plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Sansevieria Fernwood Mikado-bestellen-bezorgen

Sansevieria Fernwood Mikado aanbiedingen vergelijken

Een Sansevieria Fernwood Mikado online bestellen en morgen laten thuisbezorgen? Deze plant is gemakkelijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren een lust voor het oog. Te bestellen in meerdere lengtes, varianten, ook met bijpassende pot. Op ons platform vind je uitgebreide info en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. In aanvulling daarop vergelijk je hier Nederlandse online plantenwinkels die jouw Vrouwentong komen bezorgen.

 • De Sansevieria Fernwood Mikado kennen we ook met de naam: Vrouwentong en Sansevieria.
 • Eenvoudig in onderhoud: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €14,00.
PlantSansevieria Fernwood Mikado
Andere benamingVrouwentong
Soort kamerplantSansevieria
Lengte40 cm
Diagonaal12 cm
Prijsindicatie€14,00
PlantkleurGroen
VoedingtipGebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten
Water gevenElke 14 dagen water geven
Ideale standplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Min. temp15°C
Belangrijke informatie over de Sansevieria Fernwood Mikado.

Sansevieria Fernwood Mikado online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn helemaal hip & trendy. Ze geven rust en ruimte, hebben een kalmerend effect en maken de lucht in je huis zuiver. Zin in een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar het tuincentrum te gaan? Online bestellen van de Vrouwentong kan dan uitkomst bieden. Je hebt veel keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is heel goedkoop. De meeste kamerplanten-webshops versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg jij de allermooiste planten van de hoogste kwaliteit. Hieronder check je erkende tuincentra en shops waar je goedkoop en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Sansevieria Fernwood Mikado met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Vrouwentong laten bezorgen: kan dat?

De Sansevieria Fernwood Mikado bij je thuis laten bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Kies plant en formaat, kies een bijpassende pot en kies een bezorgadres. Jouw Sansevieria wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Met behulp van de track&trace link zie je precies wanneer de bezorger er is. Vaak kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Overweeg ook de Philodendron selloum.

Sansevieria Fernwood Mikado thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Tevens kan men ook speciale plantenvoeding of andere artikelen zoals een insectenvanger uitzoeken.

 2. Jouw bezorgadres

  Vul jouw bezorgadres in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Doorgaans geldt: voor de middag besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. De betaling voldoen doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. De plant wordt verpakt

  Je plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Sansevieria Fernwood Mikado verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Hierdoor raakt jouw binnenplant niet beschadigd wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. De plant wordt geleverd

  De doos wordt aan huis geleverd door een betrouwbare koerierdienst. Met de track-en-trace zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de doos staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De plant in huis zetten

  Haal de Vrouwentong voorzichtig uit de omdoos. Check de verzorgingstips en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Meestal krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Vrouwentong online bestellen en laten bezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant maart 2024

Jouw Sansevieria Fernwood Mikado is eenvoudig in onderhoud. Hier lees jij alles over plantenverzorging. Allereerst moet de plant de juiste standplaats hebben. Het uitgangspunt is hier: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar ook niet te veel. Je kunt het beste beginnen met: Elke 14 dagen water geven. Gebruik ook speciale Vrouwentong plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Als basisregel kan je aanhouden: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Vergeet niet: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn overal anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. Bijgaand delen wij een aantal symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (andere planten-optie: Dracaena).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelWatertekort
Bruine randjes aan het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Blad krult opTekort aan water
De Sansevieria Fernwood Mikado laat bladeren losGebrek of overmatig zonlicht
De plant begint te verwelkenGebrek aan water of wortelrot
Witte vlekjes op het bladWolluizen
De plant wordt niet groterWortelrot of te weinig voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is goed voor de Sansevieria Fernwood Mikado?

Plantenvoeding is belangrijk voor optimale groei van de plant. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. De tip voor een Vrouwentong: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Sansevieria Fernwood Mikado water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Jouw Vrouwentong heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Basisregel voor deze Sansevieria: Elke 14 dagen water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. De waterbehoefte wordt beïnvloed door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Na verloop van tijd kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een goede standplaats voor deze Vrouwentong?

Een optimale standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Hoe duur is de Sansevieria Fernwood Mikado?

De Vrouwentong met hoogtes van 40 cm en een diamater van 12 cm kost circa €14,00. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Sansevieria Fernwood Mikado aan huis laten leveren. De kamerplant wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste online aanbieders sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie