plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Sansevieria Black Coral-bestellen-bezorgen

Sansevieria Black Coral aanbiedingen vergelijken

De Sansevieria Zwart Koraal online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Dit type plant is eenvoudig in de verzorging. Met de mooie groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Beschikbaar in meerdere lengtes, varianten, en met bijpassende sierpotten. Op onze plantenvergelijker vind je alle info en tips voor het verzorgen van deze plant. Daarbij bieden wij een overzicht met toonaangevende plantenwinkels en tuincentra die jouw Vrouwentong komen bezorgen.

 • De Sansevieria Black Coral noemen we ook wel: Bajonetplant en Sansevieria.
 • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €14,95.
PlantSansevieria Black Coral
Alternatieve benademingBajonetplant
Categorie kamerplantSansevieria
Grootte70 cm
Diagonaal17 cm
Actieprijs€14,95
BladkleurGroen
VoedingGebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten
Water gevenElke 14 dagen water geven
StandplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Min. temp15°C
Belangrijke informatie over de Sansevieria Black Coral.

Sansevieria Black Coral online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn hot. Ze brengen jouw huis tot leven, zijn goed voor je humeur en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Zin in een nieuwe kamerplant, maar geen zin om te zeulen met een zware plant? Online bestellen van de Bajonetplant is dan een mogelijkheid. Het aanbod is enorm groot, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. De meeste online plantenwinkels bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de meest verse planten van de beste kwaliteit. In de vergelijker hieronder bekijk je landelijke kamerplanten-shops waar je goedkoop en snel binnenplanten zoals de grote of kleine Sansevieria Black Coral met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Bajonetplant bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Sansevieria Black Coral aan huis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies een bijpassende pot en selecteer een bezorgmoment. Jouw Sansevieria wordt in een beschermende verpakking bezorgd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je ongeveer wanneer de bezorger er is. Meestal kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Check ook eens de Chlorophytum Bonnie.

Sansevieria Black Coral thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de benodigde maat en kies optioneel een sierpot. Optioneel kan je ook extra plantenvoeding of andere extra’s zoals een insectenvanger bestellen.

 2. Voer een afleveradres in

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Standaard geldt: voor de middag besteld is de volgende werkdag geleverd. Het geld overmaken kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Jouw plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Sansevieria Black Coral wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door middel van deze verpakking raakt jouw binnenplant niet beschadigd ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. De levering van de plant

  De order wordt vervoerd door een professionele koerierdienst. Door gebruik te maken van Track-en-Trace zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de doos staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. Maak de verpakking los

  Neem de Bajonetplant voorzichtig uit de kartonnen doos. Bekijk de verzorgingsinstructies en plaats de plant op een goede plek in huis. In veel gevallen krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het nodige water en voeding.

Bajonetplant bestellen via internet en laten bezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Kamerplant verzorgingstips juli 2024

De Sansevieria Black Coral vereist niet veel onderhoud. Hieronder bieden wij een aantal verzorgingstips. Vanzelfsprekend is een goede standplaats van belang. De plantexpert adviseert: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar ook niet te veel. Qua water geven moet je denken aan: Elke 14 dagen water geven. Kies ook voor Bajonetplant plantenvoeding om de groei te stimuleren. Onze specialisten zeggen: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Onthoud wel: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal weer verschillend. Check altijd goed de bladeren. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In het schema hierna kan jij meer lezen over symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (andere planten-optie: Hoya Hoya carnosa tricolor).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe veel water of te weinig zonlicht
Bruine punten op de plantTe weinig licht of teveel kalk in het water
Blad krult opVerkeerde potgrond of te weinig water
De Sansevieria Black Coral laat bladeren losGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Verwelkte bladeren Verrotte wortels of verkeerde grond
Witte vlekjes op het bladSpint of Wolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Sansevieria Black Coral?

Plantenvoeding is cruciaal om de plant gezond te houden. Dit is belangrijk in de lente en zomer. De tip voor een Bajonetplant betreft: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Het beste is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Wij raden altijd Pokon aan.

Sansevieria Black Coral water geven: hoeveel moet ik geven?

Je Bajonetplant heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Vuistregel voor deze Sansevieria: Elke 14 dagen water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De exacte waterbehoefte wordt uiteindelijk bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is de ideale standplaats voor deze Bajonetplant?

Een optimale standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Wat kost een Sansevieria Black Coral?

De Vrouwentong met een grootte van 70 cm en een potmaat van 17 cm kost ongeveer €14,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Sansevieria Black Coral thuisbezorgd krijgen. Het artikel wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste online aanbieders brengen de producten van kwekers naar klanten in slechts 1 dag.

Plaats een reactie