plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Sansevieria Jiboia-bestellen-bezorgen

Sansevieria Jiboia aanbiedingen vergelijken

Een Sansevieria Jiboia online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze binnenplant is sterk en gemakkelijk in onderhoud. Met de prachtige groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Beschikbaar in allerlei soorten en hoogtes, en met bijpassende sierpotten. Op dit portaal bieden wij bruikbare info en tips om ‘m te verzorgen. Ook check je hier toonaangevende tuincentra en plantenwinkels die jouw Vrouwentong komen bezorgen.

 • De Sansevieria Jiboia heeft verschillende alternatieve namen: Bajonetplant en Sansevieria.
 • Gemakkelijk te verzorgen: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €89,95.
PlantSansevieria Jiboia
Alternatieve benademingBajonetplant
Type kamerplantSansevieria
Grootte90 cm
Potmaat30 cm
Vanafprijs€89,95
KleurenGroen
VoedingtipGebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten
Water gevenElke 14 dagen water geven
Ideale standplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Min. temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Sansevieria Jiboia.

Sansevieria Jiboia online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze brengen jouw huis tot leven, zijn goed voor je humeur en zuiveren de lucht. Zin in een nieuwe kamerplant, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Bajonetplant is dan een mogelijkheid. Je hebt veel keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Meer en meer plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg jij de meest verse planten van de beste kwekers. In de tabel hieronder check je populaire kamerplanten-shops waar je heel betaalbaar en snel kamerplanten zoals de grote of kleine Sansevieria Jiboia met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Bajonetplant laten bezorgen: kan dat?

De Sansevieria Jiboia aan huis bezorgen is een fluitje van een cent. Kies de plant en de maat, kies een matchende sierpot en betaal veilig online. De Sansevieria wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Met behulp van de track&trace link kom je er achter hoe laat de bezorger er is. Doorgaans kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Lees ook verder over de Euphorbia zoutpansbergensis.

Sansevieria Jiboia thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de benodigde maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Eventueel kan men ook speciale plantenvoeding of andere extra’s zoals hydrokorrels toevoegen aan de bestelling.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Doorgaans geldt: Nu besteld is de volgende dag in huis. Afrekenen kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Verpakking van de plant

  Je plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Sansevieria Jiboia wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door dit proces raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens het vervoer.

 4. Levering

  Het pakket wordt vervoerd door een landelijke bezorger. Door middel van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op de doos staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er in de verpakking een plant zit. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. De plant thuis uitpakken

  Trek de Bajonetplant voorzichtig uit de verpakking. Check de verzorgingstips en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Bajonetplant bestellen via internet en laten bezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Verzorgingstips Kamerplant juli 2024

De Sansevieria Jiboia vereist niet veel onderhoud. Via plantenvergelijken.nl lees je meer informatie over de verzorging. Allereerst moet je een goede standplaats kiezen. Het beste advies is hier: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar overdrijf het niet. Qua water geven moet je denken aan: Elke 14 dagen water geven. Kies ook voor Bajonetplant plantenvoeding om de groei te stimuleren. De basis vuistregel is: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Belangrijk: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn in ieder huis weer verschillend. Kijk goed naar de bladeren van de plant. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. Hieronder vind je een aantal symptomen die kunnen optreden (tip: keuze van onze redactie: Aeschynanthus Mona Lisa).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelWatertekort
Bruine uiteinden of randen van bladerenTeveel water of droge (radiator) lucht
Omgekrulde bladerenZorg voor een constanter waterpeil
De Sansevieria Jiboia laat bladeren losTekort aan voedingsstoffen of mogelijk wortelrot
Dorre en verwelkte bladerenVerkeerde hoeveelheid water
Witte vlekken/schimmel op bladBladvlekkenziekte of Wolluis
Mijn plant stopt met groeienWortelrot of plant wortelgebonden
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Sansevieria Jiboia?

Plantenvoeding is van belang om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dit is met name van belang in de groeiperiode. De instructie voor de Bajonetplant is: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Het beste is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Sansevieria Jiboia water geven: hoeveel moet ik geven?

De Bajonetplant heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Vuistregel voor deze Sansevieria: Elke 14 dagen water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De exacte waterbehoefte wordt mede bepaald door de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Bajonetplant?

De meest ideale standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoeveel betaal je voor een Sansevieria Jiboia?

De Vrouwentong met hoogtes van 90 cm en een breedte van 30 cm kost om en nabij de €89,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Sansevieria Jiboia aan huis laten leveren. De kamerplant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste online aanbieders versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie