plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Sansevieria Fernwood Punk-bestellen-bezorgen

Sansevieria Fernwood Punk aanbiedingen vergelijken

De Sansevieria Fernwood Punk online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze populaire plant is makkelijk te onderhouden. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Te bestellen in meerdere maten, variaties en groottes, ook met bijpassende pot. Op plantenvergelijken.nl vind je handige info en tips om ‘m te verzorgen. In aanvulling daarop check je hier erkende plantenshops en online tuincentra die jouw Vrouwentong aan huis leveren.

 • De Sansevieria Fernwood Punk staat ook bekend als: Vrouwentong en Sansevieria.
 • Makkelijk in onderhoud: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €14,00.
PlantSansevieria Fernwood Punk
Alternatieve benademingVrouwentong
Soort kamerplantSansevieria
Lengte30 cm
Breedte12 cm
Prijsindicatie€14,00
KleurenGroen
VoedingGebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten
WaterElke 14 dagen water geven
StandplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Min. temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Sansevieria Fernwood Punk.

Sansevieria Fernwood Punk online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zijn hot. Ze brengen jouw huis tot leven, zijn goed voor je mentale gezondheid en houden de lucht gezond. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar blijf je liever thuis? Online bestellen van de Vrouwentong is een aanrader. Je hebt de meeste keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. De meeste plantenshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo ben jij zeker van de meest verse planten van hoge kwaliteit. Hieronder bekijk je de beste tuincentra en shops waar je verrassend voordelig en zonder gedoe binnenplanten zoals de grote of kleine Sansevieria Fernwood Punk met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Vrouwentong bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Sansevieria Fernwood Punk thuisbezorgd krijgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Selecteer de gewenste plant, kies een matchende sierpot en kies een bezorgmoment. Jouw Sansevieria wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je ongeveer wanneer de bezorger er is. In veel gevallen kan je het de volgende dag al laten leveren. Klik eventueel ook verder naar de Dracaena Ulises.

Sansevieria Fernwood Punk thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Bepaal welke maat je moet hebben en voeg optioneel een sierpot toe. Indien gewenst kan je ook extra plantenvoeding of andere plant-items zoals een ongediertebestrijder bestellen.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Meestal geldt: voor de middag besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De betaling afronden doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Verpakking

  Je plant staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Sansevieria Fernwood Punk wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Op die manier blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het vervoeren van de doos.

 4. De levering van de plant

  De doos wordt aan huis geleverd door een snelle bezorger. Door middel van Track-en-Trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de verpakking ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. Maak de verpakking los

  Pak de Vrouwentong voorzichtig uit de doos. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog wat water en voeding.

Vrouwentong bestellen en laten thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingstips maart 2024

De Sansevieria Fernwood Punk is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl lees jij alles over plantenverzorging. Vanzelfsprekend is de standplaats heel erg van belang. Het beste advies is hier: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar zorg niet voor doorweekte grond. Onze specialist adviseert: Elke 14 dagen water geven. Gebruik ook speciale Vrouwentong plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. De basis vuistregel is: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Reminder: omgevingsfactoren zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn overal anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. Bijgaand vind je een aantal symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (andere planten-optie: Palmlelie Yucca vertakt).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelWatertekort
Bruine randjes aan het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Rare vorm van het bladProbeer meer water te geven
De Sansevieria Fernwood Punk laat zijn blad vallenKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
De plant begint te verwelkenWatergebrek of soms wortelrot
Witte vlekken op het bladBladvlekkenziekte of Wolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Sansevieria Fernwood Punk?

Plantenvoeding is cruciaal om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Onze tips voor de Vrouwentong is: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Sansevieria Fernwood Punk water geven: hoeveel moet ik geven?

Zo’n Vrouwentong heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Het belangrijkste voor deze Sansevieria: Elke 14 dagen water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De exacte waterbehoefte wordt uiteindelijk bepaald door de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is de ideale standplaats voor deze Vrouwentong?

De meest ideale standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoe duur is een Sansevieria Fernwood Punk?

De Vrouwentong 30 cm en een breedte van 12 cm kost circa €14,00. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Sansevieria Fernwood Punk aan huis laten bezorgen. De kamerplant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. Veel plantenwinkels sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.

Plaats een reactie