plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Sansevieria Kirkii-bestellen-bezorgen

Sansevieria Kirkii aanbiedingen vergelijken

Een Sansevieria Kirkii L online bestellen en thuis laten bezorgen? Dit type binnenplant is gemakkelijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Beschikbaar in verschillende soorten en maten, en met bijpassende sierpotten. Op dit portaal bieden wij nuttige informatie en belangrijke verzorgingstips. Tevens bieden wij een overzicht met Nederlandse plantenwinkels en tuincentra die jouw Vrouwentong thuisbezorgen.

 • De Sansevieria Kirkii heeft verschillende alternatieve namen: Bajonetplant en Sansevieria.
 • Vergt weinig onderhoud: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €39,95.
PlantSansevieria Kirkii
Andere benamingBajonetplant
Categorie kamerplantSansevieria
Grootte70 cm
Potmaat26 cm
Actieprijs€39,95
BladkleurGroen
VoedingsinstructiesGebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten
WaterElke 14 dagen water geven
Geschikte standplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Minimale temp15°C
Alle informatie over de Sansevieria Kirkii.

Sansevieria Kirkii online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze brengen sfeer aan de ruimte, verminderen stress en brengen zuurstof in je leefruimte. Zin in een nieuwe kamerplant, maar heb je geen auto? Online bestellen van de Bajonetplant is dan een uitstekende optie. Online heb je de meeste keuze, er is vaak een gratis opmaakservice, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Veel aanbieders leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Op die manier ben jij verzekerd van de allermooiste planten van de hoogste kwaliteit. In de tabel hieronder bekijk je bekende tuincentra en shops waar je goedkoop en gemakkelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Sansevieria Kirkii met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Bajonetplant laten bezorgen: kan dat?

De Sansevieria Kirkii bij je thuis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Selecteer plant en de gewenste hoogte, kies een pot die past bij jouw interieur en kies een bezorgadres. De Sansevieria wordt in een beschermende verpakking bezorgd zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Met behulp van de track&trace link ontdek je wanneer de bezorger er is. Doorgaans wordt de plant de volgende dag al geleverd. Overweeg ook de Alocasia Wentii.

Sansevieria Kirkii thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Selecteer de gewenste maat en voeg optioneel een sierpot toe. Tevens kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere plant-items zoals een mosstok kiezen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Vul jouw bezorgadres in en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Doorgaans geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende werkdag al bezorgd. Betalen kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Verpakking van de plant

  De gekozen plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Sansevieria Kirkii wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door dit proces blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het vervoer.

 4. Levering

  Het pakket wordt vervoerd door een betrouwbare koerierdienst. Met de track-en-trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de verpakking ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het om een plant gaat. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. De plant in huis zetten

  Neem de Bajonetplant voorzichtig uit de verpakking. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en plaats de plant op een goede plek in huis. Doorgaans krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het nodige water en voeding.

Bajonetplant bestellen via internet en laten bezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Verzorgingstips Kamerplant maart 2024

Deze Sansevieria Kirkii is relatief makkelijk te verzorgen. Op deze website bieden wij een aantal verzorgingstips. Allereerst is een goede standplaats van belang. Ons advies luidt: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar zorg niet voor doorweekte grond. De basisregel is: Elke 14 dagen water geven. Bekijk ook de beschikbare Bajonetplant plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Je kunt het beste beginnen met: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Let op: kamer-specifieke aspecten zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn overal anders. De bladkleur is een goed indicator. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In het schema hierna vertellen we belangrijke symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (andere planten-optie: Crassula Sunset L).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig zon of wortelrot
De bladeren krijgen bruine puntenTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Omgekrulde bladerenGeef vaker kleinere beetjes water
De Sansevieria Kirkii laat bladeren losTeveel of te weinig water of wortelrot
Plant droogt uit en verwelktWatergebrek of soms wortelrot
Witte stipjes op kamerplantRouwvliegjes of Wolluis
Plant wordt niet meer groterWortelrot of te weinig voedingsstoffen
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Sansevieria Kirkii?

Plantenvoeding is belangrijk voor optimale groei van de plant. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Het advies voor de Bajonetplant betreft: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Sansevieria Kirkii water geven: hoe vaak moet dat?

Zo’n Bajonetplant heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Vuistregel voor deze Sansevieria: Elke 14 dagen water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is slechts een indicatie. Het precieze watergebruik wordt mede bepaald door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Na verloop van tijd kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Bajonetplant?

Een geschikte standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoeveel betaal je voor een Sansevieria Kirkii?

De Vrouwentong met lengtes van 70 cm en een diamater van 26 cm kost om en nabij de €39,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Sansevieria Kirkii thuis geleverd krijgen. De plant wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste online aanbieders werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie