertshoornvaren online bestellen en thuis laten leveren?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Kamerplant verzorgingstips juli 2024

De Platycerium stelt niet veel eisen. Op deze pagina lees je meer informatie over de verzorging. Uiteraard is de standplaats het basisuitgangspunt. Het uitgangspunt is hier: Zet de plant in halfschaduw. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar geef ‘m ook niet te veel. Onze specialist adviseert: Houdt de potgrond nat, maar pas op voor een te drassige grond. Kies ook voor Hertshoornvaren plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. De basis vuistregel is: Elke 3 weken voeden met plantenvoeding voor groene kamerplanten.. Vergeet niet: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Het blad zegt veel over de staat van de plant. Bijgaand vertellen we belangrijke symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: bekijk ook de Gatenplant).

SymptoomOorzaak
Onderste bladeren worden geelWatertekort
Bruine punten op de plantTe weinig licht of teveel kalk in het water
Omgekrulde bladerenGeef vaker kleinere beetjes water
De Platycerium laat z’n bladeren vallenTekort aan voedingsstoffen of mogelijk wortelrot
De plant gaat wegteren / verwelkenWortelrot of te weinig water
Witte vlekken op bladWolluizen
Plant groeit niet meerVoeg extra plantvoeding toe
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Platycerium?

Plantenvoeding is belangrijk voor de groei van een plant. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. Ons advies voor een Hertshoornvaren: Elke 3 weken voeden met plantenvoeding voor groene kamerplanten.. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Wij raden altijd Pokon aan.

Platycerium water geven: hoeveel moet ik geven?

Zo’n Hertshoornvaren heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Basisregel voor deze Varen: Houdt de potgrond nat, maar pas op voor een te drassige grond. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Het precieze watergebruik is sterk afhankelijk van de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is de ideale standplaats voor deze Hertshoornvaren?

De meest ideale standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Verplaats de plant niet te vaak. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Hoe duur is de Platycerium?

De Hertshoornvaren met lengtes van 60 cm en een potmaat van 28 cm kost circa €74,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Varen thuis laten bezorgen. Het artikel wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. Veel plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie