plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Polyscias Balfouriana-bestellen-bezorgen

Polyscias Balfouriana aanbiedingen vergelijken

Een Polyscias Balfouriana M online bestellen en thuis laten leveren? Deze prachtige plant vereist maar weinig onderhoud. Met de prachtige groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Beschikbaar in uiteenlopende hoogtes, varianten, en met een passende pot. Op onze plantenvergelijker vind je alle info en tips om ‘m te verzorgen. Daarbij check je hier erkende kamerplanten-shops die jouw Aralia (gratis) thuisbezorgen.

 • De Polyscias Balfouriana kom je soms ook tegen als: Aralia en Polyscias.
 • Makkelijk te verzorgen: Gebruik een klein beetje voeding in de zomer.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €34,95.
PlantPolyscias Balfouriana
Alternatieve benademingAralia
Categorie kamerplantPolyscias
Grootte90 cm
Potmaat24 cm
Actieprijs€34,95
KleurGroen
VoedingGebruik een klein beetje voeding in de zomer
Water gevenElke 14 dagen water geven
Ideale standplaatsZet de plant in (half)schaduw
Min. temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Polyscias Balfouriana.

Polyscias Balfouriana online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zijn hot. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, zijn goed voor je humeur en houden de lucht gezond. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar wil of kan je niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Aralia is dan een uitstekend alternatief. Het aanbod is enorm groot, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Meer en meer plantenshops werken direct samen met kwekerijen. Zo ben jij zeker van de meest verse planten van toonaangevende kwekerijen. Hieronder vergelijk je landelijke kamerplanten-shops waar je heel betaalbaar en zonder gedoe binnenplanten zoals de grote of kleine Polyscias Balfouriana met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Aralia bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Polyscias Balfouriana aan huis bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Kies jouw plant, kies een matchende sierpot en selecteer een bezorgmoment. Jouw Polyscias wordt verstuurd in een plantvriendelijke verpakking zodat de plant niet beschadigd raakt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo ontdek je op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Bij veel plantenwinkels kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Bekijk ook de Asparagus Meyeri.

Polyscias Balfouriana thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Selecteer de gewenste maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kan je ook extra plantenvoeding of andere plant-items zoals een vochtmetertoevoegen aan de bestelling.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Standaard geldt: voor 15:00 besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. De kosten overmaken kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Manier van leveren

  De gekozen plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Polyscias Balfouriana wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Dankzij deze verpakking blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens het bezorgproces.

 4. Hoe wordt het geleverd?

  De order wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat het een binnenplant betreft. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Geef de plant een mooie plek

  Pak de Aralia voorzichtig uit de kartonnen doos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en plaats de plant op een goede plek in huis. Bij veel plantenwinkels ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog het nodige water en voeding.

Aralia bestellen en laten thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant Verzorgingsinformatie juli 2024

Jouw Polyscias Balfouriana is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Hieronder vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Vanzelfsprekend is de juiste standplaats erg belangrijk. Het uitgangspunt is hier: Zet de plant in (half)schaduw. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar overdrijf het niet. De basisregel is: Elke 14 dagen water geven. Gebruik ook speciale Aralia plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Onze specialisten zeggen: Gebruik een klein beetje voeding in de zomer. Bedenk wel: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn overal anders. Check altijd goed de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. Bijgaand kan jij meer lezen over symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (mogelijk ook interessant: Spathiphyllum Bingo).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig water of ongedierte
Bruine punten op de plantTeveel water of droge (radiator) lucht
Blad krult opVaak krijgt de plant te weinig water
De Polyscias Balfouriana laat z’n bladeren vallenPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
De plant gaat wegteren / verwelkenGebrek aan water of wortelrot
Witte stipjes op kamerplantSchimmelinfectie of Wolluis
De plant wordt niet groterProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Polyscias Balfouriana?

Plantenvoeding is belangrijk voor de groei van een plant. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. De instructie voor de Aralia: Gebruik een klein beetje voeding in de zomer. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Polyscias Balfouriana water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Jouw Aralia heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Ons advies voor deze Polyscias: Elke 14 dagen water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is slechts een indicatie. Hoeveel je precies moet toedienen wordt mede bepaald door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Aralia?

De meest ideale standplaats is: Zet de plant in (half)schaduw. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoe duur is de Polyscias Balfouriana?

De Aralia met een lengte van 90 cm en een diamater van 24 cm kost om en nabij de €34,95. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Polyscias Balfouriana aan huis laten bezorgen. Het artikel wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze optimaal bij je thuis aankomt. De meeste online aanbieders sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie